luni, 10 august 2020

Drama medicală “Doctorul cel bun” (The Good Doctor) continuă cu sezonul trei în această toamnă la AXN

Drama medicală “Doctorul cel bun”, care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, revine la AXN cu sezonul trei, din 3 septembrie, în fiecare joi seara, de la ora 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.Serialul “Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, Charlie & The Chocolate Factory) în rolul principal, urmărește povestea emoționantă a unui tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.

În noul sezon, doctorul Shaun Murphy continuă să își folosească talentele medicale extraordinare în cadrul spitalului St. Bonaventure, demonstrând încă o dată că poate salva vieți. Tânărul rezident și-a îmbunătățit abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții și colegii, dezvoltând relații de prietenie cu ceilalți rezidenți.

Pe plan personal, sezonul trei aduce un alt tip de provocări pentu Shaun – acesta va explora pentru prima dată lumea complicată a întâlnirilor romantice, a relațiilor de dragoste, care se dovedesc greu de gestionat. Fricțiuni vor apărea și în cuplul format din doctorii Melendez și Lim, odată cu promovarea celei din urmă ca noua șefă a secției de chirurgie.

Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff ( Dr. Aaron Glassman) și Christina Chang (Dr. Audrey Lim) își reiau rolurile, în timp ce Jasika Nicole (Dr. Carly Lever) va avea o prezență permanentă în sezonul 3.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scenarist și producător executiv. Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi.


Niciun comentariu despre subiectul „Drama medicală “Doctorul cel bun” (The Good Doctor) continuă cu sezonul trei în această toamnă la AXN ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile