Copyright HD Satelit

Vă mulțumim pentru interesul acordat informațiilor comunității HD Satelit.

Preluarea în mod manual

În privința copyright-ului, nu este necesară obținerea acordului individual al HD Satelit pentru citarea integrală sau parțială a textului (sau preluarea imaginilor) unor articole, în mod manual, cu condiția ca articolul respectiv de pe HD Satelit să fie menționat printr-un link direct (nu prin redirecționări intermediare) pe care se poate efectua click ( de exemplu: HD Satelit ) în mediul online (sau verbal ori scris în mediul offline). Nu suntem de acord cu preluarea paginilor (cele care au adresa web începând cu https://www.hdsatelit.com/p/..., cum ar fi prezenta pagină, pagina de prezentare a redacției sau altele), ci doar cu preluarea articolelor.

Preluarea în mod automatizat

De asemenea, este permisă preluarea automată, fără a fi necesară obținerea acordului individual al HD Satelit, dar în limita a maxim 500 caractere/articol, plus maxim 1 imagine/articol, prin sisteme RSS Agregator sau alte sisteme automatizate de preluare și republicare a articolelor, cu condiția ca articolul respectiv de pe HD Satelit să fie menționat printr-un link direct (nu prin redirecționări intermediare) pe care se poate efectua click ( de exemplu: HD Satelit ). Nu suntem de acord cu preluarea automatizată a paginilor (cele care au adresa web începând cu https://www.hdsatelit.com/p/..., cum ar fi prezenta pagină, pagina de prezentare a redacției sau altele), ci doar cu preluarea articolelor. Vă rugăm să preluați automat doar text (și eventual imagine) din articolul respectiv, fără alte elemente externe corpului articolului (comentarii, bannere, widget-uri, meniuri, logo-uri etc) și să nu preluați automat articole sau pagini prin sisteme de tip IFRAME. RSS-ul HD Satelit este publicat la urmatoarea adresă web:
https://www.hdsatelit.com/feeds/posts/default .

Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere.


Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)