luni, 12 martie 2018

Spotify s-a lansat în România

Spotify, binecunoscutul serviciu de muzică prin internet (ei spun ca oferă peste 35 milioane de melodii și că au 59 milioane de membri) s-a lansat de astăzi și în România (deocamdată în limba engleză) și poate sa fie accesat de pe Windows, tablete, telefoane, Waze, console de jocuri Xbox, PS3 si PS4* și altele.


Pentru telefoane mobile cautați aplicația în magazinul dedicat. Eu am instalat pe Android 5.1 și funcționează foarte bine.

Indiferent de dispozitivul utilizat, pentru a folosi Spotify este necesar un cont, care este gratuit. Pentru a crea un cont, serviciul Spotify se poate accesa aici: spotify.com/ro ( sau se poate crea cont direct din aplicație - emailul trebuie confirmat, deci utilizați un email valid).

În versiunea gratuită sunt disponibile playlist-uri gata realizate sau playlist-uri personalizate, se pot asculta albume, dar cu shuffling, se poate cauta artistul sau melodia favorită și altele. Va fi inserată foarte rar publicitate (aproape deloc, din ce am testat până acum)

Există și posibilitatea de upgrade la cont premium, care oferă diverse funcții suplimentare (melodii la 320 kbps, inclusiv fără shuffling, cu posibilitatea de conectare pentru a rula Spotify pe boxe, pe TV sau în maşină, poti asculta chiar fără a fi conectat la internet) și desigur fără publicitate, la prețul de 4,99 euro lunar (cu opțiune de 30 zile trial). Biblioteca muzicală este aceeași în ambele versiuni de cont.

*Pe console de jocuri am testat doar pe PS4. Poți asculta muzica din aplicația pentru PS4 în timp ce te joci jocuri sau când navighezi prin meniu sau PS Store și altele (verificat, perfect funcțional cu IP de România). E necesar sa aveți instalată cea mau noua versiune de Spotify și sa vă delogati din conturile pentru alte țări.


12 comentarii despre subiectul „Spotify s-a lansat în România”:
Anonim

Melodiile sunt foarte clare, imi place. Gasesti tot ce vrei in privinta muzicii Internationale, am gasit chiar si muzica populara romaneasca.

Anonim

ai dreptate, chiar si melodii romanesti vechi!

Anonim

...si chiar si manele, daca ai astfel de preferinte muzicale

Anonim

se aude foarte ok si in versiunea free

Unknown

Unde ai gasit tu pretul de 4.99? Costa 9,99 si respectiv 14,99 family...

Unknown

4,99 pentru studenti...

Anonim

E gratuit, ce 4,99, 9,99 sau 14,99? Gratuit, chir acum am verificat. :)

HD Satelit România

@Raul Iulian, astfel îmi afișează în contul meu nou creat, când vreau sa fac upgrade la premium, după cum vezi și în imagini. Nu am găsit ofertă cu 9,99 sau 14,99 euro / lunar si nu am găsit niciunde specificat ca 4,99 e pretul pentru studenți. Poate ai cont creat mai demult, pentru utilizatori din altă țara, și iți afișează alte preturi?

Anonim

E simplu. La noi momentan costă 4,99 euro contul premium. Nu există încă oferte pentru studenți și nici alte promoții, poate în viitor.

Kalman2007

Toţi utilizatorii noi de Spotify vor putea să beneficieze de o lună gratuită de Premium, după care pot opta să renunţe la abonament, sau să plătească în continuare. Pentru început, Spotify în România nu va oferi abonamente pentru familii, nu vor oferi carduri pre-pay pentru abonamente în magazine şi nici nu au un parteneriat stabilit cu operatorii telecom. Pentru a înscrie un cont Premium este necesară utilizarea unui card de credit.

Anonim

Raul Iulian, tu confunzi preturile de la noi cu cele din alte tari. La noi e 4.99, exact asa cum scrie in stirea asta.

Teleman

Exact. Preturi de Romania. Asa este. 4.99. Eu am instalat versiunea premium si merge brici. Calitate superioara. iar cu niste casti premium de 200 de euro se aude de parca ar canta Hartistu langa tine mo.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile