duminică, 9 octombrie 2022

Vodafone România va elimina Insight TV din extraopțiunea 4K

Vodafone România va elimina televiziunea Insight TV din extraopțiunea 4K, începând cu luna noiembrie 2022. În pachetul Ultra HD al operatorului (extraopțiune care costă doar 1 euro lunar) vor rămâne televiziunile cu profil sportiv Prima 4K și Eurosport 4K.

Abonații Vodafone au fost anunțați printr-un mesaj în privința modificării extraopțiunii 4K. În mesaj nu este precizat daca televiziunea Insight TV va fi înlocuită în curând în extraopțiunea 4K a operatorului cu o altă televiziune Ultra HD.

Televiziunea Insight UHD a fost introdusă în grila Vodafone Tv în luna aprilie a anului 2020. Insight UHD nu este localizat în limba română, dar este unul dintre cei mai importanți radiodifuzori 4K UHD HDR, creator de conținut și de formate tv. Transmisia Insight UHD la Vodafone Tv România incorporează și tehnologiile HLG și Dolby Digital.

Clienții care nu sunt de acord cu modificarea pot renunța unilateral la extraoptiunea 4K în 30 zile de la primirea respectivei notificări, fără plata de penalități sau despăgubiri, in magazinele Vodafone sau prin apel la Serviciul clienți (numărul 0372022222).

Mulțumim lui Marius din comunitatea de Facebook a HD Satelit pentru informațiile trimise.


3 comentarii despre subiectul „Vodafone România va elimina Insight TV din extraopțiunea 4K”:
Anonim

Intră BALCAN MUSIC TV 🤔

Anonim

Mai bine ar introduce NASA UHD cu toate ca acest canal este transmis liber pe satelitul HotBird 13 Est nu toti pot sa isi instaleze antene de satelit, iar acest canal ar fi foarte bun, si pentru cei care nu au televizoare 4K sa fie introdus si canalul NASA TV HD. Parerea mea!

Anonim

Ar merge și Manele 4K. Chiar ar rupe.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile