vineri, 1 martie 2019

AKTA: Disney Channel, Disney Junior și Estrada Tv, înlocuite cu București Tv, Medika Tv, Orizont Tv, Kapital Tv, Viasat Explore HD și Viasat Nature HD

Operatorul de televiziune prin cablu AKTA a introdus în grila digitală televiziunile București Tv, Medika Tv, Orizont Tv și Kapital TV. Aceste televiziuni au intrat anul acesta în lista must-carry.

AKTA a eliminat din grilă televiziunile Disney Channel și Disney Junior. De asemenea, a fost eliminată și televiziunea Estrada Tv, care anul acesta a ieșit din lista must-carry.

Medika Tv a intrat și în aplicația AKTA Tv online.

UPDATE 1 martie 2019, ora 16:20: După schimbările în grilă din această dimineață, AKTA a efectuat noi modificări, introducând posturile tv Viasat Explore HD (la poziția 146) și Viasat Nature HD (la poziția 149, nepartajat cu Viasat History HD). AKTA este primul furnizor de televiziune cu plată din România care oferă telespectatorilor versiunile complete High Definition ale celor doua televiziuni. Detalii găsiți AICI.


19 comentarii despre subiectul „AKTA: Disney Channel, Disney Junior și Estrada Tv, înlocuite cu București Tv, Medika Tv, Orizont Tv, Kapital Tv, Viasat Explore HD și Viasat Nature HD”:
Anonim

Ai uitat sa pui canalele Viasat Explorer HD si Viasat Nature HD.Vor fi in pachetul Evolution.Din aprilie sunt sanse mari pentru NickToons.

HD Satelit România

Nu am uitat, dar nu erau în introduse grila când am publicat știrea. Acum au intrat în grilă? Dacă au intrat ulterior, voi publica articol nou.

Anonim

Au intrat.Viasat Explorer poz 146 si Viasat Nature poz 149 necodat moment.O rectificare Viasat Nature va fi in pachetul HD.Va multumesc.

HD Satelit România

Mulțumesc, am actualizat acest articol și am creat și articol nou, deoarece AKTA este primul furnizor de televiziune cu plată din România care oferă telespectatorilor versiunile complete High Definition ale celor doua televiziuni. Detalii găsiți AICI.

Alexandra

Nu era vorba să intre și NCN în luna martie?

Unknown

Nu trebuia sa scoateți disney channel

Unknown

Nu trebuia sa scoateti Disney Channel, era un program de desene, foarte interesant! Alte programe neinteresante nu ati scos

Unknown

Nu trebuia să scoateți Disney chennel și Disney Junior Dora mea se uită foarte mult la aceste programe și în plus eu nu urmăresc niciun post din cele pe care le.ati băgat atât

Anonim

O mare prostie sa scoateti programele de desene. Copii nu se uita la programele pe care le-ati introdus nici macar eu nu ma uit.

Unknown

Nu trebuia să scoateți Disney Channel-ul

Dany

Ai spus asta de 4 ori pana acum. Crezi ca te ajuta cu ceva? Daca vrei sa transmiti parerea ta lui Akta, atunci trimite-o de aici: https://www.akta.ro/contact/

Daniela

Exista vreo șansă să reintroduceți programele Disney???

Dany

Tu nu stii sa citesti????

Intreaba la adresa de mai jos:

https://www.akta.ro/contact/

Anonim

Unknown stai linistit ca vor reintra canalele Disney si NG pana la sfarsitul anului.Acum ca Digi i-a cumparat.Trebuie sa ai putina rabdare.In curand vor intra canalele Digisport in grila si,probabil Cinemaraton si Comedy Est la Digi.

Anonim

Unknown vor reintra canalele Disney si NG pana la sfarsitul anului.Acum ca Digi i-a cumparat.Prima etapa vor intra canalele Digisport.Acolo unde Akta are F.O clienti vor fi migrati pe grila DigiCablu.

Unknown

Bună ziua în legătură cu Disney Channel vreau să fie în napii vă rog frumos ?

Anonim

Ce inseamna "napii" ???

Anonim

Când a scris "în napii", cred că a încercat sa scrie "înapoi"...
Când va dori operatorul tău, atunci va fi introdus Disney Channel înapoi în grilă.

clhd

canalele Disney se închid în Marea Britanie la 1 octombrie 2020 in favoarea Disney+ https://www.theverge.com/2020/6/25/21303043/disney-channel-united-kingdom-xd-streaming-plus-new-zealand-sky-comcast

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile