miercuri, 10 iulie 2013

Aplicaţia interactivă UPC "Zona de Documentare"

UPC a lansat serviciul interactiv  "Zona tematice" si pentru început acesta a fost dezvoltat prin aplicaţia "Zona de Documentare".

Aplicaţia este compatibilă cu Mediabox-ul de la UPC.

Tasteaza 300 pe telecomanda ta UPC si descopera aplicatia interactiva Zona de Documentare, prima de acest gen din Romania.

Vezi 12 canale de documentare intr-un singur loc si alegi printr-o simpla apasare de buton ce vrei sa urmaresti.

UPC a oferit mai multe informatii intr-un comunicat oficial, pe care il citam mai jos:

UPC Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori ai pietei locale de telecomunicatii, anunta lansarea unui nou serviciu interactiv, Zone Tematice, disponibil tuturor clientilor de televiziune digitala care detin un media-box. Construita pe platforma digitala interactiva UPC, aplicatia vine in sprijinul clientilor care isi doresc sa nu piarda nimic din continutul TV preferat – acum ei pot urmari simultan, intr-un singur ecran, 12 canale TV si pot alege usor programul care ii intereseaza, direct din aplicatie.

"Studiile ne arata ca romanii isi doresc sa fie la curent cu tendintele in tehnologie, ca exista un segment bine definit, in crestere, care adopta rapid noile tehnologii. Acesti clienti cauta interactivitate, mobilitate, cauta sa economiseasca timp si sunt mereu dornici sa descopere ceva nou. Serviciul Zone Tematice vine in sprijinul lor si le ofera acces simultan la 12 canale TV, precum si informatii despre emisiunile care sunt difuzate si, foarte important, posibilitatea de a accesa canalul care ii intereseaza direct din aplicatie, fara a-l mai cauta in grila", declara Bogdan Bucurei, Director Managementul Produselor, UPC Romania.

Serviciul interactiv Zone Tematice, dezvoltat de UPC Romania, poate fi adaptat oricarui tip de continut TV – sport, filme, muzica, stiri, canale pentru copii etc. Recunoscand interesul crescut al clientilor TV pentru continut de calitate, educativ, prima varianta a aplicatiei UPC Romania este un mozaic de 12 canale documentare. Zona de Documentare este disponibila de astazi clientilor de televiziune digitala care detin un media-box. Acestia se bucura de o solutie flexibila si pot alege mult mai rapid continutul care ii intereseaza, intrucat au 12 canale documentare intr-un singur ecran, sub forma unor mini-ferestre. Disponibila pe pozitia 300 de pe telecomanda UPC, aplicatia Zona de Documentare integreaza totodata si informatiile din ghidul electronic de programe, precum descrieri ale emisiunilor sau ora de difuzare.

Cele 12 canale incluse in aplicatie sunt Discovery Channel (301), National Geographic (302), ID Investigation Discovery (304), Animal Planet (306), Discovery World (307), Discovery Science (308), Travel Channel (310), Nat Geo Wild (311), History Channel (312), Viasat Explorer (314), Viasat History (315) si Viasat Nature (316).

4 din aceste canale documentare sunt incluse in pachetul de baza al UPC Romania, Optim HD, iar restul sunt, alaturi de alte canale documentare, incluse in pachetul Familia HD sau Maxim HD. Prin intermediul aplicatiei Zona de Documentare, clientii vor putea vedea in format mozaic toate cele 12 canale intr-un singur loc, iar daca doresc sa acceseze un canal ce nu este inclus in abonamentul lor actual, vor fi indrumati catre echipa UPC pentru detalii. UPC ofera clientilor de televiziune digitala cea mai extinsa grila de canale documentare din Romania – 22, dintre care 7 sunt în format HD.
Zona de Documentare se alatura celorlalte patru aplicatii interactive dezvoltate de UPC Romania – aplicatia de votare, ghidul TV si doua aplicatii pentru optiuni suplimentare. Aplicatia de votare le ofera clientilor UPC de televiziune digitala posibilitatea de a-si sustine preferatii prin intermediul telecomenzii UPC (aplicatie disponibila pentru emisiuni precum “Vocea Romaniei” si “Romanii au talent”). Cu aplicatia mobila Ghid TV UPC pentru iOS, clientii stiu intotdeauna ce se difuzeaza la televizor, iar prin intermediul altor doua aplicatii isi pot comanda pachetul Filmbox si telecomanda Teki.


Un comentariu despre subiectul „Aplicaţia interactivă UPC "Zona de Documentare"”:
Anonim

Ce tare e faza asta. Vreau asa ceva sa fie si la dth romtelecom.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile