marți, 30 noiembrie 2021

"Wild Danube", în premieră la Digi 24 de Ziua României

Filmul documentar "Wild Danube" va fi difuzat de televiziunea Digi 24 în premieră în data de 1 decembrie 2021.


„Dunărea sălbatică” este un documentar Delta Dunării (inclusă în patrimoniul UNESCO și considerată Amazonul Europei), realizat de jurnalistul și producătorul britanic Charlie Ottley, care surprinde „raiul” de la capătul României.

Charley Ottley a filmat timp de 7 luni în Delta Dunării, până la granița cu Ucraina. A trăit printre oamenii locului și spune că fiecare zi petrecută acolo a fost o încântare pentru obiectivul camerei de filmat, dar și pentru suflet.

Delta este un loc excelent de relaxare pe care să-l vizitezi. Ajungi aici și viața încetinește. De-a lungul acestor canale te lași dus de val, la propriu”, spune Charlie Ottley.

Miile de ore de imagini surprinse de-a lungul celor trei anotimpuri au fost selectate pentru documentarul de 45 de minute, care va fi difuzat de Digi24 de ziua națională a României, de la ora 22:00.


3 comentarii despre subiectul „"Wild Danube", în premieră la Digi 24 de Ziua României”:
Ana Maria

Foarte bine, bravo măcar ca fac străinii documentare de calitate despre Romania. Sper că, la fel ca și în cazul filmelor anterioare, vor pune DVD-uri disponibile gratuit școlilor și universităților din toată țara. La începutul acestui an, Ottley a fost premiat cu Ordinul Meritul Cultural al României pentru „contribuția importantă la promovarea imaginii țării”. Aștept cu nerăbdare sa vad noul documentar despre frumusețile României. Poate ar fi trebuit sa îl difuzeze de la o ora mai accesibilă, de la ora 20:00.

Unknown

Astept cu nerabdare sa vizionez acest documentar! Felicitari Charlie Ottley pentru aceasta inspirata initiativa!

Anonim

Excepțional documentar, de mult timp nu am mai văzut o producția video despre România la o așa calitate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile