vineri, 29 ianuarie 2021

Televiziunea AGROTV din România va emite și în HD

În ședința de ieri a Consiliului National al Audiovizualului din România a fost aprobată solicitarea de prelungire a licenței S.C. AGRO TV NETWORK SRL Cluj-Napoca pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a "serviciului de programe AGROTV/AGROTV HD din București", precum și modificarea acționariatului societății. Așadar, mai devreme sau mai târziu, și televiziunea românească AGRO TV HD va trece la emisia în rezoluție High Definition.


De asemenea, în aceeași ședință fost aprobată și solicitarea de prelungire a licenței S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL din Cluj-Napoca pentru difuzarea pe satelit a serviciului de programe LOOKSPORT/LOOKSPORT HD, cu modificarea structurii serviciului de programe și modificarea acționariatului societății.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea AGROTV din România va emite și în HD”:
Anonim

Se mișcă treaba klumea la Clever. Bravo lor

Anonim

de cand va emite in hd? va intra la toti operatorii de cablu?

Anonim

Foarte bine. Dar Romania mai are agricultura ?

Sorin

Desigur că România are agricultura. Poate trăiești tu într-o zonă fara prea multă agricultura. In zona mea mereu sunt lanuri de grau, porumb, floarea soarelui. In plus, câmpuri de varză, iar toți oamenii au mică lor grădină cu legume.

Anonim

Agricultura se învață, pentru cine dorește. Chiar dacă nu sunt un fan al acestui post TV, sunt sigur că își are proprii urmăritori. Cu atât mai mult, o versiune HD este binevenită.

Anonim

În curând Look Sport HD, Look Sport 2 HD și Agro TV HD, la Digi RCSRDS dacă se face lansarea!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile