miercuri, 5 decembrie 2018

Cinemaraton și Comedy Est, gratuite prin AKTA TV Online în luna decembrie 2018, chiar și prin internet de la RCS RDS, Telekom, Orange sau UPC

AKTA oferă acces gratuit la vizionarea a două canale din aplicația AKTA Online, promoțional, până la Revelion. Astfel, pasionații de filme românești, chiar dacă nu sunt abonați la AKTA (dar sunt abonați la servicii de internet de la RCS RDS, Telekom, Orange, UPC sau de la orice alt furnizor de internet) sau au acces la internet prin alte modalități, vor putea viziona Cinemaraton și Comedy Est prin intermediul aplicației AKTA TV, care poate sa fie instalată pe dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri și alte dispozitive cu sistem de operare Android și iOS). Am testat prin internet de la RCS RDS, redarea celor două canale funcționează corect.

Nu e necesar să fie creat cont, userul și parola sunt deja create. După descărcarea și instalarea aplicației (download de AICI pentru Android și de AICI pentru iOS), se vor utiliza următoarele date de autentificare:

Utilizator: cinemaraton@akta.ro
Parolă: cinemaraton


Începând cu anul viitor, din 1 ianuarie 2019, AKTA va oferi un nou produs pentru accesul online la AKTA TV.

Acum două zile, televiziunea Cinemaraton a fost retrasă din grila Telekom, ca urmare a expirării acordului dintre cei doi operatori. Decizia de a oferi acces gratuit la cele două canale prin AKTA TV Online poate fi rezultat al acestei decizii, cu scopul de a oferi în continuare abonaților Telekom posibilitatea de vizionare a televiziunii Cinemaraton. Desigur, și cei care nu sunt abonați la Telekom vor beneficia de această lună gratuită de vizionare a televiziunilor Cinemaraton și Comedy Est.

UPDATE 7 decembrie 2018: Televiziunile Cinemaraton și Comedy Est pot să fie vizionate gratuit în luna decembrie și direct prin web browser, accesând următoarele adrese web:

https://www.akta.ro/televiziune/nou-platforma-akta-online/cinemaraton/

https://www.akta.ro/televiziune/nou-platforma-akta-online/comedyest-canal-tv-de-comedie/

UPDATE: Cele doua televiziuni nu mai sunt oferite gratuit online.


25 de comentarii despre subiectul „Cinemaraton și Comedy Est, gratuite prin AKTA TV Online în luna decembrie 2018, chiar și prin internet de la RCS RDS, Telekom, Orange sau UPC ”:
Anonim

Probat pe net de la RCS, sunt abonat Digi, nu Akta, merg perfect ambele canale. Mulțumesc.

Andrei

Am incercat și eu, am instalat aplicația pe un mediabox X96 Mini cu Android 7.1.2, se vede super, direct pe tv. Nici eu nu sunt la Akta, dar mulțumesc Akta, și sper sa oferi și după 1 ianuarie 2019 aceste canale pe baza de abonament online pentru cei care nu suntem abonați la Akta. De exemplu, pe strada mea nu e Akta, deci online contracost ar fi singura soluția pentru mine. Mulțumesc!

Anonim

Bravos AKTA!! Cel mai frumos cadou de Mos Nicolae pentru mine!

Anonim

Ar fi bine daca ar oferi filmele de pe cele doua canale si ca arhiva VOD, sa le vezi cand vrei, sa nu fii obligat sa le urmaresti la o anumita ora, asa cum face HBO cu HBO GO. Oricum, nota 10 pentru AKTA pentru decizia de a oferi cele doua canale gratuit luna aceasta. Castigam si noi, cinefilii, câștigă si ei ca pe un fel de promovare prin demo/trial. In plus, isi testeaza si sistemele la sarcini de incarcare si utilizare mai mari, cu siguranta vor fi mai multi care vor urmari aceste canale online, cu aceasta gratuitate de o luna.

Anonim

Pe telefon cu Android 8.1 îmi funcționează fără nicio problemă. În schimb, pe tabletă cu Android 4.4.2 nu îmi pornește streaming-ul.

Anonim

De pe mobil proiectez telefonul pe tv si deschid aplicatia ,dupa care vad cele 2 canale pe rv.

Anonim

Ceea ce face AKTA este benefic pentru toata lumea. Nu vad de ce, ceilalti cablisti sa nu introduca in grilele lor cele doua posturi, la un pret rezonabil.Sigur, multi ar urmari aceste posturi. Dar, cum totul este doar lacomie si interes, nu cred ca ar prinde ideea. Spre exemplu, eu, sunt abonat la UPC , si deseori am cerut BBC EARTH in grila, raspunsul... nu sunt cereri pentru acest post!!!!!...mai sa fie !La fel cum canalul Cinethronix este refuzat desi se oferea gratuit. Am mailuri cu raspunsuri de la ambele posturi, si , care arata, ca firma la care sunt eu abonat, nu le vrea in grila.Totusi, incerc sa fiu optimist ! Multumim AKTA !

Giony

Dacă nu erai HD SATELIT,nu știam de această informație. Îți mulțumesc.

Anonim

Pe telefon e irelevant.
Trebuia să meargă pe SmartTV.

Anonim

E irelevant pentru tine, dar nu si pentru mine. La mine merge perfect pe televizor. Dau share la ecranul telefonului pe tv.

Andrei

Si la mine merge atat pe Tv, cat si pe proiector. Cum am mai spus, am instalat aplicatia AKTA TV pe Android Box x96 mini ( am doua bucati, una cumparata de la chinezi cu 100 lei, direct de la producator, si una din Romania cu 250 lei) si merge perfect pe tv si pe proiector, fara sa am nevoie de share la ecran telefon.

Anonim

Smart tv = aproape zero pe partea de smart. Adevaratele smart tv sunt cele recente cu Android, poti sa instalezi milioane de aplicatii, inclusiv AKTA TV. Restul de asa zise smart tv sunt niste pocnitori pe partea de smart. O fi bune ele la alte chestii, dar nu la smart. Au un magazin cu cateva zeci de aplicatii, din care doar 2-3 sunt utile.

chimardan

Cred ca nu sti ce vorbesti ! Auzi " pocnitori " ... prietene cand iti iei TV , tu te uiti la aplicatii ? baiete ce iti trebuie aplicatii cand ai 4k UHD diagonala 165cm si o grila tv de peste 150 canale ... iar eu cu SAMSUNG SMART TV am tot ce vreau , tu te referi la aplicatii video , stiu eu sigur , doar nu te joci cs pe TV ...

Giony

Merge perfect,depinde ce Smart ai.

Giony

Greșești foarte mult.

Anonim

@chimardan, tu nu stii sa citesti? Am spus "pocnitori" PE PARTEA DE SMART TV, nu am spus in alte privinte ( nu privind diagonala, rezolutia, claritatea etc). Imi mentin aceasta afirmatie cu tarie, pe partea de smart tv, desigur si partea de smart tv pentru media: sunt niste pocnitori. Crezi ca eu nu am avut si nu am smart-uri Samsung, LG si alte pocnitori pe partea de Smart tv? Insa televizorul cu Android sau orice alt dispozitiv media cu Android e de 1000 de ori mai smart decat o pocnitoare de Smart Tv fara Android.

Instaleaza AkTA Tv pe televizorul tau Samsung, si apoi mai vorbim. Pe televizorul meu 4K Ultra HD cu Android s-a instalat si functioneaza perfect. Sa nu mai vorbesc de alte super aplicatii media pe Android, care ofera super continut media, care nici in cele mai frumoase vise nu iti va functiona pe Samsungul tau fara Android, ca nici pe pocnitorile mele de Samsung si de LG nu merg :)) Ma rog, ramai la parerea ta, dar la un moment dat iti vei aminti ca unul a comentat ceva pe internet si avea dreptate, si ai pierdut ani fara sa stii ce inseamna cu adevarat smart la un televizor.

Cristi77

@Chimarian, ai "o grila tv de peste 150 canale"? Ma bucur ca te mulțumesc respectivele 150 de canale, desi cu siguranta nu pun la adevarata valoare televizorului tau, ca banuiesc ca sunt canalele din oferta vreunui cablist din Romania.

Am testat si eu aplicatia AKTA cu share de pe telefon catre tv, merge ok, ca altfel nu am cum, nu pot sa o instalez pe LG-ul meu. Ar fi bine daca AKTA ar lansa o aplicatie macar pentru LGuri, Samsunguri si alte modele de la producatori cunocuti, nu toata lumea are televizoare cu Android.

Giony

Anonimule ,eu am un SAMSUNG, nu cu Android ci cu TIZEN. Funcționează perfect.Ai auzit de TIZEN ?

Cristi77

@Giony, ai instalat tu aplicatia AKTA tv pe un televizor cu TIZEN????? Nu are cum sa "functioneze perfect" o aplicatie pentru Android pe televizor cu TIZEN. Probabil ai dat share la ecranul telefonului catre tv, asa cum am facut eu pe LG. Asta e cu totul altceva, implica un dispozitiv in plus, adica telefonul. Opreste telefonul si nu vei mai vedea niciun Cinemaraton pe tv. Deci nu mai induce in eroare, nu functioneaza deloc perfect aplicatia AKTA Tv pe Samsung cu Tizen, de fapt nici nu se poate instala, functioneaza perfect pe telefon sau tableta, si ai dat share la ecran.

Giony

Da,poate n-am fost eu suficient de explicit.Asa este ,am proiectat de pe telefon pe televizor.

chimardan

Bai baieti , cand am spus 150 canale , intradevar nu am specificat , ma refer la canale RO , eu ma uit in marea majoritate la canale tv din ES PT NL CZ. Daca am TV Tizen nu inseamna ca nu este foarte bun , insa tot ce este android va cadea la un moment dat ! Instaleaza aplicatia Smart IPTV din magazinul oficial de aplicatii.

Anonim

Ce legatura are cu Cinemaraton si Comedy Est ceea ce discutati voi?!!

Giony

Și eu am TV TIZEN.Asa să fie cum zici tu ?

Anonim

de ce nu mai merg pe on-line? scrie ca "the media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported"?...ar trebui instalat ceva ?, ms...PS. felicitari pt difuzarea celor 2 programe gratuit on-line pe perioada pandemiei, nu m-am plictisit deloc, multumim....

Anonim

Vreo eroare de server, probabil își vor reveni.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile