marți, 15 aprilie 2014

Realitatea Tv și The Money Channel, necriptate pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est

Începand de astazi, televiziunile Realitatea TV si The Money Channel sunt transmide necriptat pe satelitul Eutelsat 16A de la pozitia orbitala 16 grade Est si pot fi recepționate cu receptoare SD.

Frecvența de receptie este 12737, polarizare orizontala, SR 4847, modulatie DVB-S QPSK, compresie video MPEG2, FEC 3/4, FTA, satelit Eutelsat 16A de la pozitia orbitală 16 grade est.

Cele doua canale pot fi receptionate si de abonatii operatorului DTH Freesat Romania, care transmite pachetul său de programe pe acelasi satelit ( mai multe detalii despre Freesat Romania puteti găsi pe websiteul oficial, dând click AICI).


6 comentarii despre subiectul „Realitatea Tv și The Money Channel, necriptate pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est ”:
Anonim

Da ca nu suntem satui de politica astia mai lipsea si mai trb adaugat si romania tv si stam bine la capitol politica de doii bani,un canal documentar,desen animat sau film canci.de cap si de oase sa le fiie cu politica lor.flutur italia

Anonim

Foarte tare ! Lasa-ne bre flutur, nu iti place nu te uiti. Te obliga cineva sa scanezi frecventa aia daca nu iti plac stirile ? :)

Anonim

Ma bucur ca se grupeaza canalele romanesti free,pe un singur satelit.

Anonim

si eu felicit aceasta actiune dar sa fie si canal documentar,desen animat si cinema cu sunt si pe alti sateliti si mai ales free .flutur

Anonim

bravo ! le-o veni mintea la cap ca sa se grupeaze canalele romanesti free......

Anonim

mai lipseste antena3 , romaniatv, un program de desene ,unu de cultura si de muzica cum ar fi etno. si sa-i vad ce fac cu abonamente si facturi. multumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile