marți, 10 ianuarie 2023

Website-ul televiziunii Kanal D și-a schimbat look-ul

Kanald.ro, unul dintre cele mai urmărite site-uri din România, le oferă cititorilor săi, chiar de la începutul acestui an, o experiență la un alt nivel: "swipe to live!" O modalitate de accesare intuitivă, simplă şi rapidă de pe telefon, tableta sau desktop, design-ul prietenos şi foarte modern al site-ului îi aduc pe utilizatori şi mai aproape de Kanal D, dar şi de cele mai proaspete şi de interes informații ale zilei, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Kanald.ro - swipe to live! - Imagine remisă de Kanal D România pentru uz editorial pe HD Satelit

"Interviuri şi materiale în exclusivitate, cele mai relevante ştiri, precum şi informaţii din culisele celor mai iubite emisiuni ale staţiei vor putea fi accesate cu usurinţă, într-o lume tot mai dinamică, aflată în permanentă mişcare. Lumea Kanal D prinde viaţă în orice moment şi le oferă cititorilor site-ului o experienţă foarte personală şi prietenoasă, pentru că totul este atât de uşor! Cu un simplu swipe pe telefon sau tabletă poti viziona emisiunea preferată şi poţi afla informaţii în plus despre ceea ce te interesează", precizează Kanal D.

Logo Kanal D România - Imagine remisă de Kanal D România pentru uz editorial pe HD Satelit

"Kanald.ro a încheiat anul 2022 cu o creştere semnificativă, de aproape 50% (47%), a clienților unici, faţă de luna iunie a anului care tocmai a trecut, iar trendul ascendent se menţine. Ca o urmare firească, în 2023 cititorii site-ului vor avea parte de această noua experienţă de navigare şi de subiecte foarte atractive, totul înscriindu-se în strategia de dezvoltare a Dogan Media International, venind astfel în întâmpinarea unui public foarte dinamic şi exigent", mai precizează Kanal D.


2 comentarii despre subiectul „Website-ul televiziunii Kanal D și-a schimbat look-ul”:
CH+

Site-ul și-a schimbat look-ul de 2 săptămâni.

Anonim

CH+, siteul Kanal D și-a schimbat designul pe 22 decembrie 2022, Pe 21 decembrie 2022 apare designul vechi:
https://web.archive.org/web/20221220025248/https://www.kanald.ro/
Dar au emis comunicat de abia azi, deoarece a fost probabil în teste 2 săptămâni și jumătate, intre 22 decembrie 2023 și 10 ianuarie 2023.
Azi apare comunicatul și pe siteul oficial. Deci azi e lansarea oficiala a noului design.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile