marți, 1 noiembrie 2016

Diverse canale HD au fost adăugate în grilele AKTA, Telekom tv prin protocol IP / web și iNES

De la 1 noiembrie 2016, conform website-ului companiei, in grila digitala de canale a operatorului AKTA au intrat in pachetul HD urmatoarele televiziuni: National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Dolcesport 6 HD si The Fishing & Hunting Channel HD. Pentru a verifica daca au intrat si in zona dvs, este recomandabil sa dați o rescanare din meniul receptorului. Nu există deocamdată confirmarea că au intrat efectiv în grila receptionabilă, însa în cea afișată pe website-ul companiei sunt deja incluse.

La Telekom tv prin protocol IP au fost incluse in grila de canale si televiziunile Dolce Sport 3 HD si Dolce Sport 4 HD, acestea înlocuind de asemenea versiunile SD pe telekomtv.ro.

La iNES, canalul tematic Kiss Tv HD este inclus acum in grila afisata pe website-ul operatorului.


9 comentarii despre subiectul „Diverse canale HD au fost adăugate în grilele AKTA, Telekom tv prin protocol IP / web și iNES”:
Anonim

DE CE NU INTRODUC ACESTE CANALE SI LA NEXTGEN ????

Bogdan

In afara de National Geographic HD, National Geographic Wild HD si The Fishing & Hunting Channel HD restul sunt "praf in ochi" abonatilor ca sa le scumpeasca pana la sfarsitul anului abonamentele la cablu TV

Unknown

De ce nu vorbesti tu cu cei de la NextGen?

Anonim

La UPC va intra DTX (deja e în teste) http://i.imgur.com/aOg0SYg.jpg

Bodo

Da' si vezi vechitura aia de serial cu Limpu cu masinile lui pe DTX HD :))

Anonim

Pe satelit la Telekom DolceSport 3 si 4 HD cand?

Anonim

De ce nu se introduc canalele dolcesport 3 hd si dolcesport4 hd la nextgen ?

Kalman2007

La UPC au fost introduse IDXtra și DTX. Așa cum era de așteptat au înlocuit ID și Discovery World care o să dispară complet.

Anonim


National Geographic HD numai cu numele, vad ca nu functioneaza!

Din 108 posturi DTV, 35 sunt codate, 20 romanesti, 6 de desene animate, 5 de muzica, 4 canale religioase, 3 populara, 3 sport, 2 cu manele.. si restul sunt cele care se prind la liber cu o parabolica+ ca unele se repeta in HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile