joi, 10 martie 2022

Sezonul al doilea al serialului Alex Rider va avea premiera pe 28 martie la AXN

Sezonul doi al serialului thriller cu spioni Alex Rider va avea premiera în România pe 28 martie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 22.00, la AXN, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.
Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit, fără să știe, pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie. După moartea unchiului său și misiunea aproape mortală de a distruge internatul Point Blanc, din primul sezon, Alex este nerăbdător să lase trecutul în urmă, să-și reia viața normală de adolescent și să-și vindece traumele, apelând la ajutorul unui terapeut.

Planurile sale de a-și reconstrui viața sunt date peste cap în momentul în care un prieten apropiat este ținta unui atac îngrozitor. Astfel, Alex se vede atras din nou în lumea misiunilor sub acoperire, unde trebuie să oprească un plan sinistru în curs de desfășurare, care își propune să distrugă sistemul de apărare al Statelor Unite ale Americii.

Otto Farrant (The White Queen, Mrs. Wilson) îl interpretează pe tânărul Alex Rider, care devine spion fără voie, Brenock O’Connor (Game of Thrones, Living the Dream) este Tom Harris, cel mai bun prieten al lui Alex. Vicky McClure (Line of Duty, The Replacement) este Mrs. Jones, membră a departamentului secret MI6 și protectoarea lui Alex, în timp ce Stephen Dillane (Game of Thrones, The Hours) este Alan Blunt, creierul întregii operațiuni și cel care insistă ca Alex să accepte noua misiune.

Noul sezon aduce și personaje noi, interpretate de Toby Stephens (Die Another Day), Rakie Ayola (Harry Potter and the Cursed Child) și Charithra Chandran (Bridgerton).

Toby Stephens este Damian Cray, un mogul cu afaceri în zona tehnologiei și principalul personaj negativ în noua aventură din viața tânărului spion. Damian a creat jocuri online extrem de populare, care l-au îmbogățit. Cu o motivație solidă, care își are originile într-o traumă trăită cînd avea aceeași vârstă cu Alex, Damian este, de fapt, o persoană singuratică, care pornește într-o căutare disperată pentru propriul catharsis.

Charitha Chandran, aflată la primul rol important într-un serial TV, este Sabina, fiica unui jurnalist, care lucrează la o vastă anchetă despre Damian Cray și care este în pericol, tocmai din cauza informațiilor pe care le descoperă. Sabina - o tânără plină de încredere, distractivă și atletică, care aparent se pricepe la tot - și Alex se cunosc într-o vacanță, fiind atrași unul de celălalt, însă aceasta nu are nici cea mai mică idee despre viața dublă pe care Rider o trăiește.

Jo Byrne (Rakie Ayola) este director adjunct CIA, un strateg politic cu experiență, numită de Președintele SUA pentru a lucra cu divizia secreta MI6 în încercarea de a găsi un hacker, care se ascunde în Londra. Stilul ei de lucru va crea tensiuni atât cu Blunt, cât și cu doamna Jones.

Bazat pe volumul „Eagle Strike”, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, sezonul doi a fost filmat în Marea Britanie.

Anthony Horowitz, Jill Green (Foyle’s War) și Eve Gutierrez (Vexed) sunt producătorii executivi pentru cele opt episoade ale noului sezon, produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television. Guy Burt (The Borgias) revine ca scenarist, în timp ce Rebecca Gatward și Jon Jones au fost cooptați ca regizori pentru sezonul doi.

Trailerul sezonului al doilea al serialului Alex Rider îl găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul al doilea al serialului Alex Rider va avea premiera pe 28 martie la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile