joi, 1 iulie 2021

Credo Tv HD și CGTN HD au înlocuit versiunile SD în grila de cablu a RCS RDS, iar CGTN HD și CGTN DOCUMENTARY HD au înlocuit versiunile SD de la Digi Satelit

În grila de cablu tv digital a RCS RDS, versiunea SD a televiziunii Credo Tv a fost înlocuită cu versiunea în rezoluție HD 720p, iar versiunea SD a televiziunii CGTN cu versiunea în rezoluție HD 1080i. În cadrul serviciilor DTH ale Digi Satelit România, CGTN si CGTN DOCUMENTARY sunt retransmise de asemenea în rezoluție HD 1080, versiunile HD înlocuind versiunile SD.


Testele Credo tv în HD au început pe alt satelit (Eutelsat 16A), acum două săptămâni. Televiziunea Credo Tv difuzează programe creștine și spirituale, documentare și filme creștine, programe sociale și culturale, pentru copii si altele.

CGTN si CGTN DOCUMENTARY sunt televiziuni ale China Global Television Network, care administrează mai multe posturi tv, în șase limbi.

Notă: Informațiile au fost trimise de Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit.


9 comentarii despre subiectul „Credo Tv HD și CGTN HD au înlocuit versiunile SD în grila de cablu a RCS RDS, iar CGTN HD și CGTN DOCUMENTARY HD au înlocuit versiunile SD de la Digi Satelit”:
Cristi

Astăzi, Credo TV a intrat HD și la NextGen, înlocuind versiunea SD.

Anonim

In loc sa pui variantele Hd la Procinema, Epic drama, Filmcafe, Tnt, Cinetube, Travelmix,B1 si eventual sa mai scoti din canalele analogice ei pun hd la astea 2 canale care au 0,001% audienta.

Anonim

Pe satelit nu e "pus" de RCS. Pe cablu nici eu nu inteleg...

Anonim

Nu e uplinkul RCS pe satelit, dar e preluat în grila de satelit a Digi. Pe cablu îl preia de pe satelit, iar cum acolo cei care fac uplinkul l-au pus acum in HD, l-au preluat în HD și pe cablu, de acolo de pe satelit.

Anonim

Pai și banda ocupata in plus cu versiunea HD?

Anonim

Nu e diferența mare intre SD și HD încât să ocupe o noua frecvența pe cablu din cauza acestei inlocuiri, emite tot pe aceeași frecvență, a ocupat bandă rămasă nefolosită pe frecvența pe care era SD. Pe acea banda nefolosită oricum nu putea fi transmis un nou canal, ar fi rămas nefolosită.

Costin

Orice versiune HD e binevenită. Cu ocazia aceasta am urmărit și eu aceste posturi tv chinezești, am văzut reportaje internaționale chiar interesante, in care am observat de exemplu ce viața grea au locuitorii unor țări africane, in timp ce noi prin România ne contrazicem că nu știu ce operator a introdus variantele HD ale unor canale in loc de cele SD și suntem foarte nemulțumiți...

Anonim

Corect Costin. Să adăugăm că ambele televiziuni CGTN au transmis până acum în HD numai din sistemul european de satelit Eutelsat Hot Bird la 13 grade Est, unde există gratuit și alte televiziuni internationale din China, dar nu in engleză: CCTV4 HD (în chineză), CGTN Espanol HD (în spaniolă) și CGTN Français HD (în franceză).

Parametrii tehnici de receptie ai CGTN HD si CGTN Documentary HD pe Thor 5 de la 0,8 grade Est sunt: frecventa 12418, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, necodate.

Cristy

CNN HD pe Digi când ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile