miercuri, 24 martie 2021

M7 Group a extins distribuția Love Nature și Travelxp în România și Ungaria

M7 Group a anunțat ieri în mod oficial că a extins distribuția Love Nature și Travelxp în Ungaria și România. Cele două televiziuni sunt disponibile 24/7 și în HD pe platformele M7 Direct One (Ungaria) și Focus Sat (România) la 1 grad Vest.

Travelxp și Love Nature sunt deja transmise prin intermediul platformelor M7 din Benelux (Canal Digitaal și Online.nl, TV Vlaanderen) și Skylink în Republica Cehă și Slovacia. Mai mult, M7 Platform Services oferă ambelor televiziuni servicii terțe de distribuție prin satelit prin intermediul satelitului Astra 23.5 Est la nivel european. Ca parte a noului acord de distribuție cu Travelxp, acordul de distribuție în Benelux & CEE și acordul cu M7 Platform Services au fost de asemenea reînnoite.

Sumant Bahl, MD, Travelxp, Europe & Africa, a spus: „M7 a oferit televiziunii Travelxp primele servicii majore în 2018, când Travelxp s-a lansat în Europa. Reînnoirea acordului nostru existent și lansarea în România și Ungaria oferă televiziunii Travelxp accesul în noi piețe”.

Jade Anderson-Busby, manager de vânzări și marketing, EMEA, Global Networks, Blue Ant Media, a adăugat: „Suntem încântați să oferim abonaților Focus Sat și Direct One televiziunea Love Nature și gama sa premium de conținut localizat de istorie naturală".

Bill Wijdeveld, VP platform content services din cadrul M7 Group, a precizat: „Suntem foarte bucuroși să extindem parteneriatul nostru de lungă durată cu Travelxp și Love Nature în noi teritorii M7 și așteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă în următorii ani. Ambele televiziuni prezintă abonaților noștri destinații de călătorie, precum frumusețea naturii și a faunei sălbatice din întreaga lume”.

Programele platformei DTH freeSAT din Cehia si Slovacia, Direct One din Ungaria (fosta UPC Direct) și Focus Sat din România sunt oferite de luna aceasta prin intermediul noului furnizor "M7" (detalii găsiți AICI).


4 comentarii despre subiectul „M7 Group a extins distribuția Love Nature și Travelxp în România și Ungaria”:
Sorin

Sunt interesante canalele tv Travelxp și Love Nature.Dar DACĂ TOT SUNT RELANSATE ÎN ROMÂNIA,N-AR TREBUI SĂ FIE SUBTITRAT RO,LOVE NATURE?

HD Satelit România

Sorin, te rugam sa nu mai utilizezi o adresă de email că nume pentru comentarii. Chiar daca este adresa ta, nu este acceptată publicarea pe HD Satelit de adrese de email privare. De asemenea, am șters acea parte OFFTOPIC a comentariului tău, care nu avea legătură cu cele două televiziuni.

Anonim

Sorine,cele doua posturi au subtitrare in romana.

Unknown

VA SALUT LA DIGI CE PROGRAME NOISUNT ACUM?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile