marți, 30 noiembrie 2021

Televiziunea Tele7 ABC, relansată online

Tele7 ABC se lansa în România în anul 1994. Era una dintre primele televiziuni din țara noastră, după Revoluția din 1989. In grilă de regăseau inclusiv mai multe seriale de televiziune: Star Trek: Seria originală, Knight Rider, The A-Team, MacGyver, Familia Addams, Kung fu și altele.

Tele7 ABC a difuzat și concertul lui Michael Jackson din 1996 de la București și a fost o rampă de lansare pentru Mircea Badea, Teo Trandafir, Adelin Petrișor, Dan Diaconescu, Radu Coșarcă, Mihaela Rădulescu și Vlad Petreanu. Postul s-a închis în anul 2005, după un declin de 3 ani.

După 16 ani de la ultima emisie a Tele7 ABC, televiziunea s-a relansat oficial de ieri, la ora 18:00, într-un nou format, cu aportul casei de producție ARTSMA.

Tele7ABC va fi o televiziune generalistă, cu emisiuni filmate în studio și în diverse alte locații. Proiectul este susținut din fonduri proprii, iar până în acest moment reprezentanții acestei televiziuni nu au discutat cu alți investitori.

Deoarece Tele7 ABC a început sa emită oficial prin internet, a fost inclusă în lista de recomandări de televiziuni online de pe HD Satelit.

Pentru moment, televiziunea Tele7ABC va fi disponibilă doar online. În ceea ce privește dosarul pentru a obține licența de la CNA, reprezentanții Tele7ABC au precizat pe pagina web oficială tele7abc.ro: "Sperăm că în curând să avem aprobarea și pentru operatorii de cablu”.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea Tele7 ABC, relansată online”:
Anonim

A fost o vreme, la începutul anilor 90 când Tele7abc era principalul post TV privat din România.

Anonim

Încă nu are emisiuni, ci numai publicitate

Anonim

În trecut Tele7abc excela prin talkshow-uri, clipuri Viva și câte un episod dintr-un serial în fiecare seară. Acum să vedem prin ce va încerca să ne atragă, căci lumea a evoluat și este tot mai greu de mulțumit.

Anonim

Dacă va reintra pe cablu, ar fi mai frumos să se numească mai simplu, și anume TELE 7, că-i mai șic așa.

Anonim

cand intra tele 7 abc pe digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile