luni, 8 iunie 2020

Vodafone și Discovery au lansat un pachet VOD Ultra HD în Germania

Furnizorul de televiziune prin cablu Vodafone și gigantul american de divertisment Discovery extind gama de conținut UHD pentru GigaTV în Germania. Programe selectate pot fi redate în rezoluție Ultra HD în zona video a Discovery Channel de pe platforma tv și de divertisment GigaTV de la Vodafone.

Discovery oferă la lansare o selecție a celor mai populare programe ale radio-difuzorului. Prin seriale precum „Men of the Sea”, „True Nightmres” și „The Beckenbauer - Pools of Superlatives”, precum și prin documentare precum „Great White Shark: Trace of a Serial Killer” sau „In the Deeps of the Univers”, Discovery Channel aduce o gamă largă de divertisment UHD pentur abonații Vodafone din Germania.

Condiția tehnică pentru a putea vedea conținutul în cea mai bună calitate este, pe lângă un televizor compatibil UHD, utilizarea GigaTV 4K Vodafone sau utilizarea serviciului de streaming GigaTV Net. Conținutul este disponibil pentru toți clienții GigaTV, fără sa fie necesară plata vreunei extra-opțiuni.

Suntem o companie orientată spre viitor și spre telespectator. De aceea dorim să deschidem calea către noile tehnologii. Producem de ani buni o varietate de conținut UHD la nivel global și local. Cu Vodafone avem acum ocazia să furnizăm pentru prima dată noul standard de calitate în zona video la cerere. Acesta este un alt pas important pe calea către imaginea de ultra-înaltă rezoluție", a precizat Thomas Bichlmeir, Director Distribution / Commercial Strategy la Discovery Germania.

Extindem continuu gama noastră de conținut atractiv pentru clienții GigaTV, împreună cu partenerii noștri. Cu ofertele UHD ale Discovery subliniem aspirația noastră de a oferi telespectatorilor noștri cea mai bună experiență posibilă de vizionare la domiciliu”, a completat Rolf Wierig, Global Head of Entertainment / Video la Vodafone.

Oferta este parte a unei inițiative mai largi a Discovery: compania media a anunțat că va lansa o televiziune Ultra HD liniară pentru operatorii din regiunea europeană. Cu peste 75% conținut UHD propriu în primul an și 100% în al doilea an, televiziunea "Discovery Ultra" va oferi programe non-ficționale în rezoluție Ultra HD.


UPDATE 20 septembrie 2020: Discovery Ultra, prima televiziune 4K de documentare a Discovery, a fost lansată in Rusia. Detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „Vodafone și Discovery au lansat un pachet VOD Ultra HD în Germania”:
Anonim

Poate parteneriatul lor va fi in viitor si la Vodafone Romania, fostul UPC, si poate, atunci cand vor lansa canalul lor 4K Discovery Ultra, va fi si la cablul tv al Vodafone din Romania...

Anonim

Ar fii frumos dacă și la noi în România ar fii canalul Discovery UHD.

Anonim

Vrem și noi 🙂. Să fie un 4k adevărat, ne-upscalat, iar daca se poate și cu un HDR10 curat (adică fără HLG) cu atât mai bine 🙂

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile