joi, 11 august 2022

Televiziunea EarthxTV a început să emită prin satelitul Astra 2G de la poziția orbitală 28,2 grade Est

Pe satelitul Astra 2G de la poziția orbitală 28,2 grade Est a început emisia o nouă televiziune gratuită. EarthxTV, cea mai mare platformă de streaming dedicată viitorului planetei noastre, își testează prin satelit televiziunea sa liniară, pe un fascicul european care se poate recepționa și în România cu antene de dimensiuni obișnuite (am reușit receptia cu antena de 90 cm). Testele sunt transmise în format MPEG-4, în rezoluție HD.

EarthxTV transmite programe despre biodiversitate, climă, comunitățile asociate acestor subiecte, inclusiv discuții cu lideri mondiali, dar și filme de divertisment și educaționale premiate.

EarthX este o organizație internațională non-profit (cu sediul in Dallas, Texas) dedicată educării oamenilor și organizațiilor pentru a lua  măsuri pentru un viitor mai bun la nivel mondial. EarthxTV oferă peste 300 de ore de conținut gratuit prin platforma sa de streaming, pentru toți telespectatorii vorbitori de engleză din întreaga lume. Stream-ul live a fost adaugat și în pagina de recomandări tv online de pe HD Satelit.

EarthX este membru al IUCN, Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii, o uniune compusă atât din organizații guvernamentale, cât și din organizații ale societății civile. Acesta valorifică experiența, resursele și acoperirea a peste 1.300 de organizații membre și contribuția a peste 15.000 de experți. Această diversitate și expertiză vastă fac din IUCN autoritatea globală privind statutul naturii și măsurile necesare pentru a o proteja.

Datele de receptie prin satelitul Astra 2G sunt: frecvența 11671, polarizare orizontala, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, necriptat, denumire EPG "50260".


4 comentarii despre subiectul „Televiziunea EarthxTV a început să emită prin satelitul Astra 2G de la poziția orbitală 28,2 grade Est”:
Anonim

Acest EarthTxV ne duce cu gândul la un alt program foarte bun BBC Earth deja existent in reteaua Digi. Totuși nici un detaliu despre rezoluție: HD, 4K ?

Danny

Anonim... scrie chiar in primul paragraf că e in rezoluție HD...

Anonim

E bine si HD.

Anonim

Pe satelitul Astra 2G, postul de televiziune EarthxTV HD a început transmisia normală acum 2 zile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile