miercuri, 15 ianuarie 2020

Looksport 2 și Looksport 3, în teste la Nextgen

Televiziunile Looksport 2 și Looksport 3 au fost adăugate în grila de cablu digital a operatorului Nextgen, la pozițiile EPG 337 și 338. Nu există confirmarea oficială că au intrat la nivel național, deci momentan e posibil să fie doar teste în anumite regiuni.


UPDATE 16 ianuarie 2020: Look Sport 2 SD este acum în grila NextGen la poziția EPG 71, Look Sport 2 HD la pozitia EPG 72, Look Sport 3 SD la poziția EPG 73, iar Look Sport 3 HD la poziția 74. Momentan funcționează doar canalele Look Sport 2 și 3 în rezoluție HD. Look Sport SD este la poziția 69, iar Look Sport HD la poziția 70.


8 comentarii despre subiectul „Looksport 2 și Looksport 3, în teste la Nextgen”:
Anonim

Ce sunt testele astea?

Florin

Sunt verificări tehnice, de obicei interne, locale, regionale sau chiar naționale, pentru a vedea daca e în regulă multiplexarea cu alte canale de pe acea frecvența, dacă echipamentele funcționează corect cu noile setări, daca echipamentele de preluare a semnalului sunt stabile în funcționare și altele.

Anonim

Mulltumesc!

sada

Se inchide Telekom Sport 1,2,3.4? Altfel ce rost au Lookurile la Telekom?

Anonim

@Sada, ce întrebare e aceasta? Look Sport și Look Plus și la RCS RDS / Digi, aceasta înseamnă că se închid canalele Digisport?! Desigur că nu.

Jack O'Neill

Probabil este o compensație pentru scoaterea Eurosport...
Cum se rescanează la nextgen grila?

Armand Daniel

sunt din noiembrie 2019 adaugate in grila

Anonim

Armand Daniel, nu este adevărat ce spui.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile