marți, 11 decembrie 2012

Juice Mini, primul receiver certificat BitTorrent

Antik Tehnology, un producător de dispozitive de IPTV din Slovacia, a lansat primul receiver din lume certificat BitTorrent, sub numele de Juice Mini.

Receptorul este Full HD si a fost anunțat pentru prima dată în timpul CES 2012 din Las Vegas, în luna ianuarie.

Dispozitivul este capabil să descarce si sa redea fisiere de pe torrente direct pe un televizor, fara am  mai fi necear un sistem pc pentru procedurile de download / redare.

"Suntem pregătiți pentru distributia receiverului Juice Mini, primul set-top box cu protocolul BitTorrent incorporat, atat catre companii de telecomunicatii, cat si către furnizorii și comercianții cu amănuntul", a declarat Igor Kolla, Antik Tehnologie CEO.

"Acesta este un dispozitiv unic, deoarece este primul receptor din lume certificat BitTorrent. Mulțumită parteneriatul nostru cu BitTorrent, am conceput acest dispozitiv special pentru piața IPTV, ca răspuns la cererile clienților care înregistrează amintirile lor in sistem hi-definition cu smartphone-uri, SLR-uri digitale și camere video HD si apoi doresc ditributia acestor fisiere pe internet la calitate maximă."

Juice Mini permite consumatorilor să redea perfect conținut video si audio downloadat folosind protocolul BitTorrent, o tehnologie peer-to-peer utilizată pentru distribuirea unor cantități mari de date.

BitTorrent este un sistem care ajuta oamenii să găsească, să partajeze și să transfere conținut mass-media digital.

Antik a pregătit lansarea în Slovacia cu ocazia Crăciunului prin NAY, cea mai mare retea nationala de electronice de consum.

Receptorul Juice Mini certificat BitTorrent va fi livrat la nivel global, la începutul anului 2013.


Un comentariu despre subiectul „Juice Mini, primul receiver certificat BitTorrent”:
obywans

Va imaginati sa poti sa pui si CCcam pe el ??? jejejejeje

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (563) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (314) UPC (280) Vodafone (87)