miercuri, 24 aprilie 2013

Freesat DTH - Grila de programe și prețuri Freesat România

Va aducem in atentie informatii recente despre noul DTH romanesc Freesat:

Freesat este un serviciu de distributie a posturilor de televiziune prin satelit de tip DTH (direct to home).
Freesat este diferit prin faptul ca platesti o singura data pe an, ai un pachet de programe si nu trebuie sa mai detii/cumperi nici un alt serviciu pentru cele mai bune preturi.


Grila de programe Freesat:

TVR1
TVR2
ProTV
AcasaTV
ProCinema
Sport.ro
KanalD
PrimaTV
NationalTV
FavoritTV
TVR HD
TVR 3
TVR News
TVR International
TVR Cluj
TVR Craiova
TVR Iasi
TVR Timisoara
TVR Targu-Mures
Etno TV
Taraf TV
WEST TV



Parametrii tehnici de recepție:

Satelit : Eutelsat 16A

Transmisie MPEG4/DVBS2

Frecventa : 12643MHz

Modulatie : QPSK

FEC : ¾

Symbol rate : 13200

Polarizare: verticala

Lansarea Freesat România
1 mai 2013

Cât costă serviciile Freesat

Pentru a beneficia de serviciul Freesat, ai nevoie de un kit de receptie (decodor, antena 80cm, LNB) si cartela Freesat, disponibile la partenerii Freesat. Cartela Freesat costa 79RON iar subscriptia 99RON /an.

Pretul cartelei se plateste o singura data, iar subscriptia se plateste anual (echivalent cu 8,25RON / luna). Toate preturile sunt cu TVA inclus.

Parteneri Freesat

Firmele ce doresc sa devina parteneri Freesat trebuie:


- sa aiba experienta si personal calificat in instalarea antenelor de receptie satelit
- sa se inregistreze aici

Contact

Adresa mail: freesat@freesat.ro
Numar telefon: 0740.220.220


TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SERVICIULUI FREESAT

Ultima modificare : 20 aprilie 2013

Vă mulţumim pentru utilizarea serviciului Freesat. Serviciul este oferit de SC FREESAT SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J05/305/2012, CUI RO29845410 cu sediul in Oradea, str.Dinicu Golescu nr.30, Romania.
Prin utilizarea Serviciului Freesat, sunteţi de acord cu toti Termenii şi toate Condiţiile prevazute in prezentul document. Vă rugăm să citiţi cu atenţie.
Definitii :
Freesat - va insemna serviciul de televiziune prin satelit cu denumirea comerciala de “Freesat”, propietate a Operatorului;
Cartela – va insemna cardul Viaccess de acces conditionat prin intermediul caruia serviciul Freesat este disponibil;
Teritoriu - va inseamna Romania;
Kit de Receptie - va insemna ansamblul format din antena de satelit cu diametrul de minim 80cm, LNB si decodor capabil sa receptioneze semnale satelitare in MPEG4/DVBS2/HD cu CAM sau licentiat Viaccess;
Utilizatori – vor insemna persoanele fizice/juridice cu domiciliu/sediu/resedinta in Romania care beneficiaza sau intentioneaza sa beneficieze de serviciul Freesat;
Distribuitor Freesat – va insemna persoana juridica autorizata prin contract sa comercializeze Cartela si implicit serviciul
Grila de Programe – va insemna totalitate posturilor TV cu care SC Freesat SRL are acorduri de distributie si sint prezentate pe www.freesat.ro.
Utilizarea Serviciului Freesat
Puteţi utiliza Serviciul numai conform legii romane si Termenilor si Conditiilor de utilizare a serviciului Freesat in Teritoriu. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciului către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi Condiţiile.
Cartela nu confera sub nicio forma dreptul de retransmisie a nici unui post TV.
Utilizarea Serviciului nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra posturilor TV din Grila de Programe sau asupra conţinutului pe care îl vizionati si nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă propietate a Freesat sau a posturilor TV din Grila de Programe.
Achizitionarea Cartelei de la Distribuitor va confera dreptul de utilizare a Freesat pe o perioada de un an cu conditia existentei serviciului. Puteti prelungi perioada de utilizare cu cate un an cu conditia achitarii taxei de utilizare.
Utilizarea serviciului presupune detinerea si instalarea unui Kit de Receptie comercializat de catre Distribuitor.
SC Freesat SRL nu furnizeaza Kituri de Receptie si nu este responsabila de pretul, functionarea, garantia si instalarea acestora.
Utilizatorii furnizeaza date cu caracter personal SC Freesat SRL prin intermediul Distribuitorilor si au toate drepturile si obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei. SC Freesat srl este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub nr.2447/24/04/2013.
În limitele legii, răspunderea totală a SC FREESAT SRL si a partenerilor sai pentru orice reclamaţii în baza prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv pentru toate garanţiile implicite, se limitează la Taxa de Utilizare a serviciului pe care aţi plătit-o.
Freesat garanteaza ca va pune la dispozitia Utilizatorului minim 12 canale romanesti pe durata de subscriptiei.
Cartela achizitionata este preactivata pe un termen de 30 de zile, urmand ca datele dumneavoastra sa fie comunicate Freesat de catre Distribuitor. Activarea cartelei pentru perioada de subscriptie se va face in termen de 48 de ore. Freesat nu este responsabila de necomunicarea sau necomunicarea la timp a datelor dumneavoastra.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul Freesat, pe care va recomandam sa il accesati aici.

Sursa informatii si logo Freesat: freesat.ro

Nota: Promovarea Freesat este efectuata cu titlu gratuit, nu suntem asociati. Pur si simpla va oferim informatii noi si interesante ca de obicei si ajutam la raspândirea informatiilor despre acest nou DTH romanesc, asa cum am promovat in decursul timpului toti operatorii romanesti care ofera servicii de televiziune. Sperăm că informatiile sa fie utile, iar noul DTH sa se lanseze oficial cat mai curand.


110 comentarii despre subiectul „Freesat DTH - Grila de programe și prețuri Freesat România”:
Anonim

ce preturi au si de ce nu au antena 1 daca vor introduce antena 1 plec garanta de la digi satelit ....astept raspuns va rog frumos multumesc!!!

Daniel Vlad

Probabil nu e grila finala, e posibil sa fie adaugate in timp mai multe canale, mai ales cele generaliste principale, gen Realitatea TV, RTV, Antena1, Antena 2, Antena 3, B1 TV etc.

Probabil e o grila de start, pentru ca desi preturile sunt foarte mici, altfel nu atrage spectatori din cauza numarul mic de programe si a lipsei canalelor principale de stiri. Sau cum spuneti dvs, Antena 1...

claudyu

e la început Free Sat

claudyu

în curand Free Sat va avea mai multe canale....

Anonim

PENTRU INCEPUT e BINE daca intra si Antenele si un program cu desene e SUPER.Ma apuc de montat SUCCESSS!!!

Anonim

Echipamentul cine il suporta??

paul

cum cine suporta echipamentul?clientul cine atlcineva,dar daca clientul are echipament care sa stie viacces poti sa iti achizitionezi doar cardul

Anonim

mersii paul ,e foarte scump asa echipamentul+79ron+subscriptia 99RON /an. CAM MULT mai bine FOCUSSAT

Bica

Da anonim da la RCS e 29 lei, la Freesat e 14,83 lei cum zici tu. Dar eu sunt somer si pentru mine care am receiverul si parabolica cumparate de mult timp, cand aveam servici, conteaza acei 15 ron, sunt 10-15 pâini pe luna.

Nu toata lumea are bani sa se huzureasca. Nu toata lumea sta in Bucuresti unde sunt locuri de munca si salarii de 10 ori mai mari decat la mine.

Mergi in tara sa vezi cum muncesc unii oameni pe 20 Ron pe zi.

ADRIAN C

BICA daca doresti eu te pot ajuta cu 1-2-3 LNB-URI,Disecq fara nici-o pretentie materiala..Eu unul nu as da acesti bani la Freesat si va explic de ce;Antena2,Antena3,Gsp,Euforia,West,Vacantatv,DDTV,TOP1,Tvr3,Tvr News,Tvr international Tvr-Craiova,Timisoara,Cluj,Iasi,Tirgu-Muresi,Favorit,Etno,Taraf sunt programe libere pe acest satelit,iar daca mai adaugi un lnb si un disecq,langa asta,prinzi si Pro Tv international sau as cumpara un smartcard TVR de 50 lei si as receptiona si Tvr-1 si 2 sau dupa caz si Tvr hd,as monta inca un lnb pentru 1*w unde,gasesti;Realitatea,Rtv,Kanal D,Transilvania Live,Tv sud est,B1,Inedit,Minele,Utv,Mooz Dance,Muztv Moldova,Jurnaltv,Eu tv,Publicatv,din Moldova,bbc,Sky Nevs si mai sunt cateva,sau as cumpara un card preplatit de la Focus cu 80 de lei,eu cu doua antene si 8 Lnb-uri + un Disecq 1/8 receptionez aproape toate prg.Romanesti,iar Bica are dreptate ca de foarte multe ori 10 lei sunt mari.

ADRIAN C

-BICA am uitat va pot ajuta tot fara pretentii materiale si cu un riceiver.Salut si sanatate maxima astept un semn.(fara vreo pretentie materiala)

Anonim

Adrian cit costa riceiverul+antena +lnc.Buna intrebarea pusa de mine mai sus dar si raspunsul.Lumea cauta cit mai ieftin AB. deasemenea si la instalare .NUMAI BINAE

ADRIAN C

Am spus nu costa nimic,numai ca daca doresti si antena eu iti dau - este mai complicat cu transportul,eu sunt din buc.daca accepta ADNINISTRATOR eu las aici un nr de tel.si vb.BICA TOTUL ESTE FARA PRETENTII MATERIALE numai ca va platiti dvs.transporutl daca doriti si antena (antene). Sanatate maxima.

ADRIAN C

AAAAAAA ACUM VAD,ANONIM NU STIU CE SA ZIC DEPINDE DE PUTEREA FINANCIARA A FIECARUIA,,,,CAND NU AI 10 LEI SUNT MARI,CAND AI 10 LEI SUNT UN MIMIC,DEPINDE DE FIECARE,MU STIU CE SA RASPUND LA INTREBAREA DVS. SANATATE

Anonim

Tinem legatura adrian sunt din Braila.

Anonim

Uite aici http://www.elstar.ro/?page=shop/browse&category_id=ae87faa4ffe11e38432b5aae9a30f0c0

flutur

da este buna ideia exat cum este si in italia tivusat pe 13grade est dar nu sunt in dvb-s2, adica mai zis trebuie sa ai decoder(receptor)hd,platesti 109euro receptorul la achizitionare si nimic pe perioada de contract, caci platesti factura RAI cum arfi la noi TVR-ul anual.

Anonim

nu vreau sa fiu cinic dar cred ca freesat o sa fie un fiasco total.

costy79ro

Au pornit cu stangul de la inceput, se vede ca nu au bani si vor sa faca bani, dar sa fraieresti lumea cu un pachet de canale free e prea mult, dar avem rabdare poate mai imbunatatesc grila. Apropo, cei care cer canale de desene animate, filme si alte dracii nu o sa le aveti, grila de canale se axeaza pe canale free romanesti !

Anonim

E 1 mai, s-a lansat? Pot sa devin client ? Sau e zi libera azi la Freesat ?

Au mai bagat canale ceva noi ? Ca alea sunt exagerat de putine...

Anonim

Este ok ce spuneti dv.dar este ok si cu acest Freesat deoarece italienii sau nemtii mai au cite o amanta sau femeie rominca si citusi de putine pr.romanesti nu le pica rau deloc sau gindit bine administratorii ca vor avea de cistigat.

Anonim

Este perfect situat pe Eutelsat w2 ca o sa avem de cistigat ca instalatori fiinca daca cineva are nevoie de pro.italiene ii pui un suport pt. 2 lnb cu diseck si ai rezolvat problema sau cu progr. nemtesti este la fel.

Anonim

Pai si pina la urma s-a lansat ori ba? Asta era intrebarea.

Anonim

Deocamdata ca instalator inca nu au luat legatura cu mine dar daca astazi nu sa lansat in cel mai scurt timp poate o zi sau doua si va se va sti cu siguranta fiinca in interior este un Domn de la Oradea M.Z.care a fost manager zonal la Boom si prezinta cea mai mare incredere.ma bucur pentru Dumnealui cit si pentru televiziunea Freesat ca are asa oameni de nadejde,sigur vor face treaba,in special daca vor dori sa colaboreze cu fostele echipe serioase care au dus Boom-ul pina la capat in special cu firmele mici deoarece cele mari vor profituri foarte mari,ne bucuram ca avem si noi de lucru,Va multumesc.

Anonim

Cit costa tot echipamentul ?? si cine da bani acestia la grogramele astea.

claudyu

Asteptam sa fie introduse mai multe canale,sa fie mai multe pachete, sa se extinda in toata romania

Anonim

SA ADUNAM .Receptor 300 ron,antena 1m -100 ron, lnc-16,00 ron, Cartela Freesat costa 79RON iar subscriptia 99RON /an.Acum adunati ca ma luat cu friguri .Si care au ,sunt foarte putini iar restul no sa bage asa ceva la ce pret e.

Nedeldanvic

http://www.receptoaredigitale.ro/freesat-televiziune-digitala-fara-abonament/

Anonim

Pana la urma Freesat poate fi activat pe card TVR?

Anonim

Merge si afara???

Dark

Da, se receptioneaza si in afara Romaniei.

Anonim

oferta sd mai buna ca la focus sat

Anonim

Oferiti si echipamente? Sau doar carduri ?

Iar daca nu oferiti echipamente, inseamna ca distribuitorii sau instalatorii pot sa isi vanda propriile risaivare sa mai faca si ei un ban in plus cu adaos la ele?

Anonim

ce teapa... adica voi transmiteti toate canalele care oricum sunt libere la transmisie si luati si bani pentru asta.... canalele bune, care sunt platite, gen discovery, explorer, history, nat geo, nu apar in grila voastra. pai eu la astea ma uit. deci nu fac parte din publicul tinta. la revedere si un praz verde.

Cristi

Romanian Dreambox, ai MARE DREPTATE in privinta adaosului. Atat se pune ados in magazine la electronice. Tin minte ca vroiam sa cumpar un divx player eboda cu usb de la un magazin mare din Romania, prin 2007 ( numai ce aparusera aste cxu USB) si era peste 4 milioane la acel magazin. Pana am strans banii s-a epuizat stocul si nu am mai gasit pe niciunde. M-am decis sa sun chiar la E-boda sa vad daca au bunavointa sa imi trimita unul si mie ( nu aveau magazin online atunci ). Mare mi-a fost mirarea cand au spus ca ma servesc si pretul era de 1 milion si ceva, vreun milion jumatate cu trasport cu tot prin curier rapid. Am ramas masca. Ce adaos nesimtit se pune in magazine.

ciuhu

Am receverul de la DIGI, RCS-RDS,E COMPATIBIL cu cardul vostru de la Freesat?
Ma intereseaza Antena3, RealitateaTV, RomaniaTV, cind le ve-tinclude in grila voastra de programe?

Anonim

Cred ca nu e compatibil, iti trebuie receiver HD.

Legat de programele alea, mi le doresc si eu, dar asta poate sa iti raspunda mai bine cineva care colaboreaza cu Freesat.

ciuhu

Ce inseamna HD, receiver HD, cel de la Digi RCS-RDS nu e HD?
Are un loc, deschizatura unde introduci cartela, e receiver decodor asa cum cere FREESAT...

Laurentiu

Receiverul de SATELIT de la Digi TV NU E HD.

Un receiver HD e de fapt un receiver cu specificatii DVB-S2, deci capabil si compatibil cu standardul DVB-S2, standard prin care sunt transmise si canalele Freesat.

Digi Tv Romania are doar canale DVB-S, adica SD ( cel putin deocamdata ).

Ambele sunt receivere digitale, doar ca la Freesat trebuie receiver digital DVB-S2 ( HD ), iar la Digi Tv trebuie DVB-S ( adica SD ).

Anonim

Mai, eu nu inteleg un lucru. De ce ar plati cineva pentru niste canale care sunt la liber pe satelit?

Anonim

Nu este prost cine cere, este prost cine da. Daca FreeSat vinde canale care nu sunt codate pe satelit si sunt fraieri care sa plateasca.... de ce nu.

detrax

Spune-mi si mie unde prizi canale Pro Tv necodat, cele care sunt transmise la Freesat de care vorbesti tu, sa invart si eu antena. Ca de mult doream sa le prind necodat si inca nu am gasit frecventele FTA ale Pro Tv, Acasa TV, Sport.ro, Procinema de care spui tu ca ar fi necodate si sunt transmise degeaba la Freesat. Doar frecvetnele FTA de pe satelit. Atat vreau sa mi le spui. Multumesc.

detrax

Aia ziceam si eu, ca respectivul anonim vorbea aiurea...

Anonim

Bai fratilor bine ca au pornit si ma bucur foarte mult.Am atit carduri cit si receptoare,astept din partea dumneavoastra cei care doresc,fiinca acele receivere trebuie si incarcate ca sa le poata folosi clientii nu numai asa ii dai cardul reprezint o firma din Arad si cine doreste ma poate contacata la tel.0735800884 sau la mail aradtelecomunicatii@gmail.ro.Tin sa va amintesc ca aceste carduri sunt foarte bune pentru Romanii de dincolo,fiinca la Focussat ne chinuim sa le ridicam echipamentele pentru ca nu si le incaraca.Pentru firmele doritoare care doresc contracte de parteneriat cu firma mea pentru a instala Orange Tv Focussat tv Freesat tv Si Radiocom antene internet ii rog sa ma contacteze deoarece am nevoie de instalatori,de preferat ar fi fosti colegi de la Boom tv sau Akta tv.Doresc seriozitate fiinca nu au de pierdut.Va multumesc.

ADRIAN C

Dreambx info te rog crede-ma ca din moment ce esti plecat afara ajungi sa TURBEZI.... nevoia de stiri, ce se intampla in tara, jur asta te turbeaza nevoia de a cunoaste situatia de acasa !!!!!! fara nici un rost dar esti inebunit dupa stiri ce redacteaza a ta tara. Te rog crede -ma ca eu am ramas socat in Italia cand cei de la SKY au venit in control insotiti de un procuror sa vada ce prg. avem in casa,de parca noi eram prostii lumi sa vada ce -i acolo daca ai antena de la ei (inscriptionata) mai treaca-mearga dar simpla te face... hotoman imediat asta ca folosesc eu un limbaj delicat,,,Eu am fost catalogat ca realcitrant ca nu am permis control la tv. La nici o luna am plecat la Dubai si jur ca am ramas socat aici nu intereseaza pe nimeni ce prog. ai si pe ce prg.esti, doar sa nu comercializezi prg. pentr adulti...Eu unul recomand smartcardul TVR de 50 rom sau smartcard FOCUS de 80 daca nu sunt patimasi ai footbalului Romanesc.Cu mult respect.

Anonim

ai trecut frauduros granita s-au ai!!

Anonim

pai bine ,200 ron + aparatura cit face??

Anonim

Mai am inca 998 de carduri pe stoc cine doreste sa lase adresa si nr.de telefon.

Anonim

Daca iau un card citi lei iti dau,poate colaboram

Anonim

Furnizor de cartele Freesat ofer SMARTCARDURI preincarcate cu 170 lei/buc, minim 3 bucati.
o722.560.213

Anonim

Buna dimineata eu mai am 995 de smartcarduri cine doreste sa-mi lase un coment'

Ady_vladi_srl

Am nevoie de instalatori Focussat Freesat tv Orange tv pe judetele Arad,Timis si instalatii Radiocom pentru internet in Arad,Timis,in judet Arad,Lipova(Radna,Lipova)Siria doresc colaborare cu temei legal.cei care doresc sa ma contacteze pe mail aradtelecomunicatii@gmail.com sau la tel.0735800884.

Anonim

Mar interesa o colaborare cu dumneavoastra in jud.Braila ,daca se poate. VIASAT TELECOM

Anonim

Multumim!! RDI

Anonim

Buna ziua domnilor are dreptate RDI pentru firmele care doresc sa incheie contracte de colaborare pot incheia direct cu DTH-surile eu m-am referit la firmele {PF}care nu au putut incheia un contract direct,fiinca cum v-am spus am nevoie de personal dar cu contract de colaborare sa putem lucra legal.Dupa cum v-am spus pe judetul Arad si Timis in special Radiocom {internet}si mii de scuze fiinca am specificat Focussat daca am gresit,deoarece am vrut sa spun Freesat clientii care doresc smartcaduri ii rog sa ma contacteze.O zi buna

Anonim

sunama daca vrei un card

Anonim

in continuare va rog sa ma credeti am nevoie de istalatori pentru antene satelit arad si timis va rog sa fiti seriosi stiu ca pe acest forum se vehiculeaza timpenii dar am nevoie fffff mare.

Anonim

domnule Dreambox info te rog nu mai umbla cu timpenii cu cardurile freesat ca nu suntem prosti sunt manager si vb.prstii doritorii de carduri nu au cumparat pina in prezent nici unul,cautam clienti in continuare fiinca asta este joobul nosrtu ginditiva bine ce vb.

Anonim

Bravo foarte bine ca apar noi operatori, cu atata o sa fie concurenta mai mare, o sa scada pretul la abonamente si nu o sa fie un semimonopol.Dupa cum am vazut uni comenteaza ca transmite canale care sunt la liber, dar nu este asa, de exemplu, TVR 1, TVR 2 , sport.ro proTv, acestea sunt sigur ca nu se transmit liber, iar pentru mine m-ar interesa freesat deoarece mai mult ma uit pe protv, prima tv, tvr , nu ma intereseaza emisiunile lui voiculescu, cu antena lui cu tot ca numa porcari sunt acolo, tot felu de emisiuni deochiate. Eu as alege freesat, numai ca acum recent tocmai am incheiat un contract cu RDS si nu il mai inchid pt 10 lei in plus cat dau pe abonament, lunar. O zi buna va doresc la toti.

Anonim

Si acum freesat este la inceput, poate si sunt sigur ca-si va actualiza grila de canale.

Anonim

Buna seara avem in continuare cartele Freesat tv,doritorii sa ma contacteze. 0735800884

Anonim

Nu sunt multe canale romanesti

Anonim

Mai multe sunt canale în alta origine

ADRIAN C

SAL. stie cineva daca Antena International mai emite si daca da pe ce satelit.Cu multumiri.

Anonim

Pe Astra 1G (31.5°E) era criptat parca, la Orange Tv DTH:

31.5°E Astra 1G 12090.00 V DVB-S2 8PSK SR 30000 FEC 3/4

Dar nu am cum sa verific, sunt in concediu.

Anonim

Pe 16 grade numai este ?

Satelit: Eutelsat W2 16.0° E
Frecventa: 11132
Polaritatea: V
SR: 14815
FEC: 3/4
VPID: 5110
APID: 5211
PCRPID: 5110
Codare: FTA

ADRIAN C

Pe 16*E se afla Antena 1 si este criptat powerVU iar pe 31,5 intradevar exista Antena International dar este codat Viacces 5.0. Multumesc mult.

Anonim

ce firma pote fi si asta aprope tote canalele sunt la liber cu card tvr ei cred ca pt cateva canale an plus o sa aiba clienti canalele inportante nu le au

detrax

Anonim, Sprechen Sie română ?

Unknown

FreeSat OFERTA DE VARA pentru sistemul de receptie Tv Satelit cu receptor digital Amiko HD MPEG 4, antena 90 cm, LNB universal, cartela Viaccess Freesat + credit subscriptie 1 an pentru canalele romanesti, cablu scart si mufe F. Pret fara concurenta 484 Lei cu Tva.
Nu ratati Oferta de vara !
Tel. comenzi 0744507642 partener FreeSat; magazin online www.electrounivers.aaz.ro

Anonim

am si eu o intrebare :

prin slotul C.I. de la un T.V. LG pot sa prind programe prin satelit , deoarece are si receptie prin satelit

si pot prinde free aceste programe din Grila de programe Freesat ? :

TVR1
TVR2
ProTV
AcasaTV
ProCinema
Sport.ro
KanalD
PrimaTV
NationalTV
FavoritTV
TVR HD
TVR 3
TVR News
TVR International
TVR Cluj
TVR Craiova
TVR Iasi
TVR Timisoara
TVR Targu-Mures
Etno TV
Taraf TV
WEST TV


Anonim

Si as mai adauga la mesajul de mai sus ca exista carduri CI la UPC daca imi fac rost de la ei de slot cu card cu tot in afara de programele platite si din grila lor mai pot prinde si prin satelit ?

Administrator

CAM-ul ( conditional access module) CI (Common Interface) este un dispozitiv care oferă o interfaţă pentru decriptarea prin smartcard. CAM-ul de la UPC mijloceşte decriptarea doar a programelor de televiziune "prin cablu" de la UPC. CAM-ul UPC Romania NU decriptează televiziuni prin satelit. Detalii pentru CAM de la UPC aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/04/cam-uri-de-la-upc-romania.html

Daca televizorul dvs. are tuner DVB-S2, se pot receptiona cateva mii de televiziuni gratuite prin satelit, fara a avea nevoie de CAM, ci doar de antena de satelit si LNB. Alte detalii despre acest subiect gasiti aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/10/receptie-satelit-cu-tunerul-dvb-s2-din.html

Va rog sa reveniti ontopic la subiectul despre Freesat, iar pentru alte subiecte sa folositi topicurile dedicate. Pentru a gasi aceste topicuri, folositi functia de cautare din bara laterala a HD Satelit.

Anonim

Buna seara fratilor am in continuare cartele Freesat Tv Va anunt ca din 15 septembrie mai intra citeva programe de ex. Antena 1 Minimax si altele.Stiu din surse sigure.Daca doriti si receptoare MPEG 4 pentru Freesat tv aducem la preturi foarte bune.Ma puteti contacta la tel.0735800884 Arad.Va multumesc.

Anonim

Multumim ,foarte bine

Anonim

Mai doriti cartele Freesat Tv? avem in continuare 990 bucati pe stoc.serviti cu incredere.0735800884 Arad.Va asteptam.

Anonim

Avem in continuare cartele Freesat TV pe stoc.Cei interesati va rog sa ma contactati 0754953528,ady_vladi_srl@yahoo.com.Va multumesc.Arad

Anonim

o mare teapa

Anonim

Buna seara frati romani am revenit.Va anunt ca mai am pe stoc 820 cartele Freesat tv. Cei interesat va rog sa ma contactati la tel.0735800884 sau 0754953528.Am mare nevoie de instalatori Internet Radiocom, Freesat tv atit in judet Arad cit si in judet Timis.Cei interesati ii rog sa ma contacteze de urgenta.Va multumesc.

Mihai

Buna ziua,sunt abonat de cand ati inceput sa emiteti si in tot acest timp nu am vazut nici-o imbunatatire a programelor (un mare minus)daca continuati in ritmul acesta falimentul este aproape.
ps.Mai introduceti PROGRAME NOI.

Laurentiu

Mihai, aici e un blog de pasionati media care nu apartine de Freesat sau alt operator. Pentru sugestii trebuie sa va adresati operatorului in cauza, in situatia de fata Freesat:

http://freesat.ro/contacteaza.php

Mihai

mersi ptr raspuns ,si scuze

Laurentiu

Nici o problema. :) Te asteptam in continuare sa discutam in comunitatea HD Satelit, inclusiv despre Freesat.

Anonim

As dori sa stiu in Bistrita este Freesat????? daca da va rog dati nr. de tel ....multumesc

detrax

Freesat e televiziune prin satelit, deci se recepționează absolut oriunde în Romania unde ai cer liber deasupra.

Poți comanda aici Freesat: http://freesat.ro/vreau_freesat.php

E un formular de comadă la mijlocul paginii.

Ai de asemenea si un formular de contact în dreapta jos a acelei pagini, îl completezi si te sună ei.

Sau poti suna tu sau trimite email la distribuitorul lor local:

TEHNIC BISTRITA SRL
BISTRITA, RODNEI 10

Email: danielburduhos@yahoo.com

Telefon: 0766455445

Anonim

daniel vlad uitate si vezi ce posturi sunt deja la liber disponibile pe acel satelit.

Unknown

nu uitati ca uni mai avem si copi care cer sa vada desene,ce facem atunci? ne abonam la alti operatori care are si desene sau gonim copilul din fata tv-ului
'?

detrax

Nicu Parsa, daca aveti "copi", atunci "uni" vă mutați la alți operatori care AU și desene. Sau rugați pe acei COPII să vă învețe pe UNII limbă română și eventual nu vă abonați fără să studiați grila de programe a respectivului operator DTH.

Dani

Pentru instalari Freesat Madrid, contactati-ma. Preturi economice, calitate maxima, atat la instalare cat si la echipament, deasemeni ofer garantie pentru montaj si echipament...

Dani- 672.555.555

Unknown

Incepand de azi se pare ca vom avea si antena 1 ...dupa criptare cardu freesat deschide ant 1,2,3 euforia si gsp ,nu deschide antena hd si international

Unknown

este o intrebare daca merge pe amiko 8240hd stie ciuneva?

Anonim

Pai cum vrei sa prinzi sateliti cu un receiver de cablu ??? Normal ca nu merge.

Anonim

AS DORII SI EU O CARTELA AM RECEPTOR DE LA ,,DIGI'' CONTCT0762424564

Anonim

Freesat nu functioneaza cu receptoarele de la Digi Tv. Receptoarele de la Digi Tv functioneaza doar pentru receptia canalelor de Digi Tv Romania, cu abonamentul aferent de la RCS-RDS.

Anonim

Lista de programe Freesat

Freesat iti aduce cele mai vizionate posturi romanesti si lista acestora urmeaza sa se extinda in viitor.

TVR HD
TVR1
TVR2
Antena1
ProTV
AcasaTV
KanalD
ProCinema
B1 TV *
Antena 3
RealitateaTV *
Money Channel *
PrimaTV
NationalTV
FavoritTV *
Trinitas TV *
Sport.ro
ZU TV
Euforia TV
Antena Stars
TVR News *
TVR 3 *
Etno TV *
Taraf TV *TVR International *
TVR Cluj *
TVR Craiova *
TVR Iasi *
TVR Timisoara *
TVR Targu-Mures *
WEST TV *
GiGa TV *
My Music *
TV 7 *
Folk Plus *
HD Music *
STS TV *
Duga TV *
Sony Entertainment Television *
Pink Folk *
K-15 Music *
Stereo + *
TVSH Sat *
Top News *
Shop TV *
Kanali 7 *
Agon Channel TV *
Albania Screen RTV *Al Jazeera Balkans *
OTV Valentino *
BN Sat TV *
BN Music *
Face TV *
OBN *
RTRS *
Eurochannel *
Motors TV *
Super TV *
DM Sat *
Svet Plus *
TV Soko *
KCN Music 2 *
TV Kopernikus *
Carli TV *
Golica TV *
Best Of Macedonia *
MKTV 2 Sat *
RTV Montenegro *
Atlas TV (Montenegro) *
TNT Bravo *
Kurdistan TV *
RTK 1 Sat (Kosovo) *

In plus ai peste 40 de posturi radio, si daca iti montezi inca un LNB poti receptiona alte 500 posturi TV
si 400 posturi Radio FreeToAir, printre care si France24.

Unknown

Ancepand de azi avem si boomerang la freesat (in locul canalului cu mira)

Laurentiu

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/05/televiziunea-boomerang-in-grila-freesat.html

Anonim

am receptor amyko 8900 shd cu cititor de card conax si vreau sa stiu daca merge cu cartela freesat .

Anonim

Functioneaza. Uite dovada aici:

https://www.youtube.com/watch?v=qkO5njGr3Eg

Anonim

Dupa un an de zile.....nimic s ntmpla......
unde e grila noua?
astept.........

Anonim

Pai a anuntat Freesat vreo grila noua ? Eu nu cred, astea sunt doar sperantele tale, nu promisiunile Freesat.

Anonim

Da la ce vrei Antena 1-3 nu ti-e creierul destul de spalat?

Anonim

Am inteles ca la Freesat chiar daca nu mai platesti,nu ramai fara semnal.Poate sa-mi spuna cineva ce programe se mai pot receptiona dupa ce nu mai platesti?
Multumesc pentru raspuns.

Anonim

Toate cele necriptate de pe satelitul cu Freesat, adica cele din linkul de mai jos:

http://ro.kingofsat.net/freqs.php?&pos=16E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

Unknown

Buna ziua

Poate cineva sa ma dumireasca - mai exista firma Freesat sau este o teapa data romanilor, care dupa ce au vandut echipamentele nu cele mai ieftine au disparut??
Eu trimit mesaje la Vreau Freesat de aproape 1 an si nu am primit nici odata vreun raspuns.

Dealtfel vad ultimile postari de anul trecut, ce sa cred au disparut utilizatorii sau a disparut firma ?

Da cineva poate sa confirme sau sa infirme cele de mai sus rog mult Da-ti un raspuns.
Multumesc anticipat

Mitik

Anonim

Exista, suna in zilele lucratoarele la numerele de telefon afisate pe websiteul lor freesat.ro.

0372 66 77 88
0736 36 95 96

Orar call center: De luni-vineri: 09:00 - 20:00

Anonim

Salut cine ma poate ajuta si pe mine vreau sa mi instalez antena freesat si nu are cine nu cunosc pe nimeni sa se priceapa si nu am nici receptor compatibil dau unul la schimb de la dolce in rest am tot antena montata cabluri tot sunt din Galati astept raspuns.

Anonim

Trebuie sa iti cumperi receptor compatibil, nu ai ce face cu cel de la Dolce TV. Iti recomand sa apelezi la un instalator, dupa ce iti cumperi un receptor compatibil CONAX CAS 7. Antena se orienteaza pe 16 grade Est. Suna la unul dintre numerele urmatoare de telefon, sa iti trimita un instalator local:

0372 66 77 88
0736 36 95 96

Sau suna la una dintre firmele partenere din Galati:

Firme in judetul Galati:

Firma Adresa Email Telefon
1 SATMULTIMEDIA SRL str. Siderurgistilor, nr. 9, bl. PS2, parter nita_valentin2002@yahoo.com 0728174201
2 SC CLAUS ELECTRIC SRL GALATI,Str.BRAILEI,Nr.197 clauselectric@yahoo.com 0755503261,0764
3 SC BAF 2008 SRL B-dul Dunarea, Nr 2, Bl B3, Ap 71, Galati af_banu@yahoo.com 0743160778
4 sc ellenicosar divers srl bulevardul siderurgistilor nr 22, bloc sd8a parter gsmsatelite.computers@yahoo.ro 0757542545, 0742795939

Anonim

Am O Intrebare Pentru Cunoscatori ! Sa Spunem ca Isi ia Omul Un Receiver Amiko Mira , il seteaza corespunzator pentru satelitul EutelSat 16a , Scaneaza canalele FTA (free to air) alea care emit clear (necodate) si le receptioneaza (Vizioneaza) , Din moment ce nu emit codat se intelege ca nu au pretenti materiale , Daca omul se multumeste cu ce e clear (necodat) teoretic poate sa vada fara sa mai dea bani , Unde Vine Problema ?
Inteleg ca FreeSat ofera canale codate in pachet si de aici trebuie dati bani , dar asa cum am spus daca omul se multumeste cu ce este emis in clear , Unde vine problema ?

Anonim

Nu e nicio problema daca receptionezi cu receptorul tau propriu canale necodate. Se numeste receptie satelit FTA. Poti sa receptionezi mii de canale necodate in total, de pe diversi sateliti, inclusiv HD. Pentru cele codate trebuie sa platesti, asa cum spui si tu, dar cele la liber sunt gratuite la receptie prin satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile