vineri, 20 martie 2020

TV5Monde: Modificări în programul postului cauzate de Covid-19. În plus, pot exista probleme cu subtitrările programelor

"În contextul creat de Covid-19, începând de astăzi, programul canalului TV5MONDE va suferi modificări. Din păcate și subtitrările programelor noastre pot întâmpina probleme în săptămânile următoare", anunță postul tv.

"Echipa TV5MONDE dorește să vă informeze permanent și corect care sunt programele ce urmează să fie difuzate și orele de programare, însă dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neconcordanțe care vor apărea din cauza unor modificări cauzate de situația prezentă. TV5MONDE este alături de voi în această situație de criză și vă dorim tuturor multă sănătate", mai precizează televiziunea menționată.

TV5Monde, cunoscută anterior ca TV5, este o rețea de televiziune franceză, difuzând programe în limba franceză, dintre care și subtitrate, inclusiv în limba româna. Este un membru participant al Uniunii Europene de Radio și Televiziune. TV5Monde este o televiziune inclusă în lista-must-carry în cadrul servicii de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaționale la care România este parte.

În Franța sunt 10995 cazuri confirmate oficial cu Covid si 372 decese cauzate de acest coronavirus. Franța este pe locul 7 în lume după numărul de cazuri confirmate, după China, Italia, Iran, Spania, Germania și Statele Unite ale Americii.


Niciun comentariu despre subiectul „TV5Monde: Modificări în programul postului cauzate de Covid-19. În plus, pot exista probleme cu subtitrările programelor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile