luni, 6 ianuarie 2020

AltDVB 2.3 a fost lansat - Download gratuit

Cunoscutul și mult-apreciatul player AltDVB a beneficiat de lansarea unei noi versiuni: AltDVB 2.3 Mr. Orbita Edition. Lansarea este importantă nu doar prin prisma faptului că playerul pentru plăcile DVB funcționează excelent, este foarte stabil și desigur gratuit, dar și deoarece este creația unui român, Altxro.


Lansarea noii versiuni este surprinzătoare, deoarece, începând cu anul 2016, autorul dar nu a avut suficient timp pentru a finaliza programarea unora dintre caracteristicile noi și pentru a pregăti o nouă versiune. Această versiune se datorează în mare măsură unei persoane speciale, care prin pasiunea și dedicația față de tehnologia DVB l-a convins pe Altxro să lucreze din nou la sursele vechi ale AltDVB. Autorul mulțumește lui Mr. Orbita pentru susținere, în special pentru testarea profesională și raportarea erorilor.

Modificări importante în noua versiune AltDVB 2.3:

- AltDVB este complet portabil. Pur și simplu dezarhivați și rulați aplicația. Nu sunt necesare drepturi de administrator și nu trebuie să înregistrați niciun filtru sau decodificator. LAV Filters v0.74.1-31 este încorporat în arhivă, dar dacă utilizați în continuare WinXP, faceți downgrade la LAV Filters v0.70.2 prin înlocuirea conținutului folderului [. \ AltDVB \ Filters \ LAV].
- a fost adăugat suport pentru video HEVC și audio AAC, AAC-LATM și EAC3
- a fost adăugat suport pentru EVR - Enhanced Video Renderer
- a fost adăugat suport pentru PLS și MIS. În prezent funcționează numai pentru dispozitivele TBS care folosesc Dev_BdaDriver. Autorul a testat pe Eutelsat 5 ° W cu TBS-5520SE și recepția pare să fie corectă.
- un nou format de fișier pentru lista de canale. Nu puteți utiliza lista de canale de la versiunea 2.2, trebuie să efectuați o nouă scanare. În următoarea versiune majoră, autorul are în plan să treacă de la formatul proprietar la baza de date SQLite.
- un nou format de fișiere pentru transpondere. Câteva fișiere .tplist se găsesc în arhivă, dar mai bine se utilizează butonul [Import] pentru a descărca cele mai recente transpondere.
- au fost remediate o mulțime de erori

Nu există modificări importante în interfața dispozitivului. „Dev_Bda2Driver.int” de Diodato și CrazyCat sunt în continuare compatibile, dacă doriți să le utilizați ca alternativă la interfața BDA a playerului. Autorul va pregăti un SDK pentru a include noile modificări, dacă cineva dorește să actualizeze biblioteca. În arhiva actuală este inclusă doar interfața BDA, pentru vechile interfețe WDM / USB va fi creat ulterior un pachet separat.

Autorul a lansat și un nou forum, care poate fi accesat AICI. AltDVB 2.3 poate fi descărcat de pe websiteul autorului, dând click AICI sau AICI.


7 comentarii despre subiectul „AltDVB 2.3 a fost lansat - Download gratuit”:
Anonim

Salut! Programul AltDVB are nevoie de antena pentru receptia semnalului de la satelit sau e un program care are nevoie pur si simplu de internet. Multumes

Anonim

Are nevoie de semnal DVB de la o antena. Nu este un player IPTV, este un player pentru tunere DVB.

Anonim

Excelent player DVB si excelenta vestea. Recomand acest software DVB, care este mult superior altora similare, gratuite sau cu plata.

Anonim

Din pacate ia cam trecut vremea.Nu mai dau banii astazi pe o placa doar pentru a proba programul colegului.Acum cativa ani avea sens.Astazi au ramas doar impatimitii.Intodeauna Altdvb a fost ceva aparte.Din punctul meu de vedere daca tot mai pierde timpul cu dezvoltarea trebuia sa il faca un player multimedia si avea succes in continuare.In ziua de astazi un player care nu stie iptv nu mai merita descarcat.Nu dati cu pietre e doar parerea mea personala.

DTH Fan

Playere IPTV ai destule, de exemplu Stalker IPTV, chiar si VLC e capabil de IPTV si alte zeci de aplicatii. Nu mai era necesar încă un player IPTV. Nu pentru IPTV a fost creată aceasta aplicație, ci tocmai pentru pasionații de receptie satelit care dețin tunere DVB. Dacă nu deții deja un tuner DVB, nici nu are rost sa iți cumperi unul doar pentru a testa aceasta aplicație. Îți cumperi tuner dacă ești pasionat să folosești, nu doar testezi, aceasta aplicație sau orice alte aplicatii DVB, pentru recepții obișnuite, speciale, DX si altele. Playere DVB nu sunt decât câteva, le numeri pe degete. Deci AltDVB e cu totul altceva. E pentru mine și alți zeci de mii de pasionați de pe întreg mapamondul, fani ai receptie DVB, care așteptau cu nerăbdare o nouă versiune a acestui player. E suficient. Felicitări și mulțumim autorului Altxro si colaboratorului Mr. Orbita pentru munca depusă, mi-ați oferit o bucurie foarte mare!

Unknown

am si eu o placa dvbo sa incerc ,,,sunt multi rezisti din generatia tefal care nu stiu nu vor sa ivete nimic satisfactia dx sat e imensa ...poti prinde un satelit in cinci minute sau o ora ....eu am o antene de 3 m in petale..cand o voi putea o instala ...am lnb ka band c band etc

Armand Daniel

se misca impecabil noua varianta. Merge brici DVBS/DVBC, 4K aproape fluent. Păstrez doar ALTDVB si EBSPRO, restul le-am dezinstalat deja !

ALTXRO felicitari.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile