miercuri, 5 ianuarie 2022

Noutăți CNA: ComedyEst devine CinemaEst. Acordarea licenței CinemaAsia.

S.C. DIPLOMATIC DIGITAL SRL București a solicitat în cadrul ședinței CNA de astăzi modificarea licenței audiovizuale (TV-C 847/27.03.2018) și a deciziei de autorizare inițiale (2168.0/28.08.2018 - schimbare amplasament studio) pentru serviciul de programe ComedyEst / ComedyEst HD. În urma aprobării în unanimitate a solicitării, televiziunea de filme va avea denumirea de CinemaEst / CinemaEst HD. Licența este valabilă până pe 28 august 2027.

Zona de difuzare aprobată este națională (în România), dar și internațională (Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia și Ungaria). Momentan, televiziunea ComedyEst este în grila de cablu a operatorului RCS RDS.

A fost modificată și structura serviciului de programe: servicii de programe produce proprie 10% ( anterior 16,96 %), producții audiovizuale ale altor producători 90% (anterior 83,04%).

S.C. DIPLOMATIC DIGITAL SRL București a mai solicitat și modificarea localității televiziunii și a structurii serviciului de programe Cinemaraton/Cinemaraton HD, precum și a deciziei de autorizare (schimbare amplasament studio). 

În aceeași ședință a CNA a fost discutată și solicitarea S.C. DIPLOMATIC DIGITAL SRL București de acordare a unei licențe audiovizuale pentru difuzarea prin satelit și prin alte rețele de comunicații electronice a serviciului de programe CinemaAsia. Însă momentan solicitarea nu a fost aprobată, fiind amânată decizia de acordare a licenței.

Pe ordinea ședinței de astăzi a CNA a figurat și solicitarea acordului pentru modificarea sediului social al S.C. TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS SA București. De reamintit că la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, Orange a anunțat finalizarea tranzacției prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications. De menționat că operatorul a eliminat recent din grile televiziunea Telekom Info.

UPDATE 18 ianuarie 2021: Licența CinemaAsia a fost aprobată. Mai multe detalii găsiti dând click AICI.


7 comentarii despre subiectul „Noutăți CNA: ComedyEst devine CinemaEst. Acordarea licenței CinemaAsia.”:
Anonim

Sunt șanse să se bage la Digi versiunea HD ?

Anonim

Digi din ce văd a început să introducă doar versiunea HD ar fi bine cât mai multe

Anonim

CNN ar pute fi unul dintre posturile tv pentru care s-ar putea înlocui versiunea SD cu cea HD.

Anonim

În ce dată își schimbă denumirea?

Anonim

CinemaAsia ? Probabil vor veni cu filme indiene, turcești sau sud-coreene. Adică tot ceea ce este apreciat de consumatorul român.

Sonos85

Plus chinezești și japoneze.

Anonim

Ramanad e veazut daca CinemaAsia va transmite si filme sau doar seriale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile