joi, 10 decembrie 2020

Look Sport + HD și Look Sport 3 HD în grila de cablu tv digital a RCS RDS

Televiziunile Look Sport + HD și Look Sport 3 HD au fost incluse în grila de cablu tv digital a RCS RDS. Televiziunile sunt găsite la scanare pe aceeași frecvență pe care au fost introduse recent televiziunile Prima TV HD și Sport Extra HD.

Puteți încerca să scanați manual frecvențele 522000, 530000 și 538000 (SR 6900, modulație 256 QAM). Am primit confirmări de la abonați Digi Tv cablu din județele Gorj, Dolj, Giurgiu, Dâmbovița, Vaslui și altele.


51 de comentarii despre subiectul „Look Sport + HD și Look Sport 3 HD în grila de cablu tv digital a RCS RDS”:
jurnalistul2000

Le-au pus prea departe. Ar trebui sa le pună în grila langa celelalte canale, după Eurosport. In Craiova încă nu sunt in grilă.

Unknown

In resita nu-s introduse....ca intodeauna...ultimii

nycku

in craiova au intrat. bravo digi

ALIN29

LookSport+HD si LookSport3 HD si in Teleorman pe 522 Mhz.

Unknown

In giurgiu au intrat pe frecventa 530

Unknown

Si in resita...pozitia 522 Mhz

Anonim

Rm Valcea da

Unknown

In Bucuresti pe 530 Mhz

Anonim

In Bucuresti pe 530 Mhz

Mihai

Si metropola Tv

Radu

Bravo Digi! Asteptam si Look Sport 2 si poate sa fie si HD postul Look Sport!

Unknown

Pitești 522 Mhz toate 4

BDorin

Si in orasul de unde s-a nascut DIGI - Oradea confirm.

Anonim

Au intrat si la Baia Mare

Unknown

Nu credeam s-o vad pe asta la digi. Felicitari!.asteptam si celelate lookuri hd si travel mix macar hd daca nu 4 k

Anonim

Vedem aceleași meciuri pe canale diferite :) Cine s-a săturat de o siglă, doar schimbă canalul :) Digi răspunde astfel unei cereri destul de mari din partea abonaților, dar parcă mai utilă ar fi fost preluarea unor versiuni HD ale unor canale de filme transmise acum în rețea doar SD (Film Cafe, TNT, TV1000, Paramount ...). Oricum, Digi merită felicitări pentru faptul că vine mereu (uneori mai devreme, alteori mai târziu) în întâmpinarea dorinței abonaților săi.

Daniel S.

Au intrat și în Argeș, mulțumesc pentru informație.

Cosmin

Au intrat și în Satu Mare.

xxx

e misto dar sunt prea imprastiate deja prima Hd e pe 122 la mn foarte in spate la fel si astea de sport tot in spate desi normal ar trebui sa fie unde sunt digisport , poate dupa ce vor scoate astea Sd se va aranja si lista altfel !!

Unknown

Look sport HD și Look sport 2 HD când le introduce în grila RDS ??

Anonim

ai intratsi in braila asteptam looksport hd si look sport2 hd sau sd

Anonim

A intrat si Metropola TV pe digital.

marin

Anonim, a intrat Metropola Tv in regiunea ta, nu in toata Romania. La mine nu a intrat. Poate a intrat doar in Bucuresti si pe undeva prin județele învecinate, ca post local / regional.

Anonim

cei care comentati ca sunt prea imprastiate de ce nu le sortati? exista programe de editare lista de canale, eu personal le modific dupa fiecare scanare sterg la care nu ma uit sau sunt dublate sd-hd

Tibi

La Sibiu - Mediaș au întrat în grila de programe așteptăm TNT hd filmcsfe hd

Anonim

Posturile locale/regionale sunt bagate de obicei numai in analogic, nu si in digital. Greu de spus de ce.

Unknown

Am vazut in comenturi ca aceste posturi au intrat si in Pitesti dar eu nu reusesc sa le gasesc desi am dat si cautare automata,dar de la pozitia 121 sare direct la pozitia 125 fara a inregistra vreun program in acest interval si nu imi pot explica de ce.Sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns.Multumesc.

Gaby

Eu am si vodafone si rds , ideea e ca nu tot ce se vede la digi este si pe look. Macar sa introduca si loos sport , si look sport 2 sa pot renunta la upc .

Unknown

Pt gaby:look sport este in sd lipseste doar 2 din grila digi... Lipsesc si ppv cele care trasmit meciuri fara comentarii belgia turcia olanda care nu se vad la digi.

Anonim

Tulcea: 522000

Anonim

Important este că le-au pus. Ordinea programelor, care rămâne și care este exclus, și-o stabilește fiecare conform propriilor preferințe.

Cosmin2010

Vrem look sport 2 hd sau sd dar pe cand?

Anonim

In Bihor poate cineva sa confirme,dacă au intrat
?Că în zonă Tinca nu le găsesc cu nici un fel de scanare.

Bogdan1811

Daca as fi un boss la DIGI, as pune in aceeasi ordine ca SDurile, posturile HD incepand cu poziția 201...adica... pen201, 202 si 203 TVR1HD, TVR2HD si PROTv HD, etc....... iar posturile 4K+ extraoptiunile in HD le-as pune in NIT de la la 101 si 102. La ora actuala in grila DIGI Romania nu EXISTĂ peste 100 de posturi in SD.

Bogdan1811

Rectivic... de la 1 la 100 posturile SD de baza, de la 101 la 200 posturile HD de baza, de la 201 la 300 posturile in 4K SI EVENTUAL extraotiunile si de la 301 la 400 posturile must carry de nișă care emit din scara blocului si la care se uită doar regia de emisie si vreo mamaie bucuroasă ca-si vede nepoții pe TV

Unknown

de ce nu apar in grila de programe digitala RDS-RCS din judetul Bihor,Pima TVHD,Sport Extrem HD,Look Sport + HD si Look Sport 3 HD ?

Anonim

Da și tu o scanare, că nu e obligatoriu să apară așa singure, fără să faci tu nimic.

Anonim

E un inceput ptr.digi, dar au avut grija sa ne lase fara looksport hd si 2 hd, unde mai vezi si altceva decat la digi

Unknown

un sfat legat de cele 4 posturi noi introduse la Digi pe care eu nu le receptionez ,desi am dat scanare pe fiecare zi ,incepand cu ziua cand au fost introduse si nu imi intra la scanare.dupa scanare posturile nu se regasesc desi de la pozitia 121 sare direct la pozitia 125 fara a receptiona nimic in acest interval si nu imi pot imagina de ce .Am dat scanare si pe al doilea televizor si acolo au intrat,de aceea va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns i-as ramana dator.Multumesc .

Anonim

Poate nu ai semnal pe respectiva frecventa la al doilea tv. Te sfatuiesc sa muti televizorul unde e primul si sa vezi daca acolo gaseste la scanare canalele respective si le receptioneaza, caz in care e o problema de semnal pe la splitere sau cabluri ori mufe la televizorul cu care nu le recepționezi. Daca nu merge cu acel televizor nici in locatia unde merge primul, atunci e ceva de la televizor.

Unknown

Multumesc pentru sfat,dar tot nu intra cele 4 posturi la scanare si persista aceeasi chestie de la 121 sare direct la 125 fara a inregistra nimic,referitor la probleme tehnice la tv nu cred atata timp cat imi intra cele 2 posturi 4k si merg fara probleme eu avand grila digitala complecta inclusic pachetul pax pack.

Anonim

Dacă problema persistă Și după ce ai montat televizorul în cealaltă locație atunci problema este de la televizor. Deci nu este o problemă de la Digi.

Anonim

Scanează manual frecvențele Dar scanează și după operator Digi, dacă televizorul tău îți oferă o astfel de opțiune de scanare. Ultima soluție ar fi o resetare la setările de fabrică a televizorului. Dacă nici așa nu reușești, nu știu ce sfat să îți mai dau.

Unknown

Si la mine am aceiasi problema am incercat toate metodele dar degeaba. Oare sa sun la Digi

Anonim

Daca pe alt televizor din casa iti functioneaza, e problema la tine, suni degeaba la Digi. Daca nu iti functioneaza pe nici un televizor, atunci da, trimite o sesizare.

Roberto

In Bucuresti pe frecventa 530 mhz au intrat 4 programe noi,LOOKSPORT+HD,LOOKSPORT3HD,PRIMA TV HD,SPORTEXTRA HD.Dați pe cautare manuala ,atentie la QAM ,este 256 nu 64.

Unknown

În Brașov au intrat programele?


Unknown

Și La Constanța Au Intrat Acolo Unde Locuiește Mătușa Mihalela

Unknown

Aceste programe tot dispar din grila mea de programe.Am scanat,au apărut și după câteva zile au dispărut din grila:looksport+ hd,looksport 3 hd și prima tv hd.Ce se întâmplă?

Anonim

Pai si Look Sport 2 de ce nu il baga ? Pe acel canal se dau multe meciuri din campionatele pentru care are drepturi decat Look: Scottish Premiership , Eredivisie , Liga Portugal Bwin, Superlig Turcia... Mi se pare o decizie ciudată sa nu bage Look Sport 2 dar sa fie Look Sport 3 gen...

Anonim

inca nu au dreptul de a retransmisie cei de la digi pt look sport 2 parerea mea

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile