luni, 8 iunie 2020

Monitor holografic 3D 8K: "The Looking Glass 8K Immersive Display"

Looking Glass Factory a lansat un monitor holografic care permite afișarea 3D în 8K fără să fie necesară utilizarea căști VR, ochelari 3D sau altele echipamente similare.


Monitorul de 32 inch denumit „The Looking Glass 8K Immersive Display” este acum disponibil direct de la producător. Cu ajutorul acestui monitor, reprezentările pot fi vizualizate în trei dimensiuni, în funcție de unghiul de vizualizare, la rezoluție 8K (7680px x 4320px).

Ecranul holografic 8K folosește un câmp luminos cu 45 de elemente care poate genera 45 de perspective distincte și simultane pentru orice tip de imagini 3D. Astfel, utilizatorii pot vedea perspective diferite în funcție de unghiul în care privesc ecranul holografic. Monitorul oferă o rată de cadre de până la 60 de cadre pe secundă.

Cei obișnuiți cu monitoare cu ecran plat de înaltă performanță trebuie să fie conștienți de faptul că ecranul are o adâncime de peste 11 centimetri și o greutate de 28,6 kilograme. Cu toate acestea, dispozitivul nu este destinat în primul rând pentru utilizare privată, ci mai degrabă pentru aplicații medicale sau de către companii. Looking Glass Factory menționează pe siteul său web că Schrödinger, Microsoft și Disney sunt clienții lor de referință.

Prețul ecranului poate fi aflat doar la cerere.


21 de comentarii despre subiectul „Monitor holografic 3D 8K: "The Looking Glass 8K Immersive Display"”:
Anonim

Sunt mai multe tehnologii 3D fără ochelari, toate inaccesibile muritorilor de rând, prin prețul lor. Personal, în această viață sper sa mă pot bucura de 8k, poate chiar și de 16k. Ar trebui sa fie suficient.

Sorin

Anonim, dă-mi un exemplu de alt monitor 8K 3D fără ochelari, eu nu am găsit decât pe acesta din aceasta știre. Sunt interesat de subiect și cautam să văd dacă există alternative comerciale în prezent, dar nu am găsit. Aștept răspunsul tău.

Anonim

pentru Sorin: Nu incerc sa iti dau un exemplu de alt monitor 8K 3D fără ochelari, probabil ca nu exista disponibil pentru publicaul larg. Dar tehnologiile 3D fara ochelari care stau in spatele lor, sunt anuntate de ani buni, le gasesti in articole mai vechi inclusiv pe acest site. Cauta si vei vedea.

Sorin

Nu ma interesează sa caut informații despre 3D fara ochelari la alte rezoluții, ma intereseaza despre 3D 8K fara ochelari. Ai scris primul comentariu in asa manieră încât am avut impresia ca spui ca mai există astfel de monitoare si că nu este de fapt ceva nou si unicat.

Anonim

Știre din 2016, cu privire la tehnologia 3D fara ochelari:
https://www.hdsatelit.com/2016/07/filme-3d-la-cinema-fara-ochelari-3d.html

Sorin

Nu înțelegi.... Repet: monitoare 8K 3D fara ochelari, nu mă interesează 3D fara ochelari la altă rezoluție si nici știri despre tehnologia 3D fără ochelari. Anunță-mă cand găsești o altă știre despre monitoare 8K 3D similare. Nu vei găsi, deoarece aceasta știre este despre o premieră mondială, despre un monitor 3D fara ochelari cum nu a mai făcut nimeni altcineva, unul 8K.

Anonim

Atunci bucurăte de premieră Sorin. Evoluția lentă (ca să nu spun Stagnarea) a acestui domeniu 3D în ultimii 40 de ani (cifră arbitrară, care are legătură doar cu primul meu contact cu această lume 3D), pe mine mă face să fiu mai prudent, nu că nu aș fi studiat sau nu m-ar fi interesat. Dar uneori după răbdare intervine dezamăgirea când vezi că nu se ajunge unde visai cu ochii deschiși să se ajungă. Desigur că și acest monitor își are limitele sale, dar fiind un "început" se preferă ca acestea să fie trecute îngăduitor cu vederea. Deocamdată. :) Pe de altă parte, așa se progresează, cu noi generații încrezătoare :) Poate cândva va fi ... Acum însă ...

Anonim

S-au închis pe capete televiziunile 3D din urmă cu câțiva ani. 3D își are limitele sale de care nu poate trece, râmane parca mereu in urma competitiei cu standardele care mereu se schimbă (HD, 4K, 8K ...) și care culmea, chiar se impun pe piață când le vine rândul.

Anonim

Nu e spectaculos 3D pe televizoare. Dar același film care nu e spectaculos pe un televizor 3D este extrem de spectaculos pe un proiector 3D cu diagonală de la 3 metri minim. Deci nu tehnologia 3D e problema, ci diagonala prea mică a televizoarelor 3D.

Lica

Eu sunt un entuziast 3D. Nu este adevarat ca 3D nu e "spectaculos" pe televizoare.
Eu am 2 televizoare 3D si o biblioteca de continut 3D. Depinde de cat de bine au
fost realizate acele inregistrari 3D. Unele se vad foarte bine. De fapt, ce inseamna
"spectaculos"? Sa te doara capul cand le privesti? Eu cred ca scopul televiziunii
de calitate este de a reda cat mai bine continutul respectiv si mai ales realitatea.
Nu filmele, care de multe ori sunt exagerate. Un documentar bine produs in 3D face cat
100 de filme cu roboti. Am si camere video 3D. Am studiat mult acest domeniu. Putem discuta.

Anonim

Când acest "fără ochelari" va apare cu adevarat, televizoarele 2D vor dispare. Deocamdată sunt doar știri rare si incomplete. Probabil se lucreaza si e in dezvoltare, asa ca ramanem cuminti la 2D HD,4K 8K etc.

Anonim

După mai bine de 1 an de la acest anunț, acest tip de monitor este ca și inexistent pe piață, asemeni altor anunțuri anterioare, la fel de revoluționare. Undeva, ceva nu merge cum ar trebui.

Sorin

Cum sa nu fie disponibil pe piață? Cum ai dedus asta? Nu e in piață la tine in oraș, dar asta nu inseamna ca nu se poate comanda. Probabil nici măcar nu ai căutat și verificat pe websiteul lor.

Contactează-i si comandă-l, daca ai banii necesari:

https://lookingglassfactory.com/contact

https://lookingglassfactory.com/8k

PS: Si nu te mira de tonul cu care ti-am răspuns, e același stil folosit de tine.

Anonim

Se prea poate să fie comandat, dar nu este vandabil, nu am auzt pe nimeni să îl cumpere și nici nu am vazut nicăieri, măcar demonstrativ. Rămâne ca inexistent și chiar va dispărea din ofertele oricum puține dacă nu se va întâmpla ceva mai favorabil care să schimbe această stare de lucruri. Ca și cu predecesoarele, istoria se repetă, produsul anunțat existând, dar lipsind cu desăvârșire.

Costi

Pai ai tu acces în sediile companiilor care sunt interesate de aceste produse, că sa verifici daca s-au cumpărat sau nu astfel de monitoare? Tu vorbești din perspectiva ta, din mediul tau de activitate.

Anonim

Da, vorbesc din pdv al unui home user. Cred la asta ne gândim cei mai mulți pe aici.

Costi

Da, dar ce gândește un home user nu se aplică in situația de față, privind acest produs. Acesta nu e un produs pentru home users, ci pentru întreprinderi, spitale etc. Chiar este evidențiat si în știre: "dispozitivul nu este destinat în primul rând pentru utilizare privată, ci mai degrabă pentru aplicații medicale sau de către companii. "

Anonim

2022, au trecut 2 ani si nu am mai aflat nimic.

Costi

Ce sa mai afli, Anonim? Produsul a fost deja lansat și este disponibil pentru achiziționare. Sau te așteptai cumva sa îl găsești la eMag sau Altex? E pe siteul producătorului, dacă ai bani, cumpără. E un produs special pentru întreprinderi, nu e pentru home useri.

Poti cumpără, chiar azi. 20.000 e prețul de pornire. De dolari.

https://lookingglassfactory.com/product/8k

Anonim

O fi existând ceva în testele de laborator, dar numai atât. Nu se pretează la piața de consum. Viabilă rămâne obținerea unor display-uri care să suporte rezoluții tot mai mari, care să beneficieze de suportul unor procesoare puternice capabile de contrast și strălucire mare, fps-uri mari, dar și să redea palete tot mai bogate de culori începând de la albul pur și până la negru absolut. Iar aici încă există loc de progresat.

Costi

Nu e doar test în laborator, poți cumpăra CHIAR ACUM, 20.000 e prețul de pornire. De dolari.

Îți este chiar așa de dificil sa accesezi adresa oficială ca să te convingi că este de vânzare?

Postez adresa web din nou adresa actualizată, ca si-au actualizat website-ul:

https://lookingglassfactory.com/product/looking-glass-32

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile