miercuri, 9 septembrie 2020

HISTORY dă startul unui maraton special de programe, reunite sub denumirea de „Toamna Misterelor”

HISTORY transmite începând din 15 septembrie, în fiecare marți și miercuri, de la ora 21:00, o serie de documentare, reunite sub denumirea de „Toamna Misterelor”, care explorează unele dintre cele mai intrigante mistere ale omenirii, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

"Astfel, în această toamnă, telespectatorii vor putea descoperi noi dovezi despre existența extratereștrilor pe Pământ, urmărind noi episoade din „Extratereștri Antici” și vor putea porni în căutarea unei comori moderne, prin intermediul unui nou sezon din „Aurul Generalului Yamashita”. De asemenea, publicul va putea urmări episoade speciale din producții remarcabile precum: „Biroul Federal de Investigații Extraterestre”, „Inexplicabil”, „Blestemului Insulei Oak”, „Blestemul Fermei Skinwalker” și „Avioane Militare Ultrasecrete”", anunță televiziunea HISTORY.

Astfel, în noul sezon al documentarului  „Aurul Generalului Yamashita”, vânătorul de comori John Casey reia căutarea comorilor de miliarde de dolari, ascunse de generalul japonez Tomoyuki Yamashita, in timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acesta revine în Filipine cu o nouă echipă și cu tehnologii moderne de scanare care dezvăluie zăcăminte mari de metale pentru a descoperi una dintre cele mai râvnite comori moderne. Totodată vor fi expuse unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale Coreei de Nord, alături de noi dezvăluiri despre tunelurile secrete ale lui Hitler, precum și analize elaborate ale profețiilor din „Cartea pierdută a Nostradamus”.

„Toamna Misterelor” cuprinde o serie de episoade tematice care vor aduce o lumină nouă asupra unora dintre cele mai mari enigme ale istoriei. De la epoca dinozaurilor, până la Egiptul antic, de la desenele rupestre, până la mărturii și probe aparent inexplicabile până în prezent, fiecare episod din această serie oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor, relatărilor de primă mână și teoriilor fundamentate create în jurul unora dintre cel mai fascinante mistere ale lumii.

Despre HISTORY

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks.

Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, tv prin protocol IP și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY dă startul unui maraton special de programe, reunite sub denumirea de „Toamna Misterelor” ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile