vineri, 29 martie 2019

INES introduce în grilă televiziunile Travel Mix 4K, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, Arcadia World HD, Cinethronix și altele

Operatorul de televiziune cu plată INES va introduce în grila tv prin protocol IP televiziunile Travel Mix 4K (probabil deocamdată în teste), Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Arcadia World HD, Cinethronix, Orizont TV, Kapital TV și NCN.


Televiziunile FunBox 4K și Viasat Nature / History HD vor fi eliminate din grilă. De asemenea, vor fi retrase din grilă versiunile SD ale unor televiziuni deja existente în varianta HD la INES (Digi 24, București TV, Kiss Tv, Mooz Dance, UTV, Taraf Tv, Etno TV, F&H, Russia Today, Viasat Nature, Viasat Nature,  Viasat History și Viasat Explore).


7 comentarii despre subiectul „INES introduce în grilă televiziunile Travel Mix 4K, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, Arcadia World HD, Cinethronix și altele”:
Anonim

Scump, dar bun.

Anonim

Pacat ca nu ofera servicii la nivel national...

alinus

eu m-as abona imediat
va asteptam si in provincie

BDorin

De ar fi INES peste tot si eu as fi abonatul lor.

Marius

La vorbe goale și laudă de sine nu ne întrece nimeni. Să vedem câți v-ați și abona în momentul în care chiar ar trebui să scoateți din buzunar pe bune (nu doar din vorbe) 60 de euro lunar, adică undeva la 290 - 300 lei.

Anonim

Eu m-as abona la serviciul lor IPTV chiar acum. Si cu siguranta multi altii. Asa cum se aboneaza la INES IPTV, la aceste tarife, cei din Bucuresti si Ilfov, exista oameni cu bani si in restul tarii. Iar pentru INES nu ar fi nicio investitie mare. Ca oferta nationala IPTV, pur si simplu ei ar debloca utilizarea serviciilor IPTV si din afara IP-urilor lor, iar abonatul de oriunde din tara ar folosi internetul de la actualul furnizor de internet pentru a viziona canalele IPTV de la INES.

scubisor

păcat ca e interzis în afara țării și suntem dependenți de iptv pirat ,care încet dispar de pe piata fiind eliminați de poliție dar neavând alternativa legală

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile