duminică, 27 februarie 2022

RNT mărește viteza la internet

RTN anunță printr-un comunicat de presă că abonamentul EASY (care avea o viteză maximă de 300 Mbps) trece la o viteza de 500 Mbps, iar abonamentul START trece de la 500 Mbps la 1 Gbps

"Înțelegem nevoile de comunicare ale clienților noștri și prin urmare venim în întâmpinarea lor cu viteze noi la abonamentele existente. Noi mărim viteza la internet tocmai când alții cresc prețurile. Dezvoltarea rețelei RNT e o prioritate pentru noi, astfel vom putea oferi servicii de calitate și dezvoltă servicii noi. În parteneriat cu TP-Link Romania, pentru a beneficia de aceste viteze, oferim clienților care contractează orice abonament router wireless care atinge viteze de peste 800 Mbps pe wireless si 1 Gbps folosind o conexiune pe cablu. Prin parteneriatele strategice încheiate cu marii furnizori de echipamente, aici amintim de TP-link, reușim sa oferim clientului final o experiență plăcută și reală în a folosi serviciul de internet", precizează RNT în comunicatul remis către HD Satelit România.

RNT (Real Network and Tel) este o companie cu capital 100% românesc și este prezentă pe piața de telecomunicații din anul 2003. Portofoliu de servicii acoperă atât zona de business (B2B), cât și zona de clienți rezidențiali (B2C). RNT face partea din segmentul firmelor IMM și este membră în asociația INTERLAN din 2015.


3 comentarii despre subiectul „RNT mărește viteza la internet”:
Anonim

RNT, e prima dată când aud despre ei. Să le fie de bine și să crească cât mai mult, că avem nevoie de o concurență cât mai mare pe această piață în continuă dezvoltare.

Anonim

Nu ai auzit de ei din cauza că nu oferă servicii la nivel național.

Anonim

In ciuda faptului ca nu se mai discuta despre retelele de cartier, acestea exista si ofera servicii de calitate la preturi competitive, folosind cea mai noua tehnologie. ( fibra direct in casa la client ). Dovada este RNT. Felicitari!! Ps: diferenta intre RNT si marii jucatori din piata este asistenta rapida pe care o primesti de fiecare data cand apar situatii inedite, in care clientul nu are cunostinte tehnice despre routere, wifi, scanari tv, drivere windows etc. Felicitari!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile