marți, 22 august 2023

În septembrie, la televiziunea HISTORY Channel

În septembrie, la televiziunea HISTORY Channel, telespectatorii pot explora diferite aspecte ale istoriei. Ei pot aprofunda istoria unora dintre cele mai nemiloase invenții realizate de oameni într-o serie numită „Cele mai diabolice invenții”. În plus, pot descoperi secretele din spatele societăților secrete printr-o mini-serie intitulată „Secretele societăților secrete”. Vor fi și mărturii la fenomene neelucidate într-o continuare a seriei „Blestemul fermei Skinwalker”. De asemenea, telespectatorii sunt invitați să se aventureze în lumea vibrantă a afacerilor de amanet cu un nou sezon din „Așii Amanetului”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


„Așii Amanetului” - Imagine remisă in comunica de HISTORY Channel România pentru publicare pe HD Satelit

„Cele mai diabolice invenții” (8x60’) are premiera pe 3 septembrie, începând cu ora 21:00. Seria se apleacă asupra invențiilor nemiloase omenirii de-a lungul istoriei. Prin intermediul unor interviuri, reconstituiri și grafică avansată, aceasta dezvăluie povești despre aceste inovații.

„Blestemul fermei Skinwalker” Sezonul 4 (15x60’), cunoscut și sub denumirea originală "Curse of Skinwalker Ranch", are premiera pe 11 septembrie la ora 22:00. Seria se concentrează pe ferma Skinwalker din Utah, care a atras atenția datorită fenomenelor inexplicabile timp de peste două secole. În acest sezon, astrofizicianul Travis Taylor și echipa sa se întorc cu tehnologie avansată pentru a dezlega misterul acestei proprietăți.

„Așii Amanetului” Sezonul 24 (10x60’) își face debutul pe 17 septembrie, de la ora 12:00. Înainte de apariția băncilor moderne, magazinele de amanet erau locul unde oamenii se împrumutau. În acest sezon, se urmărește activitatea din magazinul Gold & Silver Pawn Shop condus de trei generații ale familiei Harrison din Las Vegas. Cele 10 episoade vor prezenta evaluarea diverselor obiecte, dar și momente din viața celor trei proprietari, Rick, Corey și Chumlee.

„Secretele societăților secrete” (6x60’) va avea premiera pe 24 septembrie, la ora 22:00. Seria explorează societățile secrete din întreaga lume și din toate timpurile. Se examinează istoria și misiunile societăților secrete, cercetând originea acestora, ritualurile practicate și posibila lor prezență în zilele noastre.


Un comentariu despre subiectul „În septembrie, la televiziunea HISTORY Channel”:
Anonim

Salut din nou,entuziast,noile emisiuni tv la History Channel!He is the first!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile