luni, 24 iulie 2023

Casa de vis a lui Barbie devine reală la HGTV, în emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea"

HGTV va realiza în lumea reală casa de vis a lui Barbie, într-o nouă emisiune incitantă intitulată "Barbie Dreamhouse: Provocarea". Înaintea lansării mult așteptatului film Barbie de la Warner Bros. Pictures, postul de televiziune HGTV dezvăluie o realizare în mărime naturală a celebrei jucării Mattel, Barbie Dreamhouse, pentru a crea cea mai mare, mai îndrăzneață și mai fabuloasă casă Barbie din toate timpurile, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.


"Barbie Dreamhouse: Provocarea" - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Emisiunea va avea premiera pe HGTV marți, 25 iulie, la ora 22:00 și va fi prezentată de nimeni alta decât supermodelul, designerul, autorul și antreprenorul Ashley Graham. În cadrul acestei provocări inedite, opt echipe formate din vedete HGTV și un cunoscut bucătar de la Food Network se vor angaja să transforme o casă din sudul Californiei într-o autentică Barbie Dreamhouse.

Fiecare episod va fi o incursiune captivantă în universul nostalgic al lui Barbie, pe măsură ce fiecare echipă adaugă elemente îndrăznețe, caracteristice celebrei case de vis a păpușii, Barbie Dreamhouse. Printre îmbunătățirile spectaculoase se numără o podea de dans cu lumini strălucitoare și un acvariu care se transformă în birou, precum și elemente ingenioase și pline de farmec, precum un carusel de pălării în dulapul lui Barbie și un lift pentru animale de companie, care funcționează și ca o cabină telefonică, în camera de zi.

"Barbie Dreamhouse: Provocarea" - Imagine remisă în comunicat de Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

La finalul fiecărui episod, echipa de design câștigătoare va face o donație către organizația Salvați Copiii, într-un gest de ajutor pentru copiii aflați în nevoie.

Emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea" promite să fie plină de surprize, iar printre invitații speciali se vor număra chiar și cele mai mari nume din lumea filmului Barbie. Designerul celebru și colaborator al lui Barbie, Jonathan Adler, va coordona juriul, alături de Tiffany Brooks, expert în design HGTV și pasionat de universul Barbie Dreamhouse, care vor fi însoțiți săptămânal de un invitat de renume.

Începând cu 25 iulie, de la ora 22:00, HGTV te invită să te bucuri de emoția și creativitatea din spatele transformării unei case obișnuite într-o adevărată casă de vis a lui Barbie în emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea".


Niciun comentariu despre subiectul „Casa de vis a lui Barbie devine reală la HGTV, în emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile