joi, 13 februarie 2014

High 4K, primul canal comercial Ultra HD

Se pare că tehnologia Ultra HD ne ia pe nepregătite, așa cum iarna îi ia pe primarii din România. Fratele mai mic al High Tv 3D va fi primul canal comercial 4K, lansat chiar din aceasta luna, cu mulți ani înainte de previziunile specialistilor în mass-media.

Compania Footprint Media Holding va lansa primul canal comercial în ultra înaltă rezoluție (Ultra HD), denumit High 4K.

Lansarea va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2014. Canalul va transmite non-stop programe care vor cuprinde, chiar de la lansare, peste 60 de ore de materiale video Ultra HD.

High 4K își va diversifica biblioteca de continut în rezoluție Ultra HD, depasind în acest an 100 de ore de materiale video 4K.

High 4K va transmite filme, emisiuni TV, documentare despre călătorii și sport si va fi emis prin satelitul Hispasat (30 ° Vest), prin care se poate receptiona gratuit si canalul High TV 3D.

Footprint Media Holding este aceeași companie care a creat canalul tridimensional High TV 3D.


9 comentarii despre subiectul „High 4K, primul canal comercial Ultra HD”:
Anonim

Era de asteptat abia prin 2015-2016... Cam devreme ?

Anonim

CUM MA TE INTREBI DACA E PREA DEVREME LASA CA NE UITAM SI LA TV NOASTRE FULL EU UNU NU MA SUPAR ..

Anonim

'ai de capu' meu, astia lanseaza canale 4K si noi in Romanika inca ne distram cu Latrinele si alte asa zis televiziuni nationale in clasicul format 4:3!

Anonim

Poate ca merităm, la modul nepoliticos in care vorbim, neexistând fraza la unii in care sa nu jignească.

Anonim

De acord cu postarea nr 3, GRUPUL intact, transmite televiziune 4:3 SD.Se putea si mai bine,alb-negru cu purici.In privinta calitatii,numai dezinformare si...OTV isi spala pacatele frumos,este un mic copil,uitandu-se la mocirla in care se scalda intact.

Anonim

Va fi un fake 4k ,la fel ca si 1080i .Vor transmite MPEG 4 la 35Mbps,si experimental cu noul codec HEVEC la 18Mbps,prin standardul DVB-S2.Nu este acelasi lucru WMA sau FLAC cu amaratul de MP3, in domeniul de audio.Asa si la video.Tot ce este trecut prin codecuri,nu mai este RAW,este o pacalelala de marcheting(costa latimea de banda,pe satelit)..."ca oricum ochiul uman nu mai distinge".Suntem satul de ani de zile de "FullHD" 1080i.

Anonim

Companiile de cablu pot sa transmita prin fibra optica un canal 4k la rezolutie maxima.In 2 ani,poate si mai repede.

Anonim

BUNA EXISTA VREUN DISTRIBUITOR DE CABLU CARE TRANSMITE IN 4K IN ROMANIA. MULTUMESC

Anonim

Doar in Coreea exista deocamdata 4K prin cablu tv digital. Prin satelit exista cateva canale de test 4K, dar repeta acelasi continut, sunt canale Ultra HD de test.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile