HD Satelit Blog România: contact, redacție, prezentare, publicare comunicate

HD Satelit este un blog în limba română, dedicat pentru cititorii din România, pasionați de telecomunicații și media, dar și de tehnologii, știință și IT. Informațiile oferite prin intermediul website-ului hdsatelit.com sunt pozitive, constructive, educative și verificate, iar titlurile sunt exacte și foarte informative. Știrile publicate sunt în special din România, dar uneori prezentăm pentru cititorii din România și subiecte internaționale. Blogul HDSatelit nu este o companie, nu este nici magazin online. HDSatelit nu vinde produse și nici servicii. HDSatelit nu face afaceri în România, nici in altă țară. HDSatelit este administrat de o singură persoană fizică, deci este un blog personal al unui român din România, creat din pasiune pentru mass-media și telecomunicații.

Contact, trimitere comunicate


Invităm orice companie, autoritate, agenție de PR sau organizații de telecomunicații, media, IT sau de tehnologie (inclusiv televiziuni, posturi de radio, platforme video la cerere, furnizori și operatori de servicii tv, de internet sau telefonie, distribuitori de filme și seriale, reprezentanți ai industriei cinematografice și de gaming, fabricanți de produse media electronice de larg consum, comunități și alte entități din domeniile menționate) să includă adresa de email în lista emailurilor către care trimit comunicate, informări de presă și alte materiale, pentru a fi publicate GRATUIT pe HD Satelit. Până în prezent au fost deja trimise și publicate pe HD Satelit peste 1200 comunicate, fiecare dintre acestea obținând de la minim câte sute până la zeci de mii de vizualizări.

Această adresă de email nu este destinată pentru propuneri de afaceri și nici pentru oferte de publicitate sau de altă natură (HD Satelit România nu este o companie, ci un blog personal). Pentru a menține imparțialitatea, nu am publicat niciodată și nu publicăm advertoriale și nici comunicate plătite. Ne prezentăm scuzele în această privință și vă rugăm să nu ne contactați pentru colaborări cu plată, ci doar pentru trimiterea de comunicate în scopul publicării în mod gratuit. 

De asemenea, înainte de a ne contacta în privința altor aspecte, inclusiv pentru cereri privind retransmiterea sau încetarea transmiterii unor televiziuni în grilele operatorilor sau în mod online, vă rugăm să observați cu mare atenție că HD Satelit nu (re)transmite fluxuri video tv live, ci doar recomandă și promovează în mod gratuit (prin intermediul unor simple butoane cu hiperlinkuri) website-uri oficiale ale diverselor televiziuni sau ale unor platforme web legale ce au acorduri de retransmisie tv în mediul online (de exemplu AICI - mai multe detalii găsiți sub respectiva listă).

Redacția HD Satelit Blog România

Deoarece este un blog personal, nu există o redacție formată din mai multe persoane, ci doar dintr-un singur redactor. Redactorul HD Satelit România este o persoană fizică din România, un blogger cu expertiză în mass-media, acumulată în perioada în care a făcut parte din echipa diverselor televiziuni din România.

Statistici HD Satelit Blog România

Conform statisticilor Google Analytics, publicul este masculin în procent de 75,12 % și feminin în procent de 24,88 %, iar targetul principal este format din cititori de 25-34 ani (33,05 %), urmat de segmentele de vârstă 35-44 ani (28,88 %), 45-54 ani (15,70 %), 55-64 ani (9,37 %), 18-24 ani (6,95 %) și de peste 65 ani (6,05 %). În cei peste 12 ani de la lansare, HD Satelit a avut peste 31 milioane de afișări.

Comunități HD Satelit Blog România

Pe lângă paginile de Facebook  şi Twitter, blogul românesc HD Satelit România a dezvoltat o comunitate activă pe website, care a completat informațional (prin peste 44.000 comentarii atent moderate ) cele peste 6600 articole publicate. HD Satelit oferă abonare gratuită la știri prin RSS și email.

HD Satelit Blog România în presă

Informațiile de pe HD Satelit au fost citate de către diverse posturi de televiziune din România, precum și de către publicații online românești, cărora le mulțumim pentru interes și bunăvoință. HD Satelit este de acord cu preluarea și republicarea materialelor de către publicații, televiziuni, radiodifuzori etc destinați pentru publicul din România, în condițiile de AICI.

De ce Blogger ?

Poate câțiva dintre dvs. se întreabă de ce am ales Blogger. Unul dintre obiectivele blogului personal HD Satelit România este de a demonstra că utilizarea unei platforme de foarte bună calitate (mai exact Blogger, oferită de Google), la care se adaugă condimente precum pasiunea și echidistanța, poate da naștere unei comunități românești de prieteni ce îmbrățișează aceleași hobby-uri și care contribuie în același timp cu informații utile pentru alți cititori.

Vă mulțumim !Top 5 articole în ultimele 7 zile