duminică, 18 iulie 2021

Radio Romantic, introdus în grila națională digitală de cablu tv a RCS RDS

Postul Radio Romantic a fost introdus de câteva zile în grila națională digitală de cablu tv a operatorului RCS RDS, pe aceeași frecvență cu televiziunile București tv, Kapital Tv etc. Dacă nu este găsit automat după operator Digi, trebuie scanată manual frecvența pe care se află și televiziunile menționate mai sus (de exemplu, in unele zone pe 498 Mhz 256 QAM).


Având sloganul "Muzică, nu zgomot", Romantic FM difuzează șlagăre europene mai vechi și mai noi, inclusiv românești, dar și din SUA. Lansat în anul 1994, postul de radio este deținut de trustul Intact. Postul este inclus și în lista de stații de radio online recomandate de HD Satelit.

UPDATE 1 septembrie 2023: Romantic FM, eliminat din grila Digi cablu. Postul de radio devine Romantic Premium în mediul online. Mai multe detalii găsiți AICI.


11 comentarii despre subiectul „Radio Romantic, introdus în grila națională digitală de cablu tv a RCS RDS”:
Anonim

Cum sa scanez manual pe UN STB Humax HD4????

Anonim

Scanezi manual direct cu televizorul tau cu tuner DVB-C, cu cablul conectat direct in tv. Dacă utilizezi un echipament care nu permite scanarea manuala, nu ai ce face decât să aștepți să intre în lista automata de canale din receptor.

Anonim

Atunci mai astept, nu mă grăbesc să prind radio romantic cu alți operatori, că scanare cu DIGI nu am în televizor, prefer STBul lor Humax că-mi aranjează automat posturile de cate ori se modifica ceva prin grilă

Cristy

Digi ar fi bine să elimină de pe Digital Canalele SD ce se regăsesc și pe Analogic

Anonim

Cum sa le elimine Cristy când abonații lor mai au STBuri SD ???? Sa nu mai zic ca am văzut abonat, în etate, cu TV Led nou care avea conectat la el prin mufa SCART un STB SD Humax

Anonim

S-ar putea să meargă dacă dai resetare din fabrica la decodor.

Anonim

La Buzău, nu a intrat

Anonim

Erau înainte niște decoadiare Kaon 1410, alea nu actualizau automat lista de programe, trebuia dat reset general la ele că să apară posturile noi și grila actualizată.

Unknown

In Alba Iulia nu este inclus in grila

Ionut

La Bacau nu este inclus în grila

Anonim

La Stremt Judetul ALBA semnalul e prea mic se aude prea incet ar trebui sa se auda ca Smart Fm !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile