miercuri, 17 august 2022

Cu DIGI 4K vezi spectacolul Premier League în format Ultra HD

DIGI desfășoară campania „Cu DIGI 4K ești K acolo” și aduce abonaților de televiziune digitală și care au activată extraoptiunea 4K, meciurile din Premier League, în format Ultra HD. Pe canalul DIGI 4K, telespectatorii care iubesc sportul vor putea viziona cele mai urmărite și îndrăgite competiții sportive, la calitate Ultra HD, meciuri din cele mai importante campionate de fotbal din Europa: UEFA Champions League, LaLiga, precum și cursele de Formula 1, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Abonații existenți, cât și clienții noi care dețin sau contractează serviciul de televiziune digitală prin cablu și activează extraopțiunea 4K, pot viziona meciurile din cele mai importante campionate de fotbal din Premier League, UEFA Champions League, LaLiga, dar și cursele de Formula 1.

Canalul DIGI 4K se regăsește în extraopțiunea 4K, aceasta fiind disponibilă doar pentru utilizatorii care dețin pachetul de televiziune prin cablu Digital sau Digital Popular, un televizor compatibil 4K și un smart CAM CI+. Extraopțiunea 4K poate fi achiziționată pentru prețul lunar de 5 lei (inclusiv TVA).

Activarea acesteia se poate realiza atât din contul de client DIGI.ro, cât și prin apel la Serviciul Relații Clienți sau în rețeaua de magazine și puncte de vânzare DIGI.

DIGI | RCS & RDS a fost primul operator de servicii de telecomunicații din România care a lansat pe piața locală o televiziune 4K. DIGI 4K a început să emită în noiembrie 2018 și se află pe poziția 400 din grila de programe DIGI TV.

"Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului, abonați la serviciul de cablu digital, au acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde de televiziune disponibile pe piața din România", se mai arată în comunicat.


Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul telecomunicațiilor, derulând operațiuni în Spania, Italia și Portugalia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.



4 comentarii despre subiectul „Cu DIGI 4K vezi spectacolul Premier League în format Ultra HD”:
Anonim

Trist ca au renuntat transmisia campionatului german !

Anonim

Poate și cu HDR 10 activat ? Digi a demonstrat până acum că este posibil.

Anonim

Totuși, o știre din 26 iulie 2021 spune că "Bundesliga la Digi Sport și Look Sport pentru următorii patru ani".

Anonim

Acest pachet 4K ar trebui revigorat cu încă vreo 2-3 programe, altfei interesul va fi în scădere.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile