sâmbătă, 22 februarie 2014

Cum să NU mai dai LIKE pentru a vedea poze și videoclipuri ascunse pe site-uri

In ultimul timp, o avalanșă de siteuri cu continut de obicei 100% neoriginal au strans zeci si sute de mii de Like-uri prin obligativitatea impusă vizitatorului de a da Like inainte de a vedea continutul dorit. E practica dumnealor, nu o comentăm. Însă îți vom arăta cum să ocolesti aceste practici si să dai Like doar dacă dorești, când consideri că merită.

Respectivele site-uri te obligă sa dai Like si Share ( fara a avea un buton de renunțare la aceasta operatiune, în caz ca nu doresti), înainte de a vedea videoclipul sau imaginea, pe care ar trebui sa le apreciezi ulterior, dacă doresti aceasta.

Cum evităm de aceasta forțare de a da Like sau Share la ceva ce nu am văzut înca daca merită aprecierea noastră? In continuare va prezentăm cateva metode care functioneaza pe majoritatea websiteurilor de acest gen ( există si exceptii, dar puține ).


Videoclipuri Youtube

Metoda 1

Solutie simplă pentru a viziona continutul video de pe site-urile care te obliga sa dai like sau share inainte de a vedea efectiv daca merită. Dati COPY la linkul articolului ( care are videoclipul ascuns si te obligă sa dai Like la pagina pentru a-l viziona) si apoi dati PASTE in formularul de pe site-ul de mai jos:


http://instasee.it/

Metoda 2

Daca metoda 1 nu functioneaza, incercati astfel:
1. Dam click dreapta pe articol si alegem "View page source"
2. Apasam CTRL+F.
3. In formularul de căutare care apare scriem youtube și dăm Enter pentru cautare, până observăm codul clipului ( exemplu de astfel de coduri oy8y9guiRyg , Xfag0swvX0o, y4TZ_ft3iQ0 etc ). Fiecare clip de pe Youtube are un cod unic. Nu e exclus sa apara intregul link al clipului, ca in imaginea de mai jos. Dar poate exista doar codul clipului, din cauza unor pluginuri.
4. Selectăm acel cod si îi dăm copiere ( copy ), apoi deschidem Youtube.com si dăm Paste la cod in formularul de căutare al Youtube.
5. Apasam Enter si primul rezultat va fi videoclipul ascuns, pentru care trebuia sa dăm Like sau Share pentru al putea viziona pe site-ul inițial.


Fotografii

Metoda 1

1. Dam click dreapta pe articol si alegem "View page source" ( sau "Vedeți sursa paginii" )
2. Apasam CTRL+F.
3. In formularul de căutare care apare scriem .jpg ( eventual apoi și .gif sau .png, daca nu gasim cu .jpg ) și dăm cautare până observam linkul fotografiei ( va trebui puțin antrenament si ceva putere de deducție pentru a face asta mai usor, probabil vor fi multe linkuri de fotografii ).
4. Selectăm si dăm copy la acest link, apoi dăm Paste la link in bara de adrese a browserului si apoi Enter.

Metoda 2

1. Dacă folositi browserul Google Chrome, dati click dreapta pe articol, apoi alegeti "Inspectati elementul" si se va dechide o fereastra noua.
2. Dati click pe TABUL de sus denumit "Resources".
3. Din meniul din stanga, dati click pe Frames, apoi pe "folderul" cu numele siteului, apoi pe Images.
4. Dati click pe prima imagine din folderul images si apoi de pe tastatura, din sageată jos, apasati pe rând, pana ati gasit si vazut poza.

Metoda 3

1. Daca folositi browserul Mozilla Firefox, dati click dreapta pe articol si alegeti "View page Info" ( sau "Vedeți informatii despre pagină")
2. Se va deschide o fereastra nouă. Dati click pe tabul Multimedia.
3. Dati click pe primul fisier din acea lunga lista si derulati cu sagetile in jos până gasiti poza dorita.


Alte articole care tratează acelasi subiect mai gasiti pe dito.ro si videotutorial.ro.


17 comentarii despre subiectul „Cum să NU mai dai LIKE pentru a vedea poze și videoclipuri ascunse pe site-uri”:
Romanian Dreambox Info

Super! felicitari pentru articol, nota 10+

Anonim

probat pe 2 siteuri si merge e greu pana te inveti
enervante rau saiturile alea

Anonim

cele mai naspet sunt alea de iti da like automat fara sa stii
au script de autolike unele cele mai penale

Anonim

Unele site-uri blocheaza click dreapta si cand se da click dreapta nu se intampla nimic ori se afiseaza un mesaj prostesc de genul: "Ehhh... te-am prins vrei sa copiezi continutul, hotule!" Iar tot ce se spune in articol nu se poate face. Si totusi se poate vedea sursa paginii.

In cazul internet explorer se afiseaza Menu-ul (apasand tasta ALT) se alege View apoi se alege Source sau Ctrl-U in cazul Internet Explorer.

Sau in cazul cunoscatorilor se face un fisier nume.html de exemplu (nu conteaza numele) in calculator, se pune link catre pagina careia vreau sa-i vad sursa, deschid nume.html cu browserul dorit ori prestabilit, si pe linkul creat se da click dreapta si se da save as. Dupa ce salvez fisierul ma uit cu notepad in el si extrag linkul dorit.

Anonim

Astea sunt lucruri banale si discutate de mii de ori pe diverse siteuri. Probabil unii au impresia ca au reinventat apa calda. Dar sunt bune pentru cine nu le cunoaste...

Anonim

Asa-i anonimule. Pentru unii articolul reprezinta o revelatie.
Cica odata cu inaintarea in varsta majoritatea bancurilor sunt vechi... corolar: Pentru cei tineri toate bancurile sunt noi si tari.
Asta nu inseamna ca un articol despre tabla inmultirii nu e folositor pentru cei de clasa a II-a sau ca n-ar mai trebui predata ca e un lucru vechi.
Nimeni nu s-a nascut invatat si nimeni nu le stie pe toate.

Anonim

Pentru anonimul care a zis:
"cele mai naspet sunt alea de iti da like automat fara sa stii
au script de autolike unele cele mai penale "

Mai sa fie eu n-am cont de facebook si nici nu s-a conectat vreodata cineva la vreun cont de facebook de pe laptopul meu si mie n-are cum sa-mi dea in locul meu like. Asa ca deconecteaza-te de la facebook, sterge cache-ul, cookies-urile, si n-o sa mai dea nimeni like in locul tau. Dar de... unii intra in sevraj fara facebook...

Anonim

Unii fara facebook ar fi terminati. apropo, ati zis sa ne uitam pe videotutorial. Nu gasesc unde e metoda a doua de la poze in tutorialul ala.

Anonim

nu e
da faci ca in articol si merge
eu chrom folosesc

Anonim

Cel mai simplu, e sa cauți titlul articolului prin intermediul Google și vei găsi cu siguranță filmuletul respectiv printre primele rezultate ! ;)

Anonim

Pai nu e asa, ca respectivii schimba titlul articolului si nu mai e cel al videoclipului sau al pozei si nu stii ce sa cauti.

Anonim

Oarecum... chiar dacă îl schimba și nu este exact același cu cel al articolului original tot conține anumite cuvinte cheie ce fac referință la ce anume se referă acel video sau poza , iar de aici e simplu. Mi mi-a ieșit de fiecare data prin metoda căutării pe Google !;)

Anonim

La unele site-uri merge sa apesi un click in pagina, dar nu in fereastra pop-up aparuta, ci langa ea. La altele functoneaza si tasta Esc. :)

Anonim

Da, alea sunt siteuri care sunt mai serioase, nimic de zis. Dar in ultimul timp, pe foarte multe siteuri, nu mai poti vedea videoclipul sau imaginea daca nu dai click si basta ( nu au buton de inchidere, nu merge nici la Escape si nici cu click in exteriorul clipului ).

str999

La unele merge si folosind adblocker. Dai sa blochezi un element si nu mai apare fereastra aia care te obliga sa dai like

Anonim

Eu copii link-ul pe instasee.it sau noshare.net parca.
Mie mi-a mers de fiecare data.

Mihai

Eu folosesc http://shareunlocker.com pentru că funcționează pe orice site și se încarcă foarte rapid!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile