luni, 20 decembrie 2021

Nou la Digi cablu: B1TV HD, Arcadia HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD, TraLaLa HD și Atomic. Nou la Digi Online: Prima Tv HD, iar Magic TV HD, Rock TV HD și Look Sport + HD au înlocuit versiunile SD.

Operatorul de televiziune Digi Tv a pregătit o mică surpriză de Crăciun pentru abonații săi la CATV și a introdus în grila de tv cablu digital șase televiziuni: B1TV HD, Arcadia HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD, TraLaLa HD și Atomic (singura televiziune în rezoluție SD dintre cele nou adăugate in grilă). De asemenea, a fost adăugat și postul de radio Ercis. Pe Digi Online, Look Sport + HD, Magic TV HD și Rock TV HD au înlocuit versiunile SD.

Televiziunea B1 Tv a început să emită în rezoluție High Definition din luna mai, dar era transmisă de RCS RDS în rețeaua de cablu digital doar în rezoluție SD. Tot in acel moment, B1 Tv HD se dota cu studiouri noi, utiliza echipamente HD și lansase un nou pachet grafic. Mai multe detalii despre tranziția B1 Tv la HD sunt prezentate AICI.

Televiziunea Arcadia HD este disponibilă pentru preluare în rețelele operatorilor de televiziune de câțiva ani și este prima data când intra in grila RCS RDS. Televiziunea transmite programe pentru pasionații de cultură, călătorii și natură. Televiziunea este transmisă și in sistem online tv prin platforma Youtube, cu subtitrare în limba română. Mai multe detalii despre Arcadia HD găsiți AICI.

Realitatea Star HD și Realitatea Sportivă HD sunt noi televiziuni care au obținut licența în luna iulie, dar au început sa emită în online de la începutul lunii decembrie. Televiziunea Realitatea Star HD are formatul de principiu tematic-monden, iar Realitatea Sportivă HD are formatul de principiu tematic-sport. Mai multe detalii despre aceste două televiziuni găsiți AICI.

Televiziunea Atomic a obținut licență audiovizuală SD și HD de tv cablu la sfârșitul lunii septembrie. Atomic este o televiziune muzicală, difuzând în special muzică românească din perioada de glorie a fostului Atomic Tv. Mai mult detalii găsiți AICI.

TraLaLa a obținut licența de emisie acum un an. Acest proiect apreciat de întregi generații de copii, părinți și educatori (conceptul care îmbină divertismentul cu educaționalul a generat zeci de miliarde de vizualizări pe YouTube) a fost licențiat de către CNA în decembrie 2020, obținând autorizarea în octombrie 2021. Mai multe detalii despre televiziunea TraLaLa găsiți AICI.

Aceste televiziuni se regăsesc deocamdată în grila de cablu digital a RCS RDS doar la scanare manuală. De exemplu, în Drobeta Turnu Severin, conform colegului de hobby Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit, televiziunile se regăsesc pe frecvența 538000, SR 6900, 256QAM, dar vor intra curând in NIT. Pe aceeași frecventa au intrat de exemplu și în Craiova, Târgu Jiu, Sibiu, Teleorman și Constanța. În București și Ilfov sunt pe frecvența 546000, SR 6900, 256QAM.

UPDATE 20 decembrie 2021, ora 19:25: Cititori din diverse zone geografice ne-au informat că televiziunile au intrat deja și in NIT (adică la scanare automată după operator Digi) în localitățile lor.

UPDATE 22 decembrie 2021: Pe Digi Online a fost adăugată televiziunea Prima Tv HD.


87 de comentarii despre subiectul „Nou la Digi cablu: B1TV HD, Arcadia HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD, TraLaLa HD și Atomic. Nou la Digi Online: Prima Tv HD, iar Magic TV HD, Rock TV HD și Look Sport + HD au înlocuit versiunile SD. ”:
Anonim

Au întrat în NIT la Brăila

Sorin

Confirm și la Craiova au intrat pe frecvența 538000, SR 6900, 256QAM

novotab51

In Iasi sunt tot pe 538 Mhz. Si TraLaLa e HD!

Anonim

Iar pe Digi Online Look Sport + HD, Magic TV HD si Rock TV HD au inlocuit versiunile SD.

Anonim

Atomic TV emite și în HD? Vad ca au și videoclipuri noi. Dacă erau vechi nu se merita versiunea HD

Sandu A

Atomic are si licența HD, dar nu cred ca emite deocamdată in HD.

Anonim

Mișto postul Atomic TV și TraLaLa

CH+

Sandu A. Atomic TV emite momentan în 4:3. Probabil de anul viitor va emite în 16:9.

SorinB

Nici nu va imaginați cați părinți cu copii mici lasă ore întregi televizoarele smart pe Youtube pe filmulețe in genul celor de la Tralala. Cu siguranța vor avea audienta in rândul celor care au copii mici si nu au televizoare smart.

Marius

În Pitești, în grila digitală de cablu DIGI: scanare manuală frecvența 538000: nimic,iar în NIT: tot nimic

Marius

Ce claritate de VHS are Atomic ...Chiar te întoarce în 2003...cred ca e singurul post TV care în place cum arata în SD

Anonim

Marius, pai cum îl vezi dacă nu a intrat la tine?

Eugen O

Pentru cei interesați frecvența pe București și Ilfov 546 Mhz QAM 256

George

Salut in Bucuresti nu este pe 554000 .... este pe 546000,SR 9600, 256QAM gasit dupa scanare automata

Anonim

De la ce receptor este imaginea din articol?
Mulțumesc.

HD Satelit România

Este un receptor combo (satelit și cablu tv/digital terestru) AMIKO Viper 4K.

Anonim

5 canale HD dintr-o dată e ceva mai rar. Bravos!

Anonim

E Interesant Arcadia.

Cercetasii

dintre toate, arcadia tv e canalul care imi place extreeeeeem de mult ... chiar faine documentarele si formatul!!!! inclusiv imi place subtitrarea pe fundal semitransparent, ca nordicii ... am insa o problema cu el, un tv philips uhd, cu android, prezinta imaginea sacadata, cu blocaje de cite o fractiune de secunda la teavellingurile rapide pe orizontala si verticala, ca si cum procesorul
nu ar decoda corect imaginea, in timp ce un horizon hd mititel de 60 cm, n.are treaba, imagine perfect fluenta ... aveti idee ce setari pot face, ce sa activez/dezactivez ca imaginea sa curga fara inteeruperi si pe philips? multumesc. (ps: pe acelasi philips, pe youtube imaginea nu prezinta simptomul de scurte blocaje chiar daca rata de cadre este mai redusa ca pe cablu, asa ca deicamdata pe televizorul mare ma uit la arcadia tv pe youtube).

Unknown

Dar tele 7 abc pe cand va fi gata?

Anonim

Stie cineva pe ce frecventa au intrat la Timisoara ?

Vasile din Bihor

În județul Arad încă nu au intrat,am scanat azi la 9,20 și nu erau

Daniel S.

Nici în Argeș nu au intrat încă.

Unknown

Știe cineva la Ploiești în Nit dacă au intrat??

Anonim

Azi vor intra in nit peste tot de obicei Digi baga programe dupa ora 16-00- 17 00

Anonim

În primul rand, mulțumim Digi! În al doilea rând rand, așteptăm actualizări ale tuturor canalelor pentru care există versiuni HD, dar nu sunt încă difuzate pe cablu. Și nu în ultimul rand, sperăm într-o consistență mai mare a pachetului 4K, care acum consta în numai 2 programe, adică este la fel ca la început.

Sonos85

Anonim, la început, pachetul 4K avea doar o televiziune, adică Digi 4K.

Anonim

In ianuarie vor intra si posturile Pro Cinema HD, Pro GOLD HD, TV Paprika HD, Film Cafe HD.

Anonim

Pachetul 4k s-a format odată cu introducerea unui al doilea program, este vorba de Eurosport 4K. Până atunci exista doar un program sub formă de extraopțiune, Digi 4k. Iar în ianuarie, dacă îmi aduc bine aminte, se vor face 2 ani de când pachetul 4k a prins contur, odată cu introducerea și a lui Eurosport 4K. Timp de 2 ani nu s-a mai schimbat nimic, nu s-a mai adăugat nici un program nou. Poate Digi se milostivește și de noi, cei care avem cu ce să apreciem canalele 4K. Mulțumiri anticipate!

Anonim

Film Cafe HD ?! Asta este o știre grozavă. Așteptăm deci ianuarie. De asemenea și celelalte canale sunt binevenite în versiuni HD, mai ales pentru fanii bucătăriei, ai telenovelelor, sau ai serialului La Bloc.

Bogdan

Cine nu prinde la ora aceasta posturile au probleme cu semnalul pe aceea frecventa. Digitalul nu este ca analogicul, la semnal slab vezi cu purici, în digital dacă nu ai semnal se trece peste frecventa si-n cel mai vericit caz vezi macroblocuri la greu sau no signal

Anonim

La Târgu Mureș încă nimic.

Anonim

Nici în Vrancea nimic

Daniel S.

Și în Argeș tot nimic, 100% semnal pe 538000.

Marius

În Argeș, Pitești, în urma scanărilor: nimic, nici o televiziune nouă

Tuz.

La Constanta au intrat...pe 538Mhz SR 6900, 256QAM. Imaginea Atomic este foarte slabă calitativ..under vhs.Ar fi bine ca la anul Digi sa mai scoata din analogic...ocupa banda.

Anonim

În Timiș Lugoj nu a intrat aceste canale tv . Poate intră joi.

Anonim

Nu intra nici un Pro Cinema Hd si Pro Gold Hd inca se negociaza Pro nu mai ofera decat 40% discount fata de 60% cat este acum actualul contract expira la finele lui martie 2022 Film Cafe Hd si Paprika HD vor intra la o noua renegociere a contractului care expira la 31 decembrie 2022

Marius

Sunt Ghinescu Marius-Aurelian, din Pitești: nimic în urma scanărilor

Ioan

In Timișoara au intrat pe 546000,SR 9600, 256QAM

Anonim

In Timișoara au intrat pe frecventa 546000,SR 9600, 256QAM

Anonim

Gata merg si in Prahova..

Anonim

Realitatea Star HD, Realitatea Sportivă HD în afară de siglă, emit același program. În plus, am observat o accesare mai lentă decât a restul programelor, televizorul parcă stă să decodeze ceva. Până la urmă intră.

Anonim

Vreo șansă să se adauge în grilă postul Investigation Discovery sau Animal Planet de la trustul Discovery?

Unknown

Dar pe satelil nimic

Anonim

Asteptam si canale maghiare in HD, gen RTL Klub, TV2, Film+, Mozi+

Anonim

In Vrancea tot nimic...

Anonim

In Vrancea nu a intrat nimic...

George

A intrat in grila si televiziunea Balcan music tv

Marius

Sunt Ghinescu Marius-Aurelian, din Pitești: Când se renegociază contractul cu cei de la Discovery?

Anonim

Buna Seara, pe raza maramures, nu au intrat programele :
Atomic TV, Arcadia World HD, Tralala TV
Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD si Smart TV HD la Digi ?, daca da pe ce frecventa.

Anonim

Prima tv este in premiera pe digi online, chiar daca a intrat direct versiunea HD. Versiunea SD nu a fost niciodata.

Anonim

Anonim pe Maramureș la noi sau introdus toate canalele noi în format HD și un post de radio mai puțin SMART TV HD nu a intrat și Atomic TV a întrat în format SD.Eu le recepționez pe toate. Toate canalele noi au intrat pe Digital nu analog.Trebuie să dai o căutare automată la pachetu digital chiar dacă ai doar analog de aia tu nu ai aceste noi canale.Eu le am de Luni săptămâna aceasta au intrat.

Anonim

Nici in Pitești pana acum

Anonim

Nici în Vrancea nu au intrat, nici la scanare alți operatori, nici la scanare automată Digi. Dar după scanare automată s-a schimbat numărul canalelor, astfel după 101 Niktoons, apare 103 UTV, 102 nu mai apare, semn că s-ar fi lăsat loc pentru Tralala.

Anonim

Contractul cu Discovery expira la 31 decembrie 2022 la fel si cu cel de la AMC

Anonim

In grila națională Orange cablu când vom vedea atomic TV, realitatea sportivă și realitatea Star? Dar Tele 7 ABC?

George

La Brasov a intrat in grila Digi si Balcan music tv si valea prahovei tv

Gabriel10

George, Balcan Music a intrat de mai mult timp la nivel național la Digi cablu. Între timp a devenit chiar extraoptiune:

https://www.hdsatelit.com/2021/11/balcan-music-tv-la-digi-cablu-digital.html

George

Eu il captez free

Gabriel10

Va fi codat si la tine in curand.

Anonim

Pe Călărasi nu au intrat

Anonim

Digi Sport a achizitionat Nations League +preliminarii CE 2024 si Moto Gp sezoanele 2022 2023

Anonim

Îmi place Arcadia, are emisiuni interesante. Ca minus aș menționa calitatea imaginii care nu este HD real ci un upscaling, cel puțin la emisiunile pe care le-am văzut eu. De asemenea pot fi văzute live pe youtube și emisiunile pentru alte state ale lumii.

Daniel S.

Au intrat și în Argeș, a avut dreptate cine spunea mai sus că vor intra joi, așa a fost.

Anonim

In Vrancea tot nimic..

Unknown

Singurul post tv din cele intrate care prezinta interes este Arcadia care are cateva documentare interesante si ar mai fi Tralala pentru cei mici .Posturile Realitatea sunt de umplutura,eu nu inteleg cum au obtinut licenta pentru ca ei in marea majoritatea timpului transmit ce este pe postul mama Realitatea plus.Nu inteleg de ce se baga niste posturi care au audienta zero,doar ca sa se incarce grila, doar de dragul de a se incarca si a arata abonatilor ca au intrudus niste posturi noi.

Anonim

Pentru mine, ca părinte de copil de 2-4 ani, Tralala este cel mai important, nu doar din cele nou introduse, ci aproape din toată grila RCS RDS.

Anonim

Calarasi nimic 24.12.2021

Cercetasii

arcadia world tv imi place tot mai mult, este o teleenciclopedia nonstop, terapie curata, nici n.am mai dat tv.ul pe stiri ... https://youtu.be/1HM8bHEMPmw ... sarbatori linistite la tata lumea!

Anonim

Discovery nu trebuie eliminat în grila Digi Cablu. Plus că trebuie să intre Warner TV HD în grila Digi.

Anonim

De dimineata au întrat canalele și în Vrancea la scanarea automata.

Unknown

In jud.Olt pe ce frecventa au intrat aceste canale...in NIT nu sunt.multumesc

Anonim

În Vrancea au intrat pe 546000

Anonim

Când o să intre noile canale la UPC( Vodafone )?

Vasile din Bihor

În Arad nici acum nu au intrat în NIT,decât dacă scanezi altele nu digi

Unknown

Smart TV unde când bagă?

anonim

Canalul look sport 2 cand intra in grila la digi?

Silviu

Asta vor decide doar cei de la Digi, dacă sau când vor introduce acele televiziuni în grilă. Poți să îi suni și să îi întrebi, dar sigur nu au nici ei un răspuns exact. Acum sunt deja 4 televiziuni Look in grilă.

Victor

Inedit TV in HD la Digi, pe 314 MHz in Bucuresti

onikid

A intrat si cinetube hd Bucuresti

Unknown

Update: CineTube HD a iesit si a fost înlocuit cu variants SD!

Anonim

Am scanat si eu azi la Digi in Cluj lista de canale insa pe un LG nu imi gaseste toate canalele: Rock, Magic si in cateva. In total 210 TV si 15 radio.
Am scanat pe un Samsung si le gaseste pe toate 219 TV si 18 Radio.

Am incercat sa scanez dupa operator, others, full search, quick search, netowrk search, blind si nu le gaseste.

Aveti si altii problema aceasta?

Anonim

Legat de problema de mai sus cu LG TV. am reusit sa o izolez. Nu se detecteaza semnal pe frecventa 514000, 6900, 256. Pe alt TV Samsung nu am aceasta problema. Poate sa fie o problema de TV?

Sonos85

Poate fi și de la conexiunea prin cablu de la tine din casa (splitere, conectori etc). Muta televizorul, dacă poți și nu e greu, in locul televizorului unde nu sunt probleme și verifică daca merge acolo.

Unknown

HBO MAX LA DIGI TV

Anonim

In judetul Mures posturile se gasesc pe 562000 KHz, 256 QAM, 6900 KS/S

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile