marți, 27 aprilie 2021

Orașul Faptelor Bune (Ediția de Paște) la Radio ZU, cu sprijinul RNT

În Săptămâna Mare, Radio ZU te invită în Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște. Sâmbătă, 24 aprilie, 7 DJ-i ZU s-au mutat pentru 7 zile și 7 nopți la etajul 18 al Hotelului InterContinental. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Raluca Benavides, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman” și Răzvan Popescu se întorc la Km 0 al Bucureștiului ca să deschidă inimi și să transforme visuri în realitate.


Toate aventurile și experiențele lor vor fi transmise LIVE 24/24. RNT asigură transmisiunile pe radio, TV și pe internet. Îi vei putea urmări în direct pe cei 7 DJ-i la Radio ZU, pe Visual Radio (radiozu.ro/live), pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV. Radio ZU este inclus si in lista de noastră de recomandări ale celor mai bune posturi de radio online.

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să îi oferi ajutorul cuiva, Radio ZU te așteaptă pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Acolo poți "să înscrii o poftă sau să rezolvi o moftă". Tot acolo urmărești LIVE 24/24 toate emoțiile prin care vor trece DJ-i în încercarea lor de a transforma cât mai multe visuri în realitate.

"Ce facem noi pentru Orașul Faptelor Bune? Nici noi nu mai știm, le-am pierdut rândul: asigurăm transportul semnalului de la Intercontinental pana la Radio ZU și la ZU TV, asigurăm internetul pentru conexiunile pe ZOOM și transmisiunile pe site, Facebook si Youtube, infrastructura pentru colegii de la Online", a precizat Gabriel Sârbu de la RNT pentru HD Satelit.


3 comentarii despre subiectul „Orașul Faptelor Bune (Ediția de Paște) la Radio ZU, cu sprijinul RNT”:
Anonim

Bravo RNT
Bravo RadioZU

anamaria

la cat mai multe emisiuni care ajuta semenii! sper sa ia si altii exemplu

Unknown

Cei mai tari!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile