vineri, 30 decembrie 2022

La DIGI, Anul Nou aduce abonaților 100 GB trafic de date la viteza maximă, fără costuri suplimentare, la abonamentele Nelimitat și Business Nelimitat

Începând cu 01 ianuarie 2023, DIGI le oferă utilizatorilor abonamentului Nelimitat (persoane fizice), respectiv Business Nelimitat (persoane juridice), 100 GB trafic de date mobile, la viteză maximă, fără costuri suplimentare; Abonamentele de servicii mobile pot fi contractate online, pe site-ul DIGI.ro, în toate magazinele, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Digi România - Imagine remisă în comunicat pentru publicare pe HD Satelit România

Pentru a marca începutul noului an, DIGI le oferă, automat, abonaților noi și existenți, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, 100 GB trafic de internet mobil, în rețelele 4G și 5G, la viteză maximă, fără a le percepe acestora costuri în plus.

Până în prezent, utilizatorii abonamentului Nelimitat/ Business Nelimitat aveau disponibil un trafic de date de 50 GB. Astfel, aceștia vor beneficia lunar, de la începutul anului 2023, de o cantitate dublă de date mobile, la același tarif promoțional, care pornește de la 2,5 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul Nelimitat și 3,3 Euro (+TVA) pentru Business Nelimitat (ofertele sunt supuse unor termene și condiții; pentru detalii, consultați oferta comercială pe DIGI.ro). În funcție de numărul de abonamente contractate, utilizatorii persoane fizice, cât și juridice, au parte de reduceri substanțiale din valoarea acestora.

DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară: 98,8% din populația României (conform ultimului raport publicat de ANCOM). Astfel, pe lângă avantajul acoperirii vaste și a celor mai accesibile prețuri de pe piață, utilizatorii abonamentelor Nelimitat se bucură de multiple beneficii, precum: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, mii de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China, precum și tarife avantajoase în roaming.

De asemenea, începând cu luna decembrie 2022, abonații DIGI pot opta pentru schimbarea cartelei existente cu una virtuală, bazată pe tehnologia eSIM, dacă dețin dispozitive mobile compatibile.

Pentru achiziționarea unuia sau mai multor abonamente de telefonie mobilă, clienții pot accesa site-ul DIGI.ro, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență DIGI sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).


Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.


10 comentarii despre subiectul „La DIGI, Anul Nou aduce abonaților 100 GB trafic de date la viteza maximă, fără costuri suplimentare, la abonamentele Nelimitat și Business Nelimitat”:
Anonim

Deci, după 100 GB consumați prin Optim Nelimitat, viteza nu va mai fi maximă disponibilă, ci se va limita lunar până la 256 kbps viteza de download și până la 128 kbps viteza de upload. Înainte limitarea era după 50 GB consumați, acum după 100 GB. Oricum, eu nu consum mai mult de 10 - 20 GB lunar.

Anonim

La celelalte abonamente, adică Optim 2 și Optim 3, limita rămâne tot cum era până acum, adică din care știu , tot de 50 GB lunar. Adică după 50 GB consumați prin Optim 2 sau Optim 3., viteza nu va mai fi maximă disponibilă, ci se va limita lunar până la 256 kbps viteza de download și până la 128 kbps viteza de upload.

Anonim

Pentru mine erau de ajuns și 50 de giga, mai mult de 20 și ceva de giga nu consum niciodată.

Anonim

Eu consum peste 50 GB, folosesc ca hotspot. Super veste!

Anonim

Hotspot este folosit pentru situatii ocazionale. Pentru folosire cotidiană, se recomandă alte variante, mai rapide, mai stabile. Păcat că tocmai datorită unor utilizări iraționale, s-a ajuns ca Digi să restricționeze tot mai mult conexiunile nelimitate pentru totți utilizatorii.

Anonim

Nu este utilizare irațională, nu exista internet fix unde e acea cabană, nici o firma nu oferă , iar Digi e singurul care are semnal mobil bun in zona aceea, e antena lor cam la 800 metri de cabana. Probabil o sa iau în chirie un stick 4G de la ei, că am auzit ieri că au așa ceva.

Anonim

Tocmai pentru astfel de situații, se justifică. Dar cei care folosesc hotspot doar din comoditate, nu au nici o justificare.

Anonim

Numai că nu știu dacă stickul lor îl pot face hotspot wifi sau măcar wifi in sufragerie in cabană , să mă pot conecta cu televizorul la internet pentru Netflix, YouTube și altele

Anonim

Pentru cabane aveti Star Link

Cristi

Anonim, la Starlink prețul este de sute de euro pe lună, iar echipamentele costa enorm, dar la Digi e doar 3-4 euro lunar, iar echipamentul e propriul telefon :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile