luni, 17 iunie 2019

Noi episoade NOS4A2 și Fear the Walking Dead la AMC, pentru o vacanță de vară cu suspans

Serialele „NOS4A2”, lansat pe 6 iunie, difuzat în fiecare zi de joi, de la 22:00 și „Fear the Walking Dead” sezonul 5A, ce a debutat pe 3 iunie, continuă cu noi episoade vara aceasta, pe postul AMC, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Misterul legat de personajul lui Rick Grimes (portretizat de actorul Andrew Lincoln) din „The Walking Dead” și de salvarea lui cu un elicopter se elucidează în episoadele noului sezon 5A al spin off-ului „Fear the Walking Dead”, difuzat de canalul AMC în fiecare zi de luni, de la orele 4 și 22. Pe de altă parte, noi episoade ale recent lansatului serial horror NOS4A2 sunt programate pe parcursul lunii iunie la AMC, oferind o replică interesantă serialelor de gen, prin juxtapunerea elementului supranatural cu cel horror și cu drama de familie. În plus, serialul NOS4A2 oferă o nouă ocazie actorului Zachary Quinto (Star Trek) de a întrupa, cum numai el știe să o facă, un nou psihopat - Charlie Manx - după ce juca în serialul „American Horror Story” și în serialul „Heroes”.

O cronică a începutului apocalipsei zombie, un moment în care lumea se schimbă cu viteză din cauze necunoscute și înainte ca cineva să își poată da seamă ce se întâmplă. Acesta este subiectul serialului „Fear the Walking Dead”, un spin-off al celebrului serial AMC „The Walking Dead”.
„În sezonul 5, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme, Rottentomatoes.com.

În episodul 1 al sezonului 5A, grupul condus de către Morgan (Lennie James) și Alicia (Alycia Debnam-Carey) ajunge în zone necunoscute, căutând supraviețuitori. Însă nu totul merge cum trebuie în aceste locuri noi. În episodul 2, Morgan și Alicia se întâlnesc cu un nou supraviețuitor și află despre o nouă amenințare zombie. Între timp, misiunea este pusă la încercare atunci când unul dintre membrii lor dispare. Pe de altă parte, Victor Strand (Colman Domingo) ia legătura cu grupul. În episodul 3, June și Dorie se adăpostesc, însă o neînțelegere cu un supraviețuitor disperat duce la probleme. Alicia și Morgan se află față în față cu un obstacol dificil. În episodul 4, Charlie își face un nou prieten, în timp ce misiunea de salvare se lovește de noi dificultăți.

În același timp, AMC a făcut o surpriză de proporții fanilor genului horror cu difuzarea, din 6 iunie, a serialului NOS4A2, ecranizarea popularului roman omonim scris de fiul lui Stephen King, Joe Hill. Showrunner-ul serialului este Jami O’Brien, un colaborator de cursă lungă al AMC, care a lucrat atât ca scriitor cât și ca producător pentru Hell on Wheels și Fear the Walking Dead. Primele două episoade ale NOS4A2 au fost regizate de veteranul Kari Skogland, ce are în palmares serialele AMC The Walking Dead, Fear the Walking Dead, plus The Killing.

Personajele principale ale serialului NOS4A2 sunt Charlie Manx, un bătrân de peste 100 de ani, care se hrănește cu suflete de copii. Pe parcursul episoadelor vom vedea cum întinerește, pe măsură ce noi copii îi cad victime. Alături de el pe afiș este Vic McQueen (Ashleigh Cummings) - cea care îi va ține piept vampirului. Tânăra deține puterea supranaturală de a găsi lucruri/suflete pierdute. Dincolo de asta, fata se confruntă cu propriii demoni interiori și cu avatarurile traiului într-o familie destrămată, într-un orașel uitat de lume, fără orizont.

NOS4A2 are filtru special de facebook - Manx Yourself!

Cei care vor să testeze cum ar arăta versiunea lor din Christmasland-ul stăpânit de Manx sau care vor să intre în pielea acestui personaj demonic, au la îndemână noul efect „Manx yourself!”, un filtru special conceput pentru pozele făcute cu camera foto de pe rețeaua Facebook. Aplicația poate fi accesată de la acest link: NOS4A2.com/MANX

Detalii suplimentare la www.facebook.com/amctvro


Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu „Mad Men” în 2008, apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și „Better call Saul”, alături de „Fear the Walking Dead”, „HUMANS”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror” și noul serial „NOS4A2”. AMC explorează lumi și discuții autentice în show-uri originale precum AMC Visionaries.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).


13 comentarii despre subiectul „Noi episoade NOS4A2 și Fear the Walking Dead la AMC, pentru o vacanță de vară cu suspans”:
Anonim

Cind se va vedea in grila rds-rcs ?

Anonim

Ești abonat RCS RDS? Atunci sună la serviciul lor de relații clienți, doar ei știu răspunsul.

Anonim

Cind se va vedea in grila rds-rcs?

Anonim

De câte ori întrebi același lucru? Nu are nimeni de unde sa știe, doar RCS RDS știe, sună la ei și întreabă.

Anonim

Stați calmi ca am sunat eu aproape lunar de doi ani încoace și nu o să-l introducă decât dacă se strâng multe cereri pt acest post. Nu cred că motivul este acesta. Cred că nu vor să-l introducă în grila.

Anonim

Nu te-am întrebat de ce nu introduc AMC in grilă, nu mă interesează presupuneri despre asta, ci CÂND îl vor introduce?

Adytuny

Niciodata pt am vorbit cu cei de la AMC România și negocierile sunt în impas. Ma vor anunță dacă va intra. Până atunci trebuie sa insiste cât mai mulți abonați pt introducerea acestui post la digi cu toate ca nu țin ei cont de ce vor abonații.

Anonim

Pentru Anonim cu "CAND" .raspunsul este NICIODATA.

Anonim

Te rog sa postezi link catre sursa informației tale, cu declaratia RCS sau AMC capostul AMC nu va intra niciodata la RCS. Altfel vorbesti din imaginatie si nu ma intereseaza romanele tale SF.

Anonim

Contactează amc pe messenger și o sa vezi ca negociază dar nu se ajunge la nicio înțelegere. O să-ți răspundă cu siguranță cât despre RDS ei spun ca o sa țina cont de sugestiile clienților,dar asta spun de câțiva ani. Succes.

Anonim

Daca vroiau sa-l retransmita o faceau de mult asa cum fac si cu postul minimax. Exista niste divergente intre ei de pe vremea postului MGM. Slabe sanse sa vezu AMC la Digi. Da' cine stie, se pot intampla si minuni cum a fost pacea cu Intact

Anonim

Nu va mai certati aiurea daca intra sau nu postul acesta in reteaua Digi. Sunt abonat UPC, orind postul acesta si va anunt ca nu aveti ce pierde prin lipsa lui. Un post de filme ca tnt sau paramount care mai da din an in paste cate un serial mai nou.

Anonim

Habar nu ai ce vorbești... AMC produce unele dintre cele mai vizionate și mai celebre seriale din lume și desigur le difuzează în premieră, inclusiv în România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile