luni, 7 decembrie 2020

Prima Tv HD a intrat în grilele de CABLU TV DIGITAL ale Vodafone, RCS RDS, Telekom, Nextgen, Orange și parțial la AKTA

Televiziunea Prima Tv HD a intrat în grila de cablu tv digital (DVB-C) a operatorului Vodafone Romania (fostul UPC TV). Postul tv menționat este transmis in rezoluție High Definition (1080i).

Din 7 decembrie, FOCUS îi așteaptă pe telespectatori într-o nouă formulă, dintr-un nou studio și în format HD, anunță televiziunea Prima Tv printr-un comunicat de presă.

De luni, FOCUS prezintă o echipă lărgită de prezentatori și reporteri, cu Andreea Berecleanu la pupitrul FOCUS 18 și Sebastian Zachmann ca senior corespondent pe zona de politic. El va decripta pentru telespectatori toate deciziile luate de Guvern, Parlamentul României sau de către Președintele României. Jurnalele FOCUS sunt noile știri despre tine și aduc în fiecare seară, de la ora 18:00 informații împachetate într-o grafică nouă, minimalistă și modernă, un suport versatil pentru noul studio virtual Focus.

Din 7 decembrie, cele mai importante știri FOCUS, cele de la ora 18.00, vor fi prezentate de luni până joi de Andreea Berecleanu și de vineri până duminică de Marius Saizu. Celui mai important jurnal li se alătură știrile de după amiază prezentate de Livia Graur de luni până vineri, de la ora 15.00, și de știrile nopții prezentate de Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00.

Florin Căruceru și Anca Serea vor prezenta știrile sportive la Prima TV, axate pe eroii sportivi ai zilei. Ultimele rezultate, noutăți despre sportivii români, toate competițiile de amploare vor fi prezente în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18. Astfel, telespectatorii vor afla cele mai noi știri din fotbal, handbal, tenis, Formula 1, baschet și nu numai.

Cu relansarea FOCUS, începe și campania editorială "Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe oamenii de rând, pe poveștile lor de viață.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) și 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro și servuscluj.ro).

UPDATE 7 decembrie 2020, ora 18:00: Televiziunea Prima Tv a fost inclusă și în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi / RCS RDS. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 9 decembrie 2020: Postul tv a mai intrat si în rețele de cablu ale Telekom / Orange și Nextgen. La AKTA a intrat doar în grilele abonatilor care beneficiază de grila digitală a RCS RDS.


25 de comentarii despre subiectul „Prima Tv HD a intrat în grilele de CABLU TV DIGITAL ale Vodafone, RCS RDS, Telekom, Nextgen, Orange și parțial la AKTA”:
Anonim

Sincer Prima TV cu grila asta de programe nu va face mari purici chiar daca acum e si hd daca nu investeste in filme si seriale de calitate in formate noi de televiziune va fii no name cu Cronica Carcotasiilor Schimb de mame si Super Nany va fii un esec total tot pe locurile 6-10 se vor clasa

Anonim

Să spuneți când îl bagă și la Digi, ca să-i dau o scanare. Cine începe ? Eu nu. :)

Marius

Pe locul 6-10 in audiente nu e un eșec total, e in TOP 10 :) .

radu

Pana acum, multi se băteau cu pumnul in piept că nu emite Prima Tv in HD si ca nu va emite niciodată. Dar acum, ca s-a întâmplat, respectivii s-au ascuns si nu mai recunosc ca nu au avut dreptate când afirmau că Prima Tv nu va trece niciodată la HD.

Marius

Nu s-au ascuns, s-au transformat, au ei acum altceva de criticat :) .

Anonim

La Digi Cablu când intră Prima Tv HD?

Anonim

La Digi probabil maine sau vineri pentru ca martea si vinerea baga Digi canale noi in grila

SilviuTV

Dacă prima tv nu era cumpărată de Clever nu făcea tranziția la HD prea curând

Marius

Corect ce spui, dar e tardiv acum cu "dacă"... A trecut deja la HD, asta e realitatea, trebuie acceptată.

danzel

Toată lumea așteaptă sa apară HD, dar nu se uita nimeni la programele lor. Eu m-am uitat 10 min într-un an.

Marius

Tu nu ești "toata lumea", ca să poți emite o astfel de afirmație categorica in numele tuturor, iar eu, care mă uit la Prima TV, nu sunt "nimeni", așa ca te rog vorbește in numele tău. Mulțumesc.

Unknown

la telekom cand intra ?

Anonim

În orice caz, mai bine mai târziu decât niciodată.

Unknown

La NextGen ?

Anonim

La Digi a intrat Prima Tv hd si SportExtra hd momentan doar in cateva localitati

Anonim

A intrat și la Digi.

Tibi

În uneleocalitati a întrat prima hd la digi dar nu în nit. Ai sport extra sper ca pina mine va întra oficial în grila de programe TV

Unknown

A intrat și la Digi alături de Sport Extra HD.Deocamdata nu sunt intrate în Nit.

BDorin

Prima Tv HD si SportExtra HD in grila Digi Cablu Oradea

Cristy

la Digi este pe Cablu

Emil Raevschi

PRIMA TV HD si SPORTEXTRA HD au intrat de azi in grila DIGI frecventa 522000. La Drobeta Turnu Severin

Anonim

La Vodafone de ce a fost eliminat canalul Fishing si Sláger tv?
Vor fii inlocuiti ?

Cristi

La NextGen a fost disponibil doar în seara zilei de 9 decembrie și în dimineața zilei de 10 decembrie. Ulterior, a apărut cu lipsă semnal și la o rescanare nu l-a mai găsit nici până azi. Mooz RO a dispărut de două săptămâni din grila NextGen, iar Mooz HD a fost înlocuit de Mooz Dance HD.

viorel

La mine este Prima Tv HD, probabil nu a intrat definitiv in toate zonele deocamdată.

Anonim

Dintre vechile programe naționale generaliste, doar Național TV a mai rămas SD. Acest post tv va fi condamnat la anonimat și uita re dacă refuză să facă pași spre prezent.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile