sâmbătă, 16 aprilie 2022

Versiune CBS Reality dedicată României, transmisă prin satelitul Thor 6

Prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest a început să fie transmisă relativ recent o nouă versiune a televiziunii CBS Reality, dedicată pentru țara noastră (noul feed denumit "CBS Reality ROM" furnizează programe adaptate pieței din România).

Televiziunea CBS Reality România este transmisă de către M7 Group (care deține și Focus Sat) pe frecvența 11919, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK. 

Semnalul este criptat, printre altele, și în Conax CAID 0B02 (pentru abonații Focus Sat România), precum și (printr-o pozitie virtuală denumită "CBS Reality ROM.", de pe aceeași frecvență) în Nagravision 1802 și 1880 (pentru abonații DTH-ului Digi România, care este prezent la aceeași poziție orbitală). 

Lansată oficial în România ca Reality TV (ulterior redenumită ca Zone Reality), CBS Reality are în țara noastră denumirea actuala începând din anul 2012. Televiziunea difuzează programe fără scenariu din viața reală, inclusiv dramatice sau de prezentare a investigațiilor diverselor infracțiuni. Printre programele difuzate se numără și "Hoarding-ul: boala colecționarilor", "Judecătoarea Judy", "Patrulă pe autostradă", "O fracțiune de secundă", "Cea mai înfricoșătoare noapte din viața mea", "Câini cu probleme de comportament", "Infidelități", "Casa de licitație Gallery 63", "Prevenția, mama sănătății" și altele.

UPDATE 13 mai 2022: AMC Networks International UK lansează vânzările de publicitate în România, în parteneriat cu Thematic Channels. A fost anunțată și lansarea oficială a feed-ului local dedicat al televiziunii CBS Reality. Mai multe detalii găsiți AICI.


15 comentarii despre subiectul „Versiune CBS Reality dedicată României, transmisă prin satelitul Thor 6”:
Dsf

Este transmisă de mult, la Digi de vreo 2 săptămâni acel post se vede impecabil i
SD. Urmează sa bage reclamele

Anonim

Pai doua săptămâni nu e de mult. De mult ar fi fost vreo cateva luni sau de vreun an.

Dsf

Sunt născut în anul 1980, ștu sigur ca la Cony Sat in anul 1998 (dadeam bacalaureatul in acel an) aveam acest post în grila. Aveau o sigla gen romb pe fundal negru cu reality în centru scris cu galben. Nu are cum sa fie în România din anul 2000

Anonim

Dsf, nu prea cred ca era lansata oficial in Romania in anul 1998, poate era alt canal asemănător sau au adaugat-o in grila fara lansare oficiala, cum se întâmpla in acele vremuri.

Oficial a fost lansata pe 30 noiembrie 1999, uite dovada in acest articol arhivat de archive.org, arhiva internetului:

https://web.archive.org/web/20020617160425/http://www.zonevision.com:80/news/991130.htm

Nu am gasit un articol din anul 1998 cum zici tu (sau mai vechi).

Dsf

Crede-mă ca DA, sunt din Brăila și erau pe atunci 2 firme de cablu ConySat și StormTV. La StormTV erau pe atunci posturile Discovery, MTV și altele, iar la Cony Sat aveam postul acesta, viasat explore, și dinastia ca să acopere posturile Discovery. Nu mai zic ca în loc de MTV Europe aveam MtV Asia, MCM, Carton Network (ceva din zona zona Norvegia, Suedia, aveau o limba ciudată din zona aia).

Anonim

Dsf, CBS Reality nu e Viasat Explore.

Iti spun ca nu era lansat OFICIAL in Romania in anul 1998, din moment ce vezi in comunicatul oficial ca a fost lansat in anul 1999. Citeste comunicatul si te vei lamuri.

In plus, trebuie sa intelegi ca daca un cablist , chiar si unul local, introduce un post tv in grila, dar postul tv nu a fost inca lansat oficial in tara noastra, aceasta nu echivalează cu lansarea oficiala in tara noastră, ci doar ca un cablist a introdus un post tv in grila fara sa fie lansat oficial in tara noastra.

Citeste si pe Wikipedia: CBS Reality was launched as Reality TV on 1 December 1999 as a joint-venture between UPCtv and Zone Vision.

https://en.wikipedia.org/wiki/CBS_Reality

CBS Reality (cunoscut anterior ca Reality TV și Zone Reality) este un canal de televiziune cu abonament bazat pe emisiuni reality, fondat pe 30 noiembrie 1999.

https://ro.wikipedia.org/wiki/CBS_Reality

Deci e clar, lansarea a fost pe 30 noiembrie - 1 decembrie 1999. Nici nu exista Reality TV inainte de 30 noiembrie 1999, deci nu avea cum sa il introduca in grila niciun cablist din Romania in anul 1998, nici oficial, nici neoficial, din cauza ca respectivul canal nu exista in anul 1998.

Dsf

Ultim anonim, citește dpdv gramatical ce am scris, vezi ca întra reality tv și VIASAT am pus o virgulă. Erau mai multe posturi în rețeaua cont sat, care le-am enumerat ca aa acopere posturile Discovery care erau la storm Tv

Dsf

Pentru mine subiect închis, în vara anului 1998 când dădeam bacalaureatul aveam acest post în grila conysat. Cine este din Brăila născut în 1980 ca mine poate să-ți confirme treaba asta.

PS. Dacă au băgat feed pentru România, așteptați-vă la reclame

Anonim

Si pentru mine anul lansării in Romania este subiect închis, nu avea cum sa fie acest post in grila unui cablist din Romania in anul 1998, daca nu era lansat niciunde in lume, ci a fost lansat un an mai târziu, in anul 1999, asa cum cred ca ai observat - si oricine poate observa - in adresele web pe care le-am menționat de pe Wikipedia si din alte surse oficiale.

Doar nu l-au preluat din viitor...

Unknown

https://logos.fandom.com/wiki/CBS_Reality

Anonim

Acele sigle nu demonstrează că era canalul lansat oficial in România, ci doar că exista în alte zone geografice și unii cablisti îl preluau de undeva, probabil de pe vreun satelit, și îl retransmiteau pe cablu. Dar fara sa fie lansat oficial in România.

Conform Wikipedia, canalul a fost lansat in România pe 4 mai 2000 la Genius Network din Galați și Pellin Cable Network din Constanța,[2] pe 1 septembrie 2000 la Astral și UPC. Pe 15 aprilie 2002 s-a lansat la RCS (Digi).

https://ro.wikipedia.org/wiki/CBS_Reality

clhd

versiunea dedicată pentru România a lui CBS Reality a intrat în grila de cablu digi https://i.postimg.cc/FRQptZYm/digi-cablu-cbs-reality.png

Anonim

Se inchide CBS REALITY?

Anonim

Au avut de ales între să investească și să îi pună lacăt. Au ales. Desigur că audiența a avut un rol în decizia luată.

Anonim

nice evening, too bad there are no Czech subtitles. or straight away in Czech otherwise I like to watch the program.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile