vineri, 12 septembrie 2014

Abonaților și utilizatorilor cartelei preplătite SIM Cosmote le va fi afișat ca rețea TELEKOM.RO în loc de Cosmote

Intrucat de mâine are loc schimbarea denumirii Cosmote in Telekom Romania Mobile Communications, cartelele SIM ale Cosmote au inceput sa primească prin update OTA denumirea de retea TELEKOM.RO in loc de cea care era afisata până acum, respectiv Cosmote.

Procesul de update a denumirii operatorului si de asemena a retelelor nu va fi instant pentru toti utilizatorii, ci unul ce se va desfasura pe perioada necesară tehnic pentru aceasta operatiune.

La unii utilizatori va afisat pentru o perioada TELEKOM.RO COSMOTE sau tot COSMOTE.

Noile oferte Telekom Romania le gasiti AICI.


4 comentarii despre subiectul „Abonaților și utilizatorilor cartelei preplătite SIM Cosmote le va fi afișat ca rețea TELEKOM.RO în loc de Cosmote”:
DOREL DIN VARFU' DEALULUI

La noapte n-o sa pot sa dorm ... daca pierd update-ul cu redenumirea retelei :)) ???? Degeaba schimba redenumirea retelei, nu ma incalzeste cu nimic daca nu imbunatatesc serviciile si acoperirea. Mai mare rasul ditamai operatorul de telefonie n-au eu un call-center sa suni la ei sa intri in direct cu un operator ca sa ... anulezi o banala extraoptiune pe care n-o mai vrei. Am intrat in tot meniul lor cu *100# si 1234 si n-am dat de optiune sa intru cu un operator

Cosmin

Anularea unei optiuni la Cosmote se face prin activarea altei optiuni sau daca vrei sa o anulezi de tot si sa nu activezi alta optiune, suni la relatii clienti si ti-o dezactiveaza ei de tot.

Anonim

bai nea Dorele este o imformatie buna pentru cine nu stie de ce apare asa pe tel
eu de ex nu stiam de ce imi apare pe tel scrisu TELEKOM RO !!!

HD Satelit România

@Anonim, mulțumesc, am adăugat și confirmarea ta în articol.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile