vineri, 3 iulie 2020

Recomandări din luna iulie la HISTORY și CRIME+INVESTIGATION

A+E Network recomandă printr-un comunicat remis către hdsatelit.com câteva emisiuni din grila lunii iulie la HISTORY și CRIME+INVESTIGATION.

HISTORY


Washington (3x120’)
3-5 iulie, Vineri, Sâmbătă, Duminică de la ora 20:00

Washington spune povestea unui tânăr soldat fără tată dar plin de ambiție, care devine liderul bărbaților dispuși să sacrifice totul pentru o cauză bună. Despre cum un tânăr, odată fidel britanicilor, luptă acum împotriva unui imperiu cu miza libertății sau a morții, pentru a forța nașterea unei noi națiuni. Și apoi cum, la apogeul puterii sale, generalul învingător face un pas în spate, devenind ceea ce regele George al III-lea a numit „cel mai mare om al lumii”.

Considerând că și-a făcut datoria până la capăt, se îndreaptă spre pensionare, visul lui fiind să devină fermier. Dar, cu noua lui țară în pragul colapsului, este din nou chemat să o conducă, creând astfel cea mai puternică și mai de succes democrație din istorie.

S-ar putea să credeți că îi cunoașteți povestea lui George Washington, dar în realitate există mult mai multe despre fondatorul Americii decât vi s-a spus. Washington scoate încearcă să dezvăluie omul din centrul națiunii americane.


Sezonul Extratereștrilor (UFO Season) - Începând cu 20 iulie, de Luni până Vineri de la ora 22:00

OZN-uri: Întâlniri periculoase (titlul original UFOs: Dangerous Encounters Exposed)

OZN Top Secret (Titlul original UFO's: Top Secret Alien Files)

Vânătoarea de extratereștri (titlul original Hunting UFOs: Investigating Alien Hotspots)


HISTORY explorează în luna iulie misterioasa lume a activității extraterestre în fiecare săptămână de luni până vineri. ”OZN-uri: Întâlniri periculoase” (premiera 20 iulie) prezintă relatări terifiante ale oamenilor care au supraviețuit întâlnirilor extreme cu ființele extraterestre. Prin reconstituiri și interviuri cu experți, explorăm dosare reale de cazuri OZN de întâlniri periculoase de gradul III între oameni și extratereștri.

”OZN Top Secret” (premiera 27 iulie) privește eroii de zi cu zi din forțele de ordine și militare, a căror misiune de a servi și proteja este pusă la încercarea finală atunci când se află față în față cu OZN-uri periculoase.

Prin reconstituirea dosarelor clasificate cu și despre OZN-uri și a interviurilor cu experți în domeniu, explorăm limitele pe care persoanele din prima linie le pot atinge pentru a păstra civilii în siguranță față de întâlnirile cu extratereștrii. În ciclul de emisiuni dedicate includem, de asemenea, și serii consacrate ca ”Hangar 1: Fișierele OZN” (24 iulie) și ”Vânătoarea de extratereștri” (29 iulie).


CRIME+INVESTIGATION


Acuzat: Vinovat sau Nevinovat? (Titlul original Accused: Guilty or Innocent?)
Începând cu 7 iulie, în fiecare marți, de la ora 21:00 CET

Noua serie oferă un raport complet despre ceea ce se întâmplă atunci când cineva este acuzat în mod oficial de o infracțiune și trimis în judecată - totul numai din perspectiva acuzatului, a avocaților și a membrilor familiei. Fiecare episod urmărește traseul persoanei acuzate prin planificarea apărării sale legale, procesul și, în final, deliberarea. Pe măsură ce probele ies la iveală și procesul se apropie, aceste povești pasionale oferă o privire în premieră despre atunci când libertatea ta este în joc.



Ucigași în croaziere (Titlul original Cruise Ship Killers)
În fiecare miercuri, de la ora 21:00 CET


Seria prezintă cel mai bine păstrat secret al industriei navelor de croaziere: viața ta nu e în siguranță atunci când pornești într-o croazieră. Din 2011, peste 200 de turiști de pe navele de croazieră - majoritatea femei - au dispărut, mulți presupuși asasinați. Unele dintre cazuri au fost rezolvate oficial, dar întrebările încă persistă. Altele au fost mușamalizate din diverse motive. ”Ucigași în croaziere” vrea să aducă lumină asupra acestor evenimente și își propune să dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe mare. Telespectatorii Crime + Investigation vor cunoaște modul în care anchetatorii și apropiații victimelor au investigat aceste crime misterioase pentru a descoperi adevărul. ”Ucigași în croaziere” oferă telespectatorilor o relatare intimă a luptelor cu care se confruntă familia și prietenii celor dispăruți sau omorâți și face o sondare profundă în fiecare caz cu experți în crimă. Seria include, de asemenea, readaptări dramatice ale evenimentelor.


2 comentarii despre subiectul „Recomandări din luna iulie la HISTORY și CRIME+INVESTIGATION”:
Anonim

Vrem la DIGi cablu tv digital si postul CRIME+INVESTIGATION ( SD / HD )

Anonim

Cum vrem? Poate vrei tu. Eu nu vreau. Eu vreau Discovery Science.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile