RADIO ONLINE: Listă de stații live românești și internaționale gratuite

Radio România

Radio Realitatea FM Live
Realitatea FM
Web Realitatea FM
Radio Guerrilla Online
Radio Guerrilla
Website Guerrilla
România Actualități Online
Radio Actualități
Website Actualități
Radio România Cultural Online
Radio Cultural
Website R. Cultural
Radio România Muzical Live
Radio Muzical
Website R. Muzical
Radio România Antena Satelor Online
Antena Satelor
Website A. Satelor
Radio România Oltenia Craiova Live
Radio Oltenia
Website R. Oltenia
Radio România Timișoara Live
Radio Timișoara
Website R. Timișoara
Radio România Constanța Online
Radio Constanța
Website R. Constanța
Radio România Reșita Online
Radio Reșita
Website R. Reșița
Radio România International Online
România Int
Website RRI
Radio Prahova Live
Radio Prahova
Website R. Prahova
Radio Gold FM Live
Radio Gold FM
Website Gold FM
Sport Total FM Live
Sport Total FM
Website Sport Total
RFI România Live
RFI România
Website RFI
Radio Trinitas Live
Radio Trinitas
Website Trinitas
RVE Oradea Live
RVE Oradea
Website RVE
FM Radio Manele Live
Radio Manele
Website R. Manele
FM Radio Manele Live
Radio Petrecere
Website R. Petrecere
Radio Gangsta Live
Gangsta Manele
Web Gangsta Manele
Radio Gangsta Live
Gangsta Dance
Web Gangsta Dance
Radio Shalom Live
Radio Shalom
Website R. Shalom
Informații despre această listă de posturi de radio online gratis


Aceasta listă include recomandări ale celor mai populare posturi de radio care emit online din România, precum și recomandări de stații live de nișă, din genuri muzicale specifice, inclusiv internaționale. Promovarea posturilor de radio prin intermediul acestei liste este gratuită. Pentru a reda stream-ul postului respectiv, ascultătorii vor da click pe butonul unei stații tv și astfel vor deschide o pagina web externă, unde trebuie doar să apese pe butonul Play pentru a porni redarea. Astfel, această listă ajută cititorii să găsească și asculte ușor și rapid stream-urile live oficiale ale posturilor de radio. Am adăugat un buton către aceasta listă în meniul website-ului.

Nu vom include în listă fluxuri sau stream-uri realizate la nivel de amator, nici posturi care necesită pentru redare Flash Player sau instalarea de alte plugin-uri, de aplicații sau de playere terțe. De asemenea, nu vom promova în listă stream-uri care necesită crearea unui cont (plătit sau gratuit) pentru a putea asculta respectivele radio-uri și nici stream-urile care se accesează cu dificultate sau prea lent ori care nu sunt sigure pentru utilizator sau care sunt incluse în pagini web ce afișează pop-up-uri agasante. De asemenea, sunt excluse din această listă recomandările fluxurilor web neoficiale.

Lista va fi actualizată periodic: vom actualiza link-urile recomandărilor, atunci când se schimbă și/sau devin nefuncționale. Dacă un post de radio nu funcționează temporar, nu avem posibilitatea de a remedia redarea fluxului respectiv, deoarece niciunul dintre aceste stream-uri externe nu sunt administrate de HD Satelit. Dar vom elimina recomandările fluxurilor posturilor care nu mai funcționează după o perioadă rezonabilă de timp. Vom adaugă periodic noi recomandări de fluxuri audio ale unor posturi de bună calitate, inclusiv recomandate de cititori, dacă radio-urile respective vor corespunde criteriilor de mai sus.

Lista a fost testată atât pe PC (computer desktop / laptop), cât și pe dispozitive mobile (tablete / telefoane smart), utilizând diverse browsere web moderne (Chrome, Firefox, Edge, Opera, Brave, Safari etc). Nu este necesară instalarea niciunei aplicații pentru a asculta aceste streamuri oficiale ale posturilor de radio online, este suficientă utilizarea browser-ulio web modern preferat de dvs.

Sfaturi tehnice: Dacă nu pornește redarea fluxului de radio, verificați dacă ați apăsat pe butonul Play din playerul stației respective de radio.

Adăugare / modificare / eliminare recomandări: Proprietarii / administratorii posturilor de radio pot solicita adăugarea în această listă de recomandări a stațiilor de radio proprii, disponibile online în mod gratuit, precum și modificarea în listă a unei flux sau adresă web eronate (furnizând în ambele cazuri adresele web corecte ale stream-ului și a website-ului oficial), precum si eliminarea linkurilor de promovare gratuită a stream-ului unui post de radio și a website-ului oficial al acestuia. Toate solicitările de modificare sau eliminare din listă trebuie trimise de pe un email asociat domeniului web oficial al postului respectiv de radio sau de pe un domeniu cunoscut public ca fiind al proprietarului, administratorului sau operatorului postului respectiv de radio, pentru a confirma astfel calitatea de administrator / proprietar și a evita tentativele posturilor de radio concurente de a cauza întreruperea promovării gratuite, prin modificări sau eliminări din listă, efectuate asupra posturilor de radio ale unor terți. O altă metodă de contact este prin comentariile de la această pagină, dar prin comentarii pot fi trimise doar sugestii de recomandare în listă a noi posturi de radio, nu și solicitări de eliminare sau modificare, deoarece prin comentarii nu poate fi confirmată calitatea solicitantului (solicitarea de eliminare sau modificare se poate efectua doar prin email, cum am precizat anterior). Adresa noastră de email o găsiți în pagina de contact. Vă mulțumim!

Cea mai recentă actualizare, verificare sau modificare a listei a fost efectuată pe 29 noiembrie 2020. Această listă include 59 recomandări de fluxuri de posturi de radio online. Lista este în dezvoltare și va include recomandări pentru cel puțin câteva sute de stații.


19 comentarii despre subiectul „RADIO ONLINE: Listă de stații live românești și internaționale gratuite”:
Sorin

Cred că sunt câteva mii de posturi de radio pe care le puteți adaugă. Desigur, inițial sunt important de adăugat cele românești.

Adrian Moldoveanu

Bravo! Mersi frumos pt ca ai dat curs propunerii mele de a avea prezente pe site și Radio nu numai TV.
Felicitări pt lista bună de radio-uri aflata la început de drum.
Dacă n-ai putut sa incluzi cele 3 TV din Buzău în lista poate reușești cu posturile de radio din Buzau: Radio Campus Buzău, Radio Focus FM Buzău, Buzz FM, Boom FM.
M-ar încânta dacă ai reuși asta mai ales pt ca eu am lucrat la primele 2(la Campus am "pus bazele" împreună cu alții în toamna lui 1993,iar la Focus încă de pe când se numea Radio Buzău) ani de zile, iar la celelalte 2 am foști colegi și prieteni pe care mi-ar face placere sa-i ascult din nou pe calea undelor.
În plus ai putea sa adaugi și cele 2 posturi Play Radio Constanța ale unui fost coleg de la Campus.
Mulțumesc anticipat!

HD Satelit România

Adrian Moldoveanu, am adaugat cele 6 posturi de radio pe care le-ai recomandat.

Adrian Moldoveanu

Multam frumos, prietene.
Insa vezi ca Focus, Campus și Boom nu se aud. La ultimul nu ai link-ul care sa trimită pe pagina lor de live.
Poate adaugi și posturile de radio Campus din Slobozia și Urziceni ale primilor patroni de la Campus.
Vezi ca mai sunt și alte f multe posturi de radio, cum ar fi Heavy Metal Radio(te-ai prins, mie-mi place în primul rand rock-ul). În timp o să-ți mai fac și alte recomandări.
Asa ca răbdare.
Te salut!

HD Satelit România

Când le-am publicat, funcționau. Dacă acum nu funcționează, le voi muta la nefuncționale. Eu nu pot da repar fluxul lor propriu, doar ei pot face aceasta...

Adrian Moldoveanu

P.S.:Daca nici la tine nu merg cele 3 posturi din Buzau, te rog nu le scoate de tot, ci trecele la Temporar nefunctionale(cum ar fi tb sa faci și cu TV corespondente).
Când o sa am mai mult timp o sa încerc sa vb eu cu ei, poate remediază problema, atât la radio, cât și la TV.
Deja am lăsat 1 ms pe site-ul celor de la Boom FM.
Sau poate, având în vedere ca tu ești în România, iar eu sunt în Anglia, îți faci timp sa vb tu cu ei. Cred ca ție ți-ar fi mai ușor și te-ar costa mai puțin decât pe mine în condițiile astea.
Mersi anticipat pt intelegere.

Adrian Moldoveanu

Uite vezi ca merge treaba!După ce le-am trimis ms cei de la Boom FM au remediat prob și acum merge live-ul!Vezi însă că tu tb sa schimbi link-ul pt a duce direct la pagina de live, asa cum te-am rugat anterior.

Adrian Moldoveanu

Ce se mai aude de cele 2 posturi de radio Campus din Slobozia și Urziceni și de Heavy Metal Radio? Le pui pe site sau nu?

HD Satelit România

Adrian Moldoveanu, am modificat linkul la Radio Boom.

Radio Campus era adaugat, dar ei oferă doar un buton Asculta Radio Campus Live, dai click pe el si descarcă un fișier m3u care poate fi redat cam cu orice player nativ din dispozitive. Am înlocuit cu link direct către stream-ul audio, pentru a fi mai ușor de redat decât căutând prin pagina respectivă diverse butoane sau playlist-uri.

Te rog sa îmi scrii care este linkul oficial al website-ului Heavy metal Radio, deoarece nu îl găsesc.

Adrian Moldoveanu

Sa incepem:
1.Boom merge acum, mersi. La fel și cele 2 Play și Buzz(care e fav meu din cele 6 pt ca, majoritatea timpului, da muzica rock). Apropo acest ultim post exista și datorita mie pt ca eu am descoperit ca era disponibila frecventa și tot eu am fost cel care a cerut la Radiocomunicații și CNA sa se scoată aceasta frecventa la concurs.Cred ca am avut 1 din cele mai bine puse la punct dosare de licență pt radio la momentul ala. Il am și acum acasă. Insa nici eu și nici unul din cei mai bogați oameni din Județ, n-am avut nicio șansă în fata prefectului județului. Totusi sunt mulțumit, dintr-un punct de vedere, ca și foștii mei colegi, care l-au lansat, l-au pozitionat tot pe rock, asa cum vroiam si eu.
2.Focus nu merge, oricât am incercat.
3.Campus merge, dar cu intermitente, asa încât îți vine să te lipsesti.Poate rezolvi situația.
În concluzie, în privința celor locale pe care ți le-am cerut merg 4 din 6.
Asta e bine pt ca sunt mai mult de juma' din ele.In special ma bucur pt Buzz, spre dif de sora lui, TV Buzau, care acum e slăbută.Cand au dat drumul, sub noua denumire de TV Buzău, era și ea cea mai tare TV din Buzău, dar dacă nu ții la oameni ei pleacă unde le e mai bine.
5.Pe cele 2 radio Campus din Urziceni și Slobozia le-ai găsit?Sau nu?
6.In privința lui Heavy și a altor posturi o sa revin...
7.Vezi ca ai pus de 2 ori Radio România Reșița. Și nu cred ca e nevoie.
8.Cauta și fa și o lista cu radio internaționale. Aici ai, slava Domnului, de unde sa alegi, mii și mii de opțiuni...

HD Satelit România

Încă nu am avut timp sa adaug noi posturi, momentan sunt la etapa de teste tehnice, optimizare, căutare soluții tehnice etc. Când voi fi relativ mulțumit de modul de recomandare a stream-urilor audio, abia apoi voi începe sa adaug posturi noi, dar și altele romanești, inclusiv cele recomandate de tine. Într-adevăr, sunt mii de posturi de radio străine, dar inițial să le adaug pe toate cele romanesti si din Republica Moldova.

Adrian Moldoveanu

Îți recomand să adaugi și Music FM(face parte din grupul DIGI, la fel ca și Pro FM, Dance FM și Chill FM care sunt afișate aici) și Radio DOR(e un radio pt Diaspora al trustului INTACT, care mai are prezente pe aceasta pagina pe Radio ZU și pe Romantic FM).

Adrian Moldoveanu

P.S.:Am făcut amândoi o greseala impardonabila: am uitat de DIGI FM, Radio-ul "drapel" al grupului DIGI și totodată una dintre cele mai mari rețele de radio din Romania!
Cred ca ești de acord cu mine ca aceasta lista ar fi tb să-l conțină de la bun început!
Acum ai ocazia sa corectezi aceasta omisiune!
Și încă o omisiune importanta: cred ca singurul radio de știri din Romania - Realitatea FM(ar fi tb sa nu lipsească din aceasta lista).
Poți sa mai adaugi și Radio Valea Prahovei(inclusiv la TV, separat, Valea Prahovei TV).Amandoua fac parte din același trust cu Travel Mix, pe care o ai deja la lista TV România.
Iar din Basarabia posturile Radio Moldova, Jurnal FM și Publik FM.
Un pont bun ca să mai găsești și alte radio din România și Basarabia ar fi sa ții cont ca cele mai multe TV au și 1 corespondent de radio.
Insa un sfat și mai bun ar fi cel pe care ți l-a dat altcineva și care e valabil și la radio: întra pe site-urile CNA și instituției corespunzătoare din R. Moldova și vezi acolo ce radio exista în România și în Basarabia și apoi cauta-le pe net.
Simplu ca: Bună ziua!😁
După ce termini cu astea poți sa te apuci și de radio-urile exclusiv on line, cum vad ca ai început deja: Radio Manele, Petrecere, etc.
Tot ziceai tu ca, în privința TV, vrei sa pui pe site numai TV care au licență de la CNA, deși eu ți-am recomandat sa pui și TV on line, dacă corespund unor standarde de calitate de bun simt.
Chiar și asa ai în lista TV câteva care sunt prezente exclusiv on line: ProTV News, etc.
Ce zici, am dreptate, atât în privința TV, cât și a radio-urilor?

Adrian Moldoveanu

Te rog pune și Radio Sky Constanța, Radio Vest Timișoara, Radio Voces Campi Slobozia, Radio Brașov, Radio Ploiești și Radio Delta Tulcea.

HD Satelit România

Mulțumesc, am adăugat posturile de radio Digi FM si Realitatea FM. Voi mai adaugă în viitorul apropiat, în lista de recomandări, alte posturi de radio, inclusiv dintre cele menționate de tine, daca voi identifica website-urile oficiale ale acestora.

Anonim

Mersi frumos pt DIGI FM și Realitatea FM. După toată conversația "fluviu" de ieri, ai dat dovada de caracter și deși ai zis ca nu mai pui o perioada niciun post totuși "ai îndrăznit să-ți calci pe inima" și sa le pui p-astea 2 și alte câteva.Plecaciune!

Adrian Moldoveanu

Tot eu(Adrian) ți-am trimis și ms anterior ca anonim pt ca uneori nu reușesc sa ți-l trimit de pe contul meu.
As mai avea o rugăminte pt etapa asta:
dintre toate posturile pe care ti le-am cerut fa "deschiderea" cu Music FM și Radio DOR. Chiar se merita: sunt naționale și au muzica de cea mai buna calitate! Mersi!

nicu

Și eu sunt interesat de Music FM. Dar mai exista Music Fm? Site-ul lor e desființat, nu mai apare nici în aplicația Digi.

Adrian Moldoveanu

1.Răspuns pt Nicu:
Am verificat pe net și pe unele platforme - sub denumirea de Music FM exista stream audio.Insa dacă mergi mai in "adânc" o sa vezi ca de fapt și-a schimbat denumirea (sau a fost înlocuit cu) Chill FM care emite pe frecventa 103,8 pe care era Music FM.De asta nu mai e nici platforma DIGI.
Pe Chill FM îl găsești mai sus pe aceasta pagina.
2.Pt HD Satelit:
În locul lui Music FM, care e de fapt acum Chill FM, ti-as recomanda alte radio-uri:
a) ITSY BITSY FM - cred c-ar fi binevenit pt ca e un radio pt copii și deocamdată n-ai asa ceva.
b) ROCK NOW RADIO - pana dai de HEAVY METAL RADIO și, evident, pt ca e genul meu preferat(tb sa ma mai gândesc, din când în când, și la ce-mi place mie, ca doar toți o facem, nu-i asa?).
c) RADIO ROMÂNIA BRAȘOV FM - pt ca l-ai omis atunci când le-ai pus pe celalte de la RADIO ROMÂNIA.
d) RADIO 7 - care e 1 radio TARE din București și care e plasat în banda chiar înaintea lui Chill FM și emite pe frecventa de 103,4.E fostul "frate" al "raposatei" TELE 7 ABC.E unul din cele mai BUNE radio din România și cu siguranta ar ridica valoarea acestei liste dacă ar apărea pe ea.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (548) Focus Sat (256) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (82) Orange (225) Telekom (309) UPC (279) Vodafone (83)