luni, 17 decembrie 2018

Televiziunea Pro Tv a cumpărat camere 4K HDR

Televiziunea PRO TV este primul client european pentru noua cameră Sony HDC-3500. Pro Tv a cumpărat 8 camere de acest tip (și echipamentele suplimentare pentru fiecare), urmând a le utiliza pentru producții în direct (sportive și de divertisment). Senzorul CMOS 4K al acestei camere este dezvoltat special pentru a satisface cerințele producției live.

De asemenea, Pro Tv a ales camerele video Sony PXW-Z280 și PXW-Z150 (ambele 4K HDR) pentru producțiile postului tv, alături de microfoane (lavaliere) Sony fără fir pe două canale, precum și unități HDCU-3100, pentru alimentarea cu energie a camerelor, efectuarea procesării semnalelor și furnizarea unei interfețe pentru echipamente externe.

În timp ce camerele vor fi instalate inițial pentru producția HD, HDC-3500 îi oferă televiziunii PRO TV posibilitatea de upgrade la producția 4K HDR.

Bazându-se pe specificațiile seriei Sony HDC-2000, modelul HDC-3500 suportă atât HD, cât și HDR și 4K, precum și capabilități de conectare IP. De asemenea, dispune de fluxul de lucru "SR Live for HDR" de la Sony, permițând producția simultană în HDR și SDR cu o singură echipă de producție.

"După ce am evaluat modelul HDC-3500, a devenit clar pentru noi că îmbinarea dintre calitatea imaginii, fiabilitatea și a flexibilitatea operațională se potrivește perfect cu planurile noastre operaționale pe termen lung", a precizat Bogdan Andreescu, directorul tehnic al PRO TV.

Parte a rețelei media și de divertisment CME, PRO TV face parte din CME, care operează pe patru piețe din Europa Centrală și de Est. În acest moment, televiziunea PRO TV este distribuită la rezoluție HD.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea Pro Tv a cumpărat camere 4K HDR”:
Anonim

Ar fi ceva daca le-ar folosi pentru asa a face productii 4K, nu doar pentru HD. Probabil vor testa si vor incepe sa produca in 4K, pentru ca intr-un viitor mai indepartat sau mai apropiat sa aiba o arhiva serioasa de materiale 4K, daca vor dori sa lanseze si versiunea Ultra HD a Pro Tv, sau un canal separat 4k.

Anonim

da, e bine ca digi 4k a dat startul, chiar daca nu are productii proprii, decat niste promouri si semi productii proprii adica meciuri live cu comentariu de la digisport - pro tv cred ca va dori sa demonstreze ca poate mai mult decat digi 4k adica va avea si productie proprie - dar mai e mult pana atunci sau cine stie

Anonim

Ar fii frumos dacă PRO TV ar emite la calitate 4K UHD.

Anonim

Probabil ca Pro TV se pregateste sa fie broadcaster oficial pentru Campionatul European de fotbal Euro 2020 - Grupa din Romania.Toate competitiile de fotbal internationale gen Euro si Campionatul Mondial de fotbal se transmit in 4K de vreo 4 ani.

Anonim

Scrie ca vor fi folosite si pentru transmisii de divertisment, nu doar pentru sport. In plus, modelele PXW-Z280 și PXW-Z150 sunt camere 4K mai mici, portabile, adica pentru stiri, reportaje etc, nu sunt pentru transmisii sportive. Directorul tehnic spune ca respectivele camere 4K se potrivesc perfect cu planurile operaționale "pe termen lung", deci planurile lor pe termen lung sunt sa emita in 4K.

Anonim

Poate că într-un an, Pro TV să straâncă suficiente materiale încât să treacă și la 4K. Ar fi frumos, Digi a spart gheața, este de așteptat ca în anii urmatori 4K să devină ceea ce este acum HD.

Radulescu

Când treceți Pro tv 4k

Anonim

In viitor, peste câțiva ani...

Giony

Bună seara, cui i-ai adresat întrebarea? Dacă unul dintre noi ar avea o informație sigură, imediat ar lansa-o. Așa ne perpeleam și cu Digi4k și a venit mai repede de cât ne așteptam

Radulescu

Pe ce data ai luna emite Pro tv 4k?

Anonim

@Radulescu, nu se stie cand si daca va emite Pro TV in 4K. Se stie doar ca a cumparat camere si alte echipamente 4K.

Giony

Foarte corect ce ai spus.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile