luni, 16 august 2021

DIGI: toate extraopțiunile tv oferite gratuit 3 luni, dacă se comandă online serviciul de tv cablu digital

În perioada 16 – 29 august, DIGI oferă gratuitate la extraopțiunile TV pentru o perioadă de 3 luni, anunță operatorul printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul https://www.digi.ro/tv-cand-nu-te-vede-nimeni, atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi, dacă optează pentru serviciul TV digital;

"În a doua jumătate a lunii august, DIGI aduce extraopțiuni pe săturate, pentru zilele în care abonații vor să aibă timp doar pentru ei. Clienții noi sau existenți care aleg pachetul TV Digital pot opta, în aceeași comandă, pentru oricâte și oricare dintre extraopțiunile TV, iar acestea vor fi gratuite în primele 3 luni. Campania TV când nu TVde nimeni se desfășoară în perioada 16 – 29 august, exclusiv online, pe site-ul https://www.digi.ro/tv-cand-nu-te-vede-nimeni, iar oferta este valabilă pentru contractele cu o durată de 24 de luni.

Clienții care doresc să beneficieze de această promoție trebuie doar să comande online pachetul TV Digital (abonament nou sau upgrade), iar în cadrul aceleiași comenzi să selecteze una sau mai multe extraopțiuni (HBO, Maxpak, Film Now, 4K). De asemenea, extraopțiunile se pot recepționa doar dacă utilizatorul deține un echipament digital compatibil cu pachetul TV Digital. În funcție de televizor, se poate opta pentru un decodor sau pentru un modul CI+. 

Grație infrastructurii avansate bazate pe fibră optică, DIGI retransmite către terminalele abonaților până la 180 de canale TV, în pachetul Digital, permițând conectarea mai multor televizoare la rețea. De asemenea, abonații pot viziona programele preferate pe mai multe device-uri mobile și în afara locuinței, prin intermediul platformei Digi Online, unde pot fi urmărite peste 90 de canale TV online, inclusiv anumite extraopțiuni.

DIGI este lider pe piața serviciilor de pay-TV, cu o cotă de 61% și este primul furnizor de servicii de internet fix și de telefonie fixă, cu o cotă de piață de 59%, respectiv 39%, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Conform rezultatelor financiare publicate de compania-mamă Digi Communications N.V. pentru prima jumătate a anului 2021, numărul serviciilor de pay-TV furnizate abonaților din România a crescut cu 15% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 5 milioane de unități generatoare de venituri (RGU)", precizează operatorul. 


Despre DIGI 

Grupul DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020. ,

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


6 comentarii despre subiectul „DIGI: toate extraopțiunile tv oferite gratuit 3 luni, dacă se comandă online serviciul de tv cablu digital”:
Anonim

Acest pachet TV digital online este DIFERIT de ceea ce oferă platforma Digionline acum?Câte posturi tv ar mai fi(documentare,filme,sport)?

SorinB

Nu ai înțeles. Este vorba despre pachetul de cablu tv digital, să faci tranziția de la TV analogic sau sa faci abonament nou, dacă nu ești abonat deloc la tv cablu. Prin online se referă ca doar online se poate face comanda, nu se poate comanda in casierie, ci doar online, nu că e vorba de servicii de televiziune online.

Anonim

Digi Online va veni automat că serviciu suplimentar gratuit, prin prisma faptului că solicitantul devine abonat al pachetului digital Oricum, mulți nu trec de la analogic la digital nu din cauza ca ei nu ar știi care sunt beneficiile serviciilor TV digitale, ci din cauză că Digi oferă necodat majoritatea canalelor digitale pe cablu, iar abonațij la tv analogic recepționează automat gratuit și digitalul, cu excepția canalelor din extraoptiuni și a altor câteva codate. Adică ptin faptul că Digi e de treabă și oferă necodat majoritatea posturilor tv, mulți abonați beneficiază de treaba asta.

Anonim

Ar fi bine sa desființeze analogicul și să introducă pe frecvențele ocupate neproductiv de analogic zeci de canale digitale HD și 4K.

Unknown

De o lună toate programele HD nu se mai vad de ce .Din Italia

Anonim

E de la tine, ti s-a dereglat antena sau LNBul un pic, la mine merg perfect, tot în Italia.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile