joi, 28 martie 2019

Travel Mix 4K, în teste la INES

Travel Mix a început testele pentru versiunea 4K Ultra HD a televiziunii menționate, prin intermediul operatorului INES. Testele sunt efectuate în mod privat, nu sunt accesibile deocamdată abonaților acestui operator.

Contactați de hdsatelit.com, reprezentanții televiziunii au precizat că transmisia Travel Mix va fi disponibilă pentru toți operatorii, nu doar în 4K, ci și în HDR (High Dynamic Range), la 50 FPS și 30 Mbps.

Pachetul grafic utilizat în acest moment este unul de testare, va fi îmbunătățit. Televiziunea a mai explicat că este posibil ca testele să fie oferite public la INES începând din luna aprilie.

De asemenea se speră că, din luna mai a acestui an, televiziunea să devină disponibilă în 4K prin intermediul unei rețele naționale, dacă Travel Mix va ajunge la un acord cu Nextgen, cu care este deja în negocieri pentru retransmisia versiunii Ultra HD.

Există solicitări pentru Travel Mix 4K și din Republica Moldova, au mai precizat reprezentanții postului tv.


4 comentarii despre subiectul „Travel Mix 4K, în teste la INES”:
Anonim

La digi nu cred ca o sa îl vedem

Anonim

Digi deja are un post 4k si la cat este de bun este suficienta varianta SD

Laurentiu

Digi 4K nu are varianta SD si nici nu va avea nici SD si nici HD, ci doar varianta 4K.
Revenind la subiect, ca aici e vorba despre Travel Mix 4K si nu e absolut deloc frumos sa deviem subiectul, azi Travel Mix a aparut si in grila afisata pe siteul INES.

Anonim

Travel Mix 4K a intrat in zona publica pe reteaua INES, il pot viziona si abonatii, cine poate sa ne ofere un feedback, HDR, bitrarte, etc MS!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile