HD Satelit: contact, redacție, prezentare

Suntem o comunitate pasionată de telecomunicații și media, dar și de tehnologii, știință și IT. Informațiile oferite prin intermediul website-ului hdsatelit.com sunt pozitive, constructive, educative.

Contact, trimitere comunicate

Invităm orice companie, autoritate, agenție de PR sau organizație din domeniul telecomunicații, media, IT sau tehnic să includă adresa de email  în lista emailurilor către care trimit comunicate, informări de presă și alte materiale, pentru a fi publicate gratuit pe HD Satelit.

Notă: Acest email este destinat exclusiv pentru companii, autorități, organizații, agenții PR, televiziuni, posturi de radio, servicii VOD, comunități și alte entități din domeniile menționate (inclusiv alte websiteuri sau comunități virtuale, dar fără propuneri de link exchange sau banner exchange). De asemenea, pentru a menține imparțialitatea, nu am publicat niciodată și nu publicăm advertoriale plătite. Ne prezentăm scuzele în această privință și vă rugăm să nu ne contactați pentru colaborări cu plată, ci doar pentru trimiterea de comunicate în scopul publicării în mod gratuit.

Redacția

Redactorul / administratorul HD Satelit are experiență de 10 ani ca webmaster și de 17 ani ca autor știri, precum și experiență în mass-media, acumulată în perioada în care a făcut parte din echipa diverselor televiziuni, unde a ocupat funcții de grafician PC, regizor de emisie, director tehnic etc, începând cu anul 1995. Printre atribuții s-au numărat coordonarea echipei tehnice și a emisiei, training & teaching echipa tehnică, întreținere arhivă tv, rapoarte CNA, realizarea de promoționale, id-enturi, grafică 2D & 3D, operator imagine, editare video și sunet ( pentru știri, emisiuni și filme documentare ori de promovare), compoziții muzicale originale pentru diverse producții, emisie locală ( terestră, prin cablu, fibră optică ) sau naționala prin satelit ( de exemplu transmisii locale în direct pentru televiziunile cu acoperire națională ), asamblare, design și proiectare studio, regie de emisie, editor și/sau autor știri și reportaje, realizator și prezentator emisiuni tv ( despre tehnică, comunicații, hardware etc), întreținere software și hardware, conectică etc.

Statistici HD Satelit

În anul 2017, paginile HD Satelit au avut un total de 1.699.662 afișări ( dintre care 82,32 % din România ) și 456.686 vizitatori unici. De la lansarea în anul 2010, HD Satelit a avut peste 15 milioane de afișări.

Statistici afișări 1 ianuarie - 31 decembrie 2017

Conform statisticilor Google Analytics din perioada 1 ianuarie 2017 - 31 decembrie 2017, publicul este masculin în procent de 73,99 % și feminin în procent de 26,01 %, iar targetul principal este format din cititori de 25-34 ani (35,46 %), urmat de segmentele de vârstă 35-44 ani (27,97 %), 18-24 ani (13,48 %), 45-54 ani (12,34 %), 55-64 ani (7,30 %) și de peste 65 ani (3,45 %).


Comunități HD Satelit

Pe lângă paginile de FacebookGoogle+ și Twitter, HD Satelit a dezvoltat o comunitate activă pe website, care a completat informațional ( prin peste 32.000 de comentarii atent moderate  ) cele peste 4400 articole publicate. HD Satelit oferă abonare gratuită la știri prin RSS și email.

HD Satelit în presă

Articolele HD Satelit au fost citate de către diverse posturi de televiziune din România (cu acoperire națională sau europeană prin satelit), precum și de către zeci de publicații online, dintre care amintim capital.ro, gândul.info, realitatea.net, Romania TvHotnews.rosport.ro, Wikipedia.orgcna.roGSP.roSoftpedia, Reporter VirtualPagina de Mediaadevarul.ro, economica.net, rol.ro, Ziarul Ringradardemedia.ro, mortu.eugadgetreport.ro, stiridesport.ro, enational.ro și altele, cărora le mulțumim pentru interes și bunăvoință.

HD Satelit este de acord cu preluarea și republicarea materialelor, în condițiile de AICI.

HD Satelit, partener media

HD Satelit a fost partener media oficial al prestigiosului eveniment International Digital Forum 2013, International Digital Forum 2014 și International Digital Forum 2015.

De ce Blogger ?

Poate câțiva dintre dvs. se întreabă de ce am ales Blogger. Unul dintre obiectivele HD Satelit este de a demonstra că utilizarea unei platforme de foarte bună calitate ( mai exact Blogger, oferită de Google), la care se adaugă condimente precum pasiunea și echidistanța, poate da naștere unei comunități cu mii de prieteni ce îmbrățișează aceleași hobby-uri și care contribuie în același timp cu informații utile pentru sute de mii de cititori.

Vă mulțumim !


Furnizori de servicii

AKTA (66) Digi (439) Focus Sat (222) FREESAT (23) iNES (18) Nextgen (71) Orange (179) Telekom (276) UPC (242) Vodafone (47)