luni, 27 iulie 2020

Sezonul 6 al serialului "Fear the Walking Dead" va avea premiera pe 12 octombrie 2020

AMC a prezentat un eveniment virtual pentru Fear the Walking Dead la Comic-Con@Home pe 24 iulie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Data în care sezonul 6 din Fear the Walking Dead se va difuza și noutăți din serial au fost dezvăluite în cadrul evenimentului. Acesta a fost moderat de Chris Hardwick (Talking Dead) și i-a avut ca invitați pe: Scott M. Gimple, Director de Content pentru universul TWD, showrunerii și directorii executivi Andrew Chambliss și Ian Goldberg și actorii: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman și Rubén Blades.

Sezonul 6 din Fear the Walking Dead  va avea premiera luni, 12 octombrie, de la ora 4:00. AMC în România va relua primul episod, în aceeași zi, de la ora 22:00. Fear the Walking Dead este din nou o premieră mondială la AMC.

Actorul Lennie James își va face debutul regizoral în cel de-al șaselea sezon, alăturându-se colegului său de distribuție Colman Domingo, care ajunge la al treilea episod regizat, în acest nou sezon.


Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 6 al serialului "Fear the Walking Dead" va avea premiera pe 12 octombrie 2020”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile