sâmbătă, 13 iunie 2020

Viasat Nature HD și Viasat Explore HD, la Vodafone Tv din 15 iunie 2020

Pe lângă televiziunile TV Paprika HD și Film Café HD, care au fost anunțate anterior printr-un comunicat de presă al AMC, Vodafone a anunțat că va introduce în grila de televiziune digitală, tot din data de 15 iunie 2020, și televiziunile Viasat Nature HD și Viasat Explore HD.


Canalul tv Viasat Nature HD va fi prezent în grila de cablu a Vodafone Tv (fostul UPC) la poziția 188, iar Viasat Explore HD la poziția 189, conform unui anunț al operatorului, afișat pe pagina sa oficială de Facebook:  "Avem o veste bună pentru pasionații de gătit, filme sau explorarea naturii: din 15 iunie adăugăm 4 canale HD în grila digitală Vodafone: Viasat Nature HD (poziția 188), Viasat Explore HD (poziția 189) și, numai la Vodafone, TV Paprika HD (poziția 191) și Film Café HD (poziția 152)".


11 comentarii despre subiectul „Viasat Nature HD și Viasat Explore HD, la Vodafone Tv din 15 iunie 2020”:
Gaby

Cam tarziu cu viasaturile! Poate ne introduc si alte programe HD , sunt inca multe SD! Insa nimik de zis au cele mai multe canale tv!

Anonim

Viasat Nature HD și Viasat Explore HD, plus TV Paprika HD și Film Café HD, in premieră... Se pare ca totuși Vodafone vrea sa îmbunătățească ceva.

Anonim

Respect!! VODAFONE.

Anonim

La Digi vor intra oare aceste două canale în HD, ptr. că variantele în SD, există ?

Emil Raevschi

@Ultimul Anonim: Aceste canale Viasat Nature HD și Viasat Explore HD sunt de aproape 4-5 luni in format HD in grila digitala cablu DIGI.

Anonim

Viasat Nature HD și Viasat Explore HD sunt în continuare criptate pe Vodafone,nici vorbă sa fie lăsate"la liber"

Anonim

Pai cine a zis că vor fi la liber?

Anonim

Pe cand FilmCafe HD la RDS ?

Anonim

La Digi tot pachetul Viasat este la liber in baza nu e criptat ca la Vodafone

Codrin

La Digi toate canalele care nu sunt în extraopțiuni speciale sunt la liber, nu sunt codate, dacă nu știai. Ce treabă are cu Vodafone, ca nu înțeleg. Ești offtopic, aici nu se discuta despre Digi. Nu sunt abonat Digi, nu ma interesează offtopicul tau.

Anonim

În primele zile Viasat Nature HD și Viasat Explorer HD au avut pistă audio și în lb. maghiară, dar după patru zile acestea au dispărut. Nu înțeleg de ce. Oare există supracosturi pentru piste audio sau eventual copyright? Pentru că din punct de vedere tehnic s-a văzut/s-a auzit că se poate pune pistă maghiară și la variantele HD. (La variantele SD a rămas pista maghiară.)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile